Probleme cu acele si indicatorul de kilometri
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu acele si indicatorul de kilometri
eggale |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 8 July 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1,6 16v
- cj550110
1999
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Probabil o pierdere ocazionala de semnal.
Cauza posibila: defect in placa/cablaj corodat/lipsa alimentare/etc....de verificat! @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
dorin85 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 26 October 08 ![]() |
Verifica contactele dintre "motorasele" acelor si cablaj, eu am aplicat un strat de cositor in locul unde calca lamela respectiva, si am intins lamelele (cauza este: contacte imperfecte intre motorase si cablaj), am avut aceeasi problema , acum nu mai am probleme.
Posibil sa ai un defect de alimentare cum spune Espacern (am citit mai bine problema ta) la mine cadeau doar acele, si cam pe rand. This post has been edited by dorin85: 8 Jul 2013, 13:22 |
--------------------
renault
laguna 1
- SB-02-DOR
1998 1.6i 16V
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(eggale @ 8 Jul 2013, 00:42) Buna am o problema cateodata imi cad acele de la turometru kilometraj apa si benzina si inclusiv afisajul kilometrajului si dupa un timp is revine care ar fi problema va multumesc eu zic sa verifici tabloul de sigurante de obicei el este problema cant se intrerupe ceva in mers apoi isi revine |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 17:06 |