megan 1.9 diesel secod
![]() ![]() ![]() |
megan 1.9 diesel secod
mtb123 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
renaul
megane
2004
|
|||
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Salut Mihai , daca masina a fost intretinuta si reusesti s-o negociezi pana la 3800-4000 euro da , merita. Tinand cont de numarul de kilometrii probabil masina a fost rulata in mare parte in regin extraurban. Ca si comparatie , eu acum mai bine de un an am achizitionat cu 5000euro un hatchback din 2003 cu 114.000km la bord foarte bine dotata (xenon , piele integral , clima ... ) dar cu ceva zgarieturi si airbagurile frontale sarite.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
mtb123...depinde de banii pe care îi ai pregatiti ca sa bagi in ea...este din 2004 ..banuiesc..nu numai nr de km conteaza..conteaza si anul...trebuie sa stii ce s a schimbat la ea...o masina cu nr asta de km nu se cumpara asa...eu nu as da banii pe o masina cu nr asta de km...bineee..acum apar fanii sh cu 700 k si imi spun ca un motor rezista 1 mil de km..si tu deja îi faci rodajul la 215.000.....ai mare grija.ca sa nu plangi pe urma..este o masina veche cu un nr impresionant de km....ai grija sa nu cumperi cu airbaguri sarite, numai de dragul de a avea megane 2...si siguranta canci..este greu...sa nu fi fost lovita grav..etc...daca stii istoria perfect ai un atu..
|
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 19:42 |