Cum schimb de pe injectie,pe carburator ?
![]() ![]() ![]() |
Cum schimb de pe injectie,pe carburator ?
alin 75 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.125 Joined: 17 February 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
BMW
BMW - E 34
- TM - UFO
1995...full extra
|
|||
axicrisan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 20 September 09 From: maramures ![]() |
sant care au carburator si vor injectie poate gasesti cu cine sa faci schimb
|
--------------------
renault
9 gtl
1982
|
|
tilicaru |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 April 08 ![]() |
mare greseala faci sal pui pe carb .sincer . nas da injectia pt nimic in lume . eu acuma am reusit sami termin injectia pe masina . am pus de opel kadett. dupa parerea mea stai mai bine cu injectia daca nu vrei probleme mari cu carb .o sa ai soc , o sa ti se infunde , o sa dai o carutra de bani pe reglat .
parerea mea mare este sa stai cuminte . daca vrei mai multe detali sa vb pe ym : alex2claudiu . daca ati merge prost injectia te pot ajuta cu motoras cu corp de injectie si chiar instalatie . eu zic ca e mai buna injectia. daca tot te hotaresti sa pui carb , am eu carb , aprindere electronica cu senzor , delcou tot sistemul .tu hotaresti . ati las si un nr de tel in caz ca te hotaresti la ceva . 0742289685. This post has been edited by tilicaru: 11 Apr 2010, 08:01 |
--------------------
renault r5 campus
renault
1987
|
|
alin 75 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.125 Joined: 17 February 08 From: Timisoara ![]() |
Masina merge super bine,nu am nicio problema cu ea,doar ca mie imi trebuie ceva putere in plus pt etapele de jaloniade unde ma dau.Eu nu umblu cu masina pe strada deloc,o scot doar cand am etape < max de 2 ori intro luna > .Am inteles ca trebuie schimbata doar galeria de admisie si sa pun un regulator de presiune.Aprinderea nu trebuie modificata deloc si nici altceva.....mai astept pareri pana ma hotarasc.
|
--------------------
BMW
BMW - E 34
- TM - UFO
1995...full extra
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Ai nevoie de un carburator si galerie de dublucorp, un regulator de presiune, daca lasi ECU injectie doar ptr aprindere, trebuiesc lasate sondele apa, aer , detonatie, sa poata functiona corect, Daca pui carburator monocorp o sa mearga mai prost decat injectia.
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
alex_shaolin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 11 April 10 From: Bucuresti ![]() |
huh eu ma chinui sa pun carburatia pe picioare...mi a s fi dorit injectie in loc de carb....
![]() |
--------------------
Megane3 GT
M9R610
2011 GrandTour & 1986 / R5 GTT TDI Pauăr !
|
|
Alexa85 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 5 March 10 From: Brasov ![]() |
vreau si eu niste fete de usi pt un r5 tr in 2 usi din 1989
|
--------------------
renault
renault r5 tr
1989
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 00:50 |