My Duster 4WD 110cp, Jurnal de bord
![]() ![]() |
My Duster 4WD 110cp, Jurnal de bord
PaulT |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
vis-a-vis esti o persoana civilizata si nu are rost sa polemizam. Sustin in continuare afirmatia legata de cuplu. In cazul in care vrei sa ne punem de acord, exista PM.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ma scuzati ca ma bag si eu in off topic, dar nu cumva organismul simte doar acceleratia/deceleratia?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai degraba
![]() cdadan, nu vreau sa intram la intimitati ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
puyutzu07 nu ne spune nimic de cum se conduce Dusterul ca noi ai umplem topicul cu toata bazaconiile
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Organismul normal ca simte doar acceleratia, care este data de? moment motor, cuplu, turning force, spuneti-i cum vreti.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(CGDBZ @ 20 Jun 2010, 16:13) Mai lasati teoria cu grafice si alte alea , eu nu conduc dupa grafice , nici turometrul nu-l folosesc , ma uit la el cateodata din curiozitate , eu conduc dupa cum "trage" motorul , daca nu ati avea turometru ce ati face Stim, tu nu conduci dupa turatie.QUOTE(CGDBZ @ 14 Oct 2009, 19:42) Stiu si eu ca functioneaza la turatie mai mare tocmai din aceasta cauza vreau sa aflu turatia pentru vitezele respective , sa pot face o comparatie cu celelalte motoare |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
puyutzu07 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 9 January 09 ![]() |
hai sa completez si eu un pic acum...la dieselul de duster indicat e sa schimbi intre 2500 si 3000 deoarece are cutia f scurta si altfel ai scarpina acolo in ea tot timpu.
referitor la subturatii..parerea mea este sa nu scada sub 1600...mai ales sa se accelereze de la turatia asta...daca vrei sa accelerezi brutal sau pentru o depasire indicat este dupa 2000 de ture.Deja consumul a scazut am mers pe DN1 Campina Bucuresti si am avut un consum mediu de 5.4 la o medie de 75km/h.Masina cu 5 persoane.Cum am promis pe miercuri asa o sa revin cu mai multe poze si filme. |
--------------------
Dacia
logan 1.5Dci 85hp
2008
|
|
CGDBZ |
![]()
|
IRONICK nu stiu ce e cu tine de o tii cu turatia aia ,nu e prima data cand o spui , in postul ala de unde ai dat QUOTE ma interesam de motoarele pentru Logan pentru ca vroia tata sa-si cumpere Logan , e ceva rau in asta ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
PaulT |
![]()
|
QUOTE(puyutzu07 @ 20 Jun 2010, 20:03) hai sa completez si eu un pic acum...la dieselul de duster indicat e sa schimbi intre 2500 si 3000 deoarece are cutia f scurta si altfel ai scarpina acolo in ea tot timpu. referitor la subturatii..parerea mea este sa nu scada sub 1600...mai ales sa se accelereze de la turatia asta...daca vrei sa accelerezi brutal sau pentru o depasire indicat este dupa 2000 de ture.Deja consumul a scazut am mers pe DN1 Campina Bucuresti si am avut un consum mediu de 5.4 la o medie de 75km/h.Masina cu 5 persoane.Cum am promis pe miercuri asa o sa revin cu mai multe poze si filme. Bravo. Asa sa-l conduci. Dupa cum vezi a si inceput sa scada consumul. Daca vrei sa te convingi mergi si mai subturat, sa vezi ce se intampla cu consumul... Dar dupa rodaj, nu inainte. Oricum, dupa 5-6000km(mai sigur 10.000) o sa ajunga la valorile cu care va ramane, deci va mai scadea. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
cibo |
![]()
|
![]() Sorin Group: Members Posts: 195 Joined: 12 May 05 From: Campina / Brasov ![]() |
nu pot sa nu intervin... IRONIK, am citit, in mare (k nu meriti prea multa atentie), posturile tale si mi se pare ca vorbesti (respectiv scri) doar din lipsa de ocupatie... nu vad de ce ataci atat de mult comentariile celorlalti si mai ales de ce ataci cu atat de multa rautate? nu iti convin parerile lor? Nu-i bai... nu le baga in seama... inca o intrebare: tu ce masina conduci? te intreb din singurul motiv ca mi se pare ca vorbesti din filme si nu din experienta...
|
--------------------
Renault; Opel
clio3 1.5 dci 85CP; Corsa C 1.3 cdti 70CP
2007 Dynamique; 2005
- PH10;01ALD
|
|
puyutzu07 |
![]()
|
Paul stiu ca o sa scada..si chiar dupa 10000 se simte excelent...si la logan lafel s-a intamplat..adica la toate..ca pe toate le-am luat noi...stiu cum sta treaba cu ele..dar majoritatea pe aici doar isi dau si ei cu parerea sa aibe postari cat mai multe...
Dabia astept sa scap de rodaj sa il iau un pic la scarmanat pe off-road un pic mai mult... Sorin lasai pe baieti sa comenteze..mai ma amuz si eu...altfel stergeam ce scria..Ne vedem la o plimbare. ![]() |
--------------------
Dacia
logan 1.5Dci 85hp
2008
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(cibo @ 20 Jun 2010, 23:51) nu pot sa nu intervin... IRONIK, am citit, in mare (k nu meriti prea multa atentie), posturile tale si mi se pare ca vorbesti (respectiv scri) doar din lipsa de ocupatie... nu vad de ce ataci atat de mult comentariile celorlalti si mai ales de ce ataci cu atat de multa rautate? nu iti convin parerile lor? Nu-i bai... nu le baga in seama... inca o intrebare: tu ce masina conduci? te intreb din singurul motiv ca mi se pare ca vorbesti din filme si nu din experienta... Nici eu problema, daca eu vorbesc din filme, tu poti sa imi raspunzi tehnic la ce am enumerat eu acolo? Ca sa vorbim de lucuri palpabile, de experienta. Si pentru curiozitatea ta, am un pasat nemtesc TDI care da fum la toate loganele.CGDBZ, ai spus ca turatia nu conteaza. This post has been edited by IRONICK: 21 Jun 2010, 09:14 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
cred ca este primul duster de aici ..nu?
sa o stapanesti sanatos!! dar totusi am auzit ca dusteru polueaza cam mult |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
K9Kurile conduse la ture putine si sarcini mari au prostul obicei sa taseze cuzineti. Din lipsa de presiune de ulei si presiune mare in cilindru, nu de alta.
Asa ca turele alea mai multe, pe langa consum aduc si presiune de ulei. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
puyutzu07 |
![]()
|
indicat e sa nu se mearga la ture joase iar daca se merge sa nu se accelereze brutal sau mai tare...Am vazut o masina care nu vedea peste 2000 de ture si ziceai ca e tractor si trepida toata masina la ralantii...Am zis clar asta e pus pe economiee:))
|
--------------------
Dacia
logan 1.5Dci 85hp
2008
|
|
PaulT |
![]()
|
Si culmea e ca nu facea nici o economie. Am mers si eu cu un cunoscut pe transfagarasan cu un jetta 2.0 tdi, cu 12.000km rulati. In afara de autostrada, masina aia nu a vazut peste 2000rpm... Si de urcat spre balea, urca si cu treapta 5-6 la 1000-1200rpm pana dadea sa se opreasca motorul, si retrograda trecand in 1300rpm treapta tot superioara... Nu vreau sa iti spun cum facea saraca masina... Dar lui i se parea normal, ca e diesel.. N-am reusit sa il lamuresc ca isi distruge masina, indiferent cat am incercat sa ii explic. Doar s-a mirat cand la insistentele mele a mers 1km asa cum trebuie, cu a doua si a treia in turatii normale 1900-2900rpm. Ii placea ca fugea beton, dar era turatia prea mare pentru un diesel... asa ca a revenit la stilul lui. Si consumul era cu cel putin 1-2l/100km mai mare decat daca ar fi mers normal. La un moment dat se si suparase un pic pe mine ca il invat cum sa conduca... Nu i-am mai zis nimic.. Banii lui, masina lui. Dar imi era o mila de bietul motor...
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
cibo |
![]()
|
![]() Sorin Group: Members Posts: 195 Joined: 12 May 05 From: Campina / Brasov ![]() |
[quote=IRONICK,21 Jun 2010, 09:09]
Nici eu problema, daca eu vorbesc din filme, tu poti sa imi raspunzi tehnic la ce am enumerat eu acolo? Ca sa vorbim de lucuri palpabile, de experienta. Si pentru curiozitatea ta, am un pasat nemtesc TDI care da fum la toate loganele. pai asta e motivul pentru care poluarea creste... de la fumul de passat TDI... ![]() |
--------------------
Renault; Opel
clio3 1.5 dci 85CP; Corsa C 1.3 cdti 70CP
2007 Dynamique; 2005
- PH10;01ALD
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
tu chiar l-ai crezut...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 21 Jun 2010, 21:15) tu chiar l-ai crezut... Si tu te asteptai sa imi raspunda punctual si tehnic? Get real! |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
CGDBZ |
![]()
|
"CGDBZ, ai spus ca turatia nu conteaza" , IRONICK da si tu un quote unde am spus eu asta.
puyutzu07 nu mai pui si tu ceva poze cu masinuta sau vrei sa ne surprinzi cu vre-o poza pe vre-un varf de munte .De fapt am vazut Logan la babele , Dusterul unde oare o sa-l vad (sper sa nu-ti dau idei). |
--------------------
-
-
-
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Mai oameni buni.
Eu nu inteleg de ce va mai bateti capul sa le raspundeti unor indivizi ca ironick, ssilviu, si altii. Ignore si vedeti-va de treburile voastre. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(CGDBZ @ 21 Jun 2010, 21:48) "CGDBZ, ai spus ca turatia nu conteaza" , IRONICK da si tu un quote unde am spus eu asta QUOTE eu nu conduc dupa grafice , nici turometrul nu-l folosesc , ma uit la el cateodata din curiozitate , eu conduc dupa cum "trage" motorul turatie, turometru, curiozitate, ce rost are daca conduci cum trage motorul?This post has been edited by IRONICK: 21 Jun 2010, 21:12 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Deci quote nu ai gasit sa dai ,asa ai dedus tu din :'"eu nu conduc dupa grafice , nici turometrul nu-l folosesc , ma uit la el cateodata din curiozitate , eu conduc dupa cum "trage" motorul '" ca nu conteaza turatia .Eu am spus doar ca nu folosesc turometrul nicidecum ca nu conteaza turatia dar nu-mi trebuie turometru ca sa-mi dau seama daca motorul este in turatia "optima" sau nu. Mai bine laso balta , ai vrut doar sa contrazici , nicidecum sa argumentezi ceva si nu e prima data si ni inteleg de ce ?, in fine m-am obisnuit cu felul tau de a "fi" pe acest forum si am sa caut sa-ti ignor posturile de acest fel. Bafta si scuze puyutzu07 ca-ti poluez topicul .
|
--------------------
-
-
-
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
daca te-ai obisnuit de ce te mai superi?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ba conteaza turatia, ba nu conteaza.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Cred ca esti politician , numai astia te zapacesc asa de cap , dar eu nu ma supar asa usor mai ales ca stiu ca asa e felulu tau , sa fii tu sanatos cu turatiile tale
![]() This post has been edited by CGDBZ: 21 Jun 2010, 21:53 |
--------------------
-
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Atunci cand te contrazici, macar fa-o cum trebuie. Sa nu se prinda lumea.
This post has been edited by IRONICK: 21 Jun 2010, 21:49 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 01:24 |