Distributie GTD diesel 2068cm, ce pret are o distributie?aproximativ
![]() ![]() ![]() |
Distributie GTD diesel 2068cm, ce pret are o distributie?aproximativ
Razvan GTD |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault 21 gtd
hatchback
- B 79 IRY
1992 -
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hai sa-ti dau vesti bune.... la motorul 2068 diesel sau turbodiesel in caz de rupere a curelei nu se intampla nimic altceva decat se rup culbutorii.... 3 parca sigur... dar se poate si mai multi.... fa rost de o rampa de culbutori si schimba-i... pune curea noua si role si ai rezolvat-o...
De unde esti? Motorul asta s-a pus pe R18,R20, R21, R25... culbutorii sunt identici si cu cei de pe motorul 2053 diesel pus pe R20 parca... deci vezi ce gasesti.... dar mare paguba nu ai oricum... This post has been edited by cj98czh: 27 May 2010, 14:49 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Razvan GTD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 May 10 ![]() |
Daca este adevarat ceea ce spuneti sa stiti ca mi-ati luat o mare piatra de la inima.Din pacate trebuie sa revin la renault din cauza faptului ca nu mai pot plati ratele la leasing si se pare ca voi ajunge tot la vechea mea masinuta.
voi incerca sa vad ce si cum si sper sa o pun pe jante. multumesc foarte frumos |
--------------------
renault 21 gtd
hatchback
- B 79 IRY
1992 -
|
|
tot_costel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 28 June 09 ![]() |
salut baieti ././.. o intrebare ..... se potriveste rulmentul fata de la solentza la renault 21 ?? ca e cam scump ala de reno
![]() |
--------------------
renault 21
berlina
- GK 44 HHT
1989/berlina
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Razvan GTD @ 27 May 2010, 16:48) Daca este adevarat ceea ce spuneti sa stiti ca mi-ati luat o mare piatra de la inima.Din pacate trebuie sa revin la renault din cauza faptului ca nu mai pot plati ratele la leasing si se pare ca voi ajunge tot la vechea mea masinuta. voi incerca sa vad ce si cum si sper sa o pun pe jante. multumesc foarte frumos Si nu ne spui si noua cum ai rezolvat problema pana la urma ? ![]() |
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
- b55fux
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 17:19 |