Problema exfoliere, Problema exfoliere
![]() ![]() ![]() |
Problema exfoliere, Problema exfoliere
cristi.muresan |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 260 Joined: 24 February 10 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
Exception 2006 1.9dCi 130cp
- CJ 13 BYZ
|
|||
concrion |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 19 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Mariusa10, poti sa imi spui, te rog, cum se scot plasticele pe care le-ai vopsit - acelea din jurul butoanelor pentru actionare geamuri. Multumesc anticipat. |
--------------------
Renault Laguna II
Privilege, 1998 cmc
2002
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.884 Joined: 4 February 09 ![]() |
Bagi o surubelnita lata si ingusta sub marginea din interior la cca 2-3cm de fiecare capat si ridici usor.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Citeste in acest topic: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=597...ndpost&p=778998
|
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Interesant... Arata bine:) Si la mine a plecat de la suportul de pahar, putin dar enervant
![]() Intrebaa de 1000 de puncte: nu exista acea vopsea cauciucata? Din moment ce plasticele vin asa vopsite de la mama lor, banui ca exista.... |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
concrion |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 19 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Salutare.
Multumesc audiofilu' si jon_nxt pentru raspunsuri. In week-end o sa incerc sa imi fac timp sa le vopsesc....asta deoarece se pare ca cel de la care am luat masini ori nu isi taia unghiile, ori era femeie, ori vampir, ori varcolac, ori.....deoarece sunt zgariate acele plastice (urme de unghii). Sa aveti o zi buna. |
--------------------
Renault Laguna II
Privilege, 1998 cmc
2002
|
|
piese_sorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 7 February 11 ![]() |
Si eu am patit aceeasi treaba cu plasticul. Curios ca motivul exfolierii a fost o sticluta aparent nevinovata de parfum auto, care a curs pe acel plastic de la ventilatie. Am cojit usor ce s-a putut si nu se observa chiar asa urat.
|
--------------------
Renault
Laguna
2001-2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 10:27 |