My Duster 4WD 110cp, Jurnal de bord
![]() ![]() |
My Duster 4WD 110cp, Jurnal de bord
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(razvan_3asy @ 18 Jun 2010, 20:06) Ziceam sa ma abtin, dar tu intreci masura colegule. Nu te supara ca te intreb, tu ce masina ai de insiri atatea probleme la logan/duster? Ma opresc aici, uitandu-ma pe topicu asta tu ai criticat incontinu, esti irecuperabil. irecuperabil e cel ce nu recunoaste problemele nu cel ce le expune....... |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar e distractiva atitudinea asta... Cum isi permite cineva sa critice cum e irecuperabil, cum are ceva cu Dacia, orice altceva decat un contra-argument tehnic, la subiect... Care e problema atata timp cat cineva critica si argumenteaza? De ce e deranjant? Si eu am Logan, ca sa raspund la o viitoare intrebare... razvan_3asy, daca tot nu mai poti sa te abtii si il vezi pe ironick cum critica incontinuu, de ce nu il contrazici la subiect, punct cu punct?
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar nu se vaita nimeni de nimic (si eu am Logan), dar trebuie sa fim realisti si sa acceptam ca dacia face masini mediocre.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Exact. Criticile acelea erau intr-un anumit context, nu s-a apucat nimeni sa enumere defecte degeaba.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
l@u |
![]()
|
oricum nu intelege asa ca nu mai tociti tastatura degeaba !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
desk |
![]() ![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 64 Joined: 18 August 07 ![]() |
Mai poftiti o alta parere: am renault , nu imi place dacia de orice fel ar fi, ma enerveaza asocierile prea frecvente ale daciei cu renaultul. Nu se compara , e diferenta mare intre ele.
|
--------------------
renault
megane 1,9dci
2002/clasic
- SB06---
|
|
l@u |
![]()
|
intradevar este diferenta de pret
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
desk ..ca nu-ti place tie e una... realitatea e destul de crunta.
logan, sandero si duster sunt RENAULT de la primul pana la ultimul surub... dacia ar fi produs si azi 1310 daca ar fi fost lasata in paragina in care se afla... asta daca nu dadea faliment. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(desk @ 18 Jun 2010, 21:12) Mai poftiti o alta parere: am renault , nu imi place dacia de orice fel ar fi, ma enerveaza asocierile prea frecvente ale daciei cu renaultul. Nu se compara , e diferenta mare intre ele. am avut si eu un model de care porti tu la semnatura. de asemenea m-am plimbat mult prin intr-un logan. ambele masini erau 1.6 16v. intr-adevar este diferenta intre ele, meganeul desi era 2000 avea o gramada de dotari, pe care loganul inca nu le are. mai avea cateva plusuri renault-ul, dar de aici pana la a spune ca nu se compara fiind o diferenta foarte mare intre ele este foarte mult... This post has been edited by slider2: 18 Jun 2010, 21:27 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(rtBK @ 17 Jun 2010, 19:00) ma indoiesc ca propietarul vreunui duster o sa incerce chiar toate prostiile pe care le-au incercat oamenii la test-drive care nu doreau altceva decat sa demonstreze ca duster e o masina proasta si ca " dacia ramane dacie " de unde ai dedus tu ca ma refeream la o masina de test-drive?... ![]() QUOTE(razvan_3asy @ 18 Jun 2010, 19:06) ![]() easy, cred ca esti primul care i-o zice, nimeni n-a mai avut curaju' tau ![]() Ironick e invidios pe autonomia unui diesel de la Dacia [attachmentid=1627632708] PS: de fapt este TB de la un benzinar ![]() This post has been edited by membru_DC: 18 Jun 2010, 21:49 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(desk @ 18 Jun 2010, 22:12) Mai poftiti o alta parere: am renault , nu imi place dacia de orice fel ar fi, ma enerveaza asocierile prea frecvente ale daciei cu renaultul. Nu se compara , e diferenta mare intre ele. Daca imi schimb sigla de pe bara se pune?... am uitat sa spun sigla de pe bara fata si cea de pe volan fac diferenta intre "Dacia" si "Renault"... restul e marketing... |
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
![]() This post has been edited by membru_DC: 18 Jun 2010, 21:56 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 18 Jun 2010, 21:31) Dar nu se vaita nimeni de nimic (si eu am Logan), dar trebuie sa fim realisti si sa acceptam ca dacia face masini mediocre. Gresit ... Dacia face masini IEFTINE ! Vrei masini fara probleme ? Bine antifonata ? Cu clima , ESP , 5 stele la EuroNCAP si alte nebunii ? Orienteaza-te spre alta marca ! ![]() P.S. : faptul ca vb la persoana I nu inseamna ca ma refer la tine personal ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu oricum nu mai suport masinile si n-as mai investi in una.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
si io am vrut 4x4 si mi-am luat o masina de teren (oare mai stie cineva ce e aia?)
iaca aici: doar un cuvant: reductor ![]() pretul... cat dacia de 10k ![]() This post has been edited by dya: 18 Jun 2010, 23:29 |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(PaulT @ 18 Jun 2010, 20:26) Chiar e distractiva atitudinea asta... Cum isi permite cineva sa critice cum e irecuperabil, cum are ceva cu Dacia, orice altceva decat un contra-argument tehnic, la subiect... Care e problema atata timp cat cineva critica si argumenteaza? De ce e deranjant? Si eu am Logan, ca sa raspund la o viitoare intrebare... razvan_3asy, daca tot nu mai poti sa te abtii si il vezi pe ironick cum critica incontinuu, de ce nu il contrazici la subiect, punct cu punct? pentru ca ironick sugera ca toate daciile sunt gunoaie bla bla bla. Chiar eu ziceam ca masina nu e perfecta, dar daca ar fi sa-l comparam dpdv al fiabilitatii cu alte masini sunt convins ca dacia sta mult mai bine. Si oricum despre dacia aflam una doua de cost cuturi, sunt convins ca si celelalte marci fac la fel. Atata numa ca marcile alea nu au vreun ironick care sa le aduca la cunostinta. ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
lasa ca intre vectra c ia veche si facelift,e jale la cea noua.au disparutmulte chestii care erau pe cea veche,cum arfi pistonasude la capota cretine capota ridicata.
Lafaceliftnu mai e etija ca dacie. La aia veche cand deschizi usa iti apare pe ecran ,La asta noua nu mai e asa e un bec amarat. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
puyutzu07 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 9 January 09 ![]() |
fiecare marca de masina si orice masina are problemele ei...dar vad ca numai la dacia se generalizeaza..dacia le are pe toate...celelalte sunt de vis...se strica 1 la 100k de exemplare..doar sunt marci straine...
Hai sa fim seriosi si sinceri...daca e sa o luam asa deschidem topic pt fiecare marca si enumeram problemele:)) Asta e...romanu e facut sa critice...nu ai mercedes...inseamna ca nu ai masina...sau nu ai touareg..nu ai 4x4...ca la noi ce sa mai |
--------------------
Dacia
logan 1.5Dci 85hp
2008
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(C@talin @ 19 Jun 2010, 01:09) lasa ca intre vectra c ia veche si facelift,e jale la cea noua.au disparutmulte chestii care erau pe cea veche,cum arfi pistonasude la capota cretine capota ridicata. Lafaceliftnu mai e etija ca dacie. La aia veche cand deschizi usa iti apare pe ecran ,La asta noua nu mai e asa e un bec amarat. Tu te-ai depasit singur in agramatism .... ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
puyutzu07 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 9 January 09 ![]() |
apropo scrie in cartea masini ca la plecarea de pe loc fara alte persoane in masina si pe drept de recomandat plecarea cu treapta 2.Iar rodajul trebuie facut 1500km sa nu depaseasca 2500 ture.
|
--------------------
Dacia
logan 1.5Dci 85hp
2008
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E perfect. Nu depasi 2500 rpm ca sa fii sigur ca schimbi EGR de cateva ori pana o vinzi.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Hai salut !
Sa stapanesti sanatos masina si sa te bucuri de ea, cu partile ei bune si mai putin bune. Eu am condus un Duster 4x2 1.5 DCI 85 Cp. La acel motor rapoartele 1 si 2 ale cutiei de viteze erau extrem de LUNGI. Tu spui ca sunt scurte. Treapta 1 a cutiei de viteze tinea o vesnicie, si nu tragea deloc motorul, la fel si in viteza a 2-a. De abia de la a 3-a faceai ceva. Si am inteles ca asa e normal, ca 1 si 2 sunt facute pentru off-road, de aici faptul ca sunt mai lungi. Acum sigur, nu ma contrazic cu nimeni, am condus masina respectiva 30 de minute, in oras. Dar treptele 1 si 2 sunt extrem de lungi, pe acel motor. Bafta !! |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Catalin, ce faci ? Ai baut aseara ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
slider2 |
![]()
|
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:42 |