Accident cu berlina mea :(, :(((((((((((
![]() ![]() ![]() |
Accident cu berlina mea :(, :(((((((((((
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 16 Jun 2010, 20:31) Pe DSN Clima din 2003 , am obtinut (in 2008) 5400 ron dauna totala .... era cineva p-aici pe forum (nu mai stiu exact cine) care a primit 700 ron dauna totala (parca Hyena zicea ceva ...) ! 700 RON pe ce? pe un DSN?!Doamne nu ma parasii ca ma leg de carlig... This post has been edited by bylexus: 16 Jun 2010, 19:33 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.676 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Mah, bine ca n-a patit nimeni nimic. In rest, un carlig pus ampixulea si o gramada de rugina mai putin pe soselele patriei. Noroc bun!
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ce aveti cu carligul omului? Tuta sa caste ochii la drum. Pun pariu ca vorbea la telefon cand a facut accidentul
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
daca n-aveai carligul scapai mai ieftin
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar daca avea Seatul carlig?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Te inseli.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Te credem pe cuvant
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
R19/16v |
![]()
|
La 19 l-am intrerupt un an, apoi l-am mai facut 2, si dup-aia nu i-am mai facut deloc pentru ca nu l-am mai folosit. Vrei sa vezi contract?
|
--------------------
DS
5H
|
argon |
![]()
|
asa si eu am avut la Dacie, ajunsesem la reducere 45%, tu l-ai facut tot acolo, te aveau in arhive, nu puteai sa-l faci altundeva, la un SH de 15 ani adus de dincolo nu-ti face nimeni Casco, garantat.
This post has been edited by argon: 16 Jun 2010, 21:20 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
R19/16v |
![]()
|
Si cand l-am asigurat prima oara?
|
--------------------
DS
5H
|
argon |
![]()
|
banuiesc ca era acum ceva ani, erau alte reguli atunci, s-a mai schimbat una alta, le vine cate o idee noua an de an, daca ai posibilitatea poate poti sa te interesezi anul asta daca ti-ar mai face.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Nu ar mai face in mod sigur.
Toate accidentele sunt nasoale... singura parte buna din asta e... blonda. Sorry man. |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu ii plangeti de mila blondei... Mai da 500 Euro si mai ia un junghi d-ala...
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Hm, eu abia acum m-am uitat mai bine la pozele cu Seatul si am realizat cati ani are... Prima data cand le-am vazut mi-a atras atentia blonda..
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
QUOTE(bylexus @ 16 Jun 2010, 18:24) N-as obtine oare un 2500 - 3000RON la daune totale?! Never ![]() Acum 5 ani, mi-au evaluat Dacia (9 ani la data accidentului) la 12.5 mil, dupa care au "admis" ca poate sa faca mai mult si au urcat la 17 meleoane, vorba cuiva de aici. Lasand la o parte (ne)seriozitatea Ardaf, nu vad cum ai putea obtine mai mult de 1200 RON...eu zic sa incepi sa studiezi treaba cu voucherele ![]() QUOTE(vijelie @ 16 Jun 2010, 21:47) In fata ? ![]() This post has been edited by Madriann: 17 Jun 2010, 07:45 |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
Am vazut aseara Seat-ul, parcat la Petromu de langa Lotus. Arata destul de rau masina dar n-am stat sa o vad amanuntit. Oricum la o prima vedere s-au deplasat destule pe acolo.
Totusi ca un side-note nu ar trebui sa te bucuri chiar asa ca i-ai facut daune atat de mari. Cuiele de tractat din nefericire provoaca daune imense chiar si la cele mai mici pocnituri, de aceea prefer sa schimb bara mea decat sa ii distrug cuiva masina. (nu de alta dar poate era un amarat de student care abia si-a strans banii de masina si se bucura si el de masina aia ![]() ![]() Plus daca da ceva mai tare in cuiu tau, poate mai rau iti faci tie probleme ![]() This post has been edited by Cristi A: 17 Jun 2010, 10:09 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Da' tu de ce crezi ca a plecat spatele ala asa rau ? Nu din cauza "cuiului" ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cred ca la cum este fixat cuiul de lonjeroane, impactul din spate le va "cracana"
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Meriti o amenda grasa pentru ca ai carlig de remorcare dar remorca ioc.... cel putin asa este in tarile "civilizate", dar ma rog, asta este alta discutie.
PS. ca sa repari ce ai tu acolo sare de 1500-2000 de ron. Aripa ar trebui inlocuita pentru ca intr-un viitor impact nu ar mai oferi aceeasi "protectie". La fel si cu celelalte repere, iar manopera o sa fie mai mult decat piesele ca asa se practica la service-urile din romania, fie ca este vorba de un service "de cartier", fie ca reste vorba de un service mare gen dacia, meridian,etc... |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Avand acel carlig montat, orice impact se duce direct in lonjeroane, deci afecteaza structural masina. Daca bylexus nu avea montat acel carlig, in afara de deformarea partii din spate(care ar fi preluat impactul pe o zona mult mai mare si nu concentrat si trimis direct in structura masinii..) nu ar fi patit nimic. Ar fi avut de reparat/schimbat panoul spate, bara, poate capota portbagaj(desi in 90% din cazuri aia scapa si pleaca de sub ea panoul spre interior) si aripi spate. Masina ar fi fost muuult mai usor reparabila. Asta ar trebui sa serveasca drept invatatura de minte pentru cei care cred ca isi protejeaza masina montand carlige spate. Nu mai vorbesc de ce poti face altora in parcare, daca dai putin in spate si atingi o masina(pentru ca practic iti si lungesti degeaba masina cu vreo 15cm....)... Un impact foarte usor care nu ar indoi nici numarul masinii se transforma in gauri in spoiler sau deformari care impun schimbare si revopsire.
![]() L.E. Practic ambele masini ar fi scapat mult mai usor. Ibiza-ul ar fi fost si el reparabil daca impactul ar fi avut loc pe toata partea frontala si nu concentrat. This post has been edited by PaulT: 17 Jun 2010, 12:14 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
Azi am fost la daune...
S-au comportat foarte frumos cu mine iar inspectorul care mi-a analizat masina mi-a recomandat un servive "de cartier" dar serios din cate am vazut sau alegerea de a-mi da dauna totala 1700 RON. Am intrat cu el in vorba, una-alta... a fost ok. Referitor la carlig acela a fost montat din'nainte sa cumpar eu berlina iar fostul proprietar chiar avea o remorca. Acuma nu stiu ce se va intampla intrebare... Acuma au facut dosarul... fac cei din service analiza, etc... apoi ce?! Ma vor suna acasa sa ma intrebe ce aleg dauna totala sau reparatie?! Problema cu reparatia este ca s-ar putea sa sara de 1700 RON si mi-au spus sa vorbesc cu partea ce m-a pagubit si sa le spun sa acopere ei restul ce sare de aceasta suma, in caz contrar i-as putea actiona in instanta pt. distrugere (zicea el si ce lege, articol) ma rog... nu vreau sa ajung asa departe cu acest caz Ce pot sa fac?! This post has been edited by bylexus: 17 Jun 2010, 13:56 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
Eu as incerca o dauna totala si bagata la rabla, vinzi cuponu si ai pe la 3000, poate iti poti lua ceva mai bun
![]() Inspectorul cred ca ti-a recomandat service de cartier deoarece la vre-o reprezentanta ar sari de dauna totala ![]() Apropo, ti-au spus ca in caz de daunta totala primesti 1700 lei ? This post has been edited by Cristi A: 17 Jun 2010, 14:03 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
bylexus |
![]()
|
Da, pt. dauna totala 1700.
Da... cam astea ar fi si ideile mele.. ma gandeam sa iau dauna totala apoi sa o bag la casat si sa vand voucheru.... 1700 + voucher (1500 neg) = un 3000 pe acolo.... mai ceva si scot cumva un 1000 Euro... This post has been edited by bylexus: 17 Jun 2010, 14:05 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
PaulT |
![]()
|
De reparat nu cred ca se repara cu 1700ron in nici un service. Vezi cu cat ai gasi alta si poate reusesti sa faci ceva cu 1700ron + vaucher(eu nu m-as baza pe 1500ron din vanzarea lui la cat de saturata e piata). Poate gasesti chiar ceva mai bun si doar cu cei 1700ron, si ramai si cu masina ta pentru piese(la o adica ai putea lua o alta masina care sa fie ok la tabla si mai varza tehnic si sa muti de pe a ta una alta).
This post has been edited by PaulT: 17 Jun 2010, 14:20 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 09:44 |