Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

megan 1.9 diesel secod

mtb123
post 17 Jun 2010, 16:20
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare,

As vrea sa cumpar un megan second de 1.9 diesel 6 viteze la 210.000 km. Pretul e 4450 si as vrea sa va intreb daca merita.

Nu ma pricep la masini absolut de loc dar din cate am cautat pe net mi se pare ok pretul.

Are cineva megan cu motorul asta la asa multi km?

Mersi,
Mihai

--------------------
renaul megane 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aLecsunder
post 17 Jun 2010, 17:06
Post #2

Membru...

Salut Mihai , daca masina a fost intretinuta si reusesti s-o negociezi pana la 3800-4000 euro da , merita. Tinand cont de numarul de kilometrii probabil masina a fost rulata in mare parte in regin extraurban. Ca si comparatie , eu acum mai bine de un an am achizitionat cu 5000euro un hatchback din 2003 cu 114.000km la bord foarte bine dotata (xenon , piele integral , clima ... ) dar cu ceva zgarieturi si airbagurile frontale sarite.

--------------------
Ford Mondeo 2019 ST-Line
+
M i h a i
post 17 Jun 2010, 18:33
Post #3

mtb123...depinde de banii pe care îi ai pregatiti ca sa bagi in ea...este din 2004 ..banuiesc..nu numai nr de km conteaza..conteaza si anul...trebuie sa stii ce s a schimbat la ea...o masina cu nr asta de km nu se cumpara asa...eu nu as da banii pe o masina cu nr asta de km...bineee..acum apar fanii sh cu 700 k si imi spun ca un motor rezista 1 mil de km..si tu deja îi faci rodajul la 215.000.....ai mare grija.ca sa nu plangi pe urma..este o masina veche cu un nr impresionant de km....ai grija sa nu cumperi cu airbaguri sarite, numai de dragul de a avea megane 2...si siguranta canci..este greu...sa nu fi fost lovita grav..etc...daca stii istoria perfect ai un atu..

--------------------
------ ------ ------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th May 2025 - 19:42
Dacia