Donatii Laguna II, piese si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Donatii Laguna II, piese si nu numai
melcu |
![]()
|
||
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|||
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Chiar te rog sa postezi aici cum ai facut ca si eu am in plan sa fac aceasta modificare. Lupele de care sunt sau de unde le-ai comandat.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Ai PM.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
|
agacheadrian89 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 13 October 11 From: Tulcea ![]() |
Salutare dragi Lagnuisti. Recent mi s-a ars o siguranta, si am dat s-o inlocuiesc, si desteptul de mine nu a inchis cum trebuie acea usita si cand am inchis portiera, mi s-a rupt in doua. Are cineva dintre voi acea usita de la sigurantele din interior? Va multumesc frumos si o duminica placuta!
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 Expression
- TL 03 JFT
|
|
Christian.T |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 26 February 13 ![]() |
QUOTE(RLaguna @ 1 Feb 2013, 11:46) Va salut. sunt proaspatul posesor al unui laguna 2 achizitionat pe 24 februarie. este primul meu renault de care sunt foarte incantat. Din pacate inaintea mea, masina a apartinut unui porc si este foarte neingrijita. incerc sa o scot la lumina, dar mi-ar trebui un plafon pt masina cu trapa. chiar si contracost. cel de la masina mea este murdar. Multumesc |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002
|
|
petruseldan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 25 February 11 ![]() |
pai ai putea sa astepti sa vina caldura si sa mergi la o spalatorie profesionala sa ii faci un interior. costa cam 200-250 de lei. iti scoate mirosul si murdaria din masina
|
--------------------
Renault
Laguna 2, 1.9dci, 107cp
2002
- AB-89-CKA
|
|
melcu |
![]()
|
Felicitari pentru achizitie. Aceeasi problema am avut-o si eu cand am luat masina. Se fumase ca la balamuc si palfonul era patat/murdar, dar am avut noroc cu tapiseria din piele. Pe moment am crezut ca este maro, dar intr-o zi ma plictiseam in trafic si am dat cu un servetel umed pe scaunul din dreapta. Sa-mi cada volanul din mana cand am constatat ca defapt pielea nu este maro, ci un gri deschis
![]() Un weekend intreg am spalat la ea ca sa-o scot la lumina. Plafonul l-am spalat cu biocarpet si este ca nou, plus ca am scapat si de miros. Ai grija sa nu-l umezesti in exces. La cat mai multi km fara probleme. This post has been edited by melcu: 27 Feb 2013, 09:45 |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
RLaguna |
![]()
|
![]() Dezmembrari Laguna 2 0767445572 Group: Members Posts: 1.794 Joined: 14 May 10 From: Braila ![]() |
salut, am plafon in stare buna insa de berlina si fara trapa. Insa e belea cu transportul, insa marea majoritate a Lagumelor din dezmembrari sunt de anglia si toate au trapa!
|
--------------------
Renault
Laguna - 2.0 T / 1.9 dci
2001
|
|
M Sandica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 30 January 13 ![]() |
salut
dezmembrezi si laguna 1 ph2 ? |
--------------------
renault laguna
1,6 16v
05 2000 berlina
- GL 19 DRA
|
|
fastoff |
![]()
|
![]() FastOFF Group: Members Posts: 238 Joined: 26 April 12 From: London, UK ![]() |
QUOTE(Christian.T @ 26 Feb 2013, 21:26) Va salut. sunt proaspatul posesor al unui laguna 2 achizitionat pe 24 februarie. este primul meu renault de care sunt foarte incantat. Din pacate inaintea mea, masina a apartinut unui porc si este foarte neingrijita. incerc sa o scot la lumina, dar mi-ar trebui un plafon pt masina cu trapa. chiar si contracost. cel de la masina mea este murdar. Multumesc QUOTE(RLaguna @ 27 Feb 2013, 10:25) salut, am plafon in stare buna insa de berlina si fara trapa. Insa e belea cu transportul, insa marea majoritate a Lagumelor din dezmembrari sunt de anglia si toate au trapa! intradevar nu am vazut nici o laguna fara trapa pe aici, dar exista si o mare problema mare din punctul meu de vedere, ex. la masina de dinaintea celei din semnatura garnitura de cauciuc din jurul trapei era coapta si de cate ori ploua eu faceam dus daca eram in masina sau trebuia sa dezactivez alarma daca masina era parcata sa nu-mi cante toata noaptea - deci mare atentie la cele de anglia, pot avea pete pe care nu le prea poti scoate decat cu foarfeca, eu as urma sfatul lui @melcu. Spor la treaba! |
--------------------
Renault
Laguna II/Trafic
2005 Initiale Paris 2.0 T 16V/ 2006 1.9 dci100
- H N05 LHT/ EU55ZKT Max. Power 196bhp@5450rpm - Max torque 236lbft@2950rpm
"If can't find, it grind it..." |
|
Christian.T |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 26 February 13 ![]() |
wow, cate raspunsuri am primit. incepe sa imi placa si forumul nu doar laguna. pentru mine singura solutie este sa schimb plafonul, pentru ca este jalnic. in unele locuri este dezlipit, si atarna ca dracu. am sunat pe la dezmembrari sa il cumpar, dar nici unul nu se incurca sa il trimita. astept sa vina caldura si poate cu ocazia vreunui concediu il iau si si si montez pe la vreo dezmembrare. multumesc tuturor pentru bunavointa
oricum cred ca o sa fiu nevoit sa cumpar mai multe chestii pentru ca interiorul este cam varza, masina asta parca a fost cusca de salbatici. cu toate astea ii vad potentialul si chiar imi doresc sa o scot la lumina. butoanele toate sunt sterse, rama la climatronic are numai amprente pe ea, a incercat probabil sa o curete cu diluant si e plasticul topit in ultimul hal, capacul scrumierei si cel care acopera cd-playerul la fel sunt zgariate ca vai de ele, plafoniera e pe moarte si aia, schimbatorul parca e ros de un babuin, manerele sunt jalnice..in fine. o sa fac un topic in care o sa pun poze cu masina in stadiul in care am luat-o si cum o sa ajunga. parca aveam nevoie de o provocare de genul asta. This post has been edited by Christian.T: 27 Feb 2013, 21:12 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002
|
|
melcu |
![]()
|
Pana faci alt topic, chiar daca risc sa-mi iau ciocane (ca doar e topic de donatii) o sa-ti dau cateva sfaturi.
1. apeleaza cu incredere la colegii forumisti care vand diverse (RLaguna spre exemplu - eu sunt "client fidel" al lui). Niciodata nu am fost dezamagit 2. du-te la supermarket si cumpara solutii de curatat tapiseria. Daca este ultra/mega jegoasa foloseste cu incredere Biocarpet si un burete. 3. eu mi-am vopsit capacul de la radio-cd/navi si ramele aferente. Am curatat "cauciucul" respectiv cu diluant apoi cu smirgel foarte fin, am aplicat nu strat de primer pentru plastic (grund de plastic) si doua straturi de vopsea gri. Acum este in ton cu bordul, arata exceptional daca ma intrebi. Chestia asta m-a costat 30 lei (1 tub primer, 1 tub vopsea si o foaie de smirghel). P.S: bandourile se vopsesc cam pe acelasi principiu: degresare, primer, vopsea. Laguna II este destul de rezistenta, dar ... este Renault (asta inseamna ca nu te plictisesti niciodata; ca-n reclama de la Hornbach: mereu gasesti cate ceva de facut ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
dream78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 27 August 11 ![]() |
RLaguna din intamplare din laguna aiu pe care o dezmembrezi nu ai carenajele fata ? ma intereseaza chiar contracost
|
--------------------
renault
laguna 2 1.9dci
2002
- bt 41 jke
|
|
RLaguna |
![]()
|
![]() Dezmembrari Laguna 2 0767445572 Group: Members Posts: 1.794 Joined: 14 May 10 From: Braila ![]() |
nu mai am carenajele
|
--------------------
Renault
Laguna - 2.0 T / 1.9 dci
2001
|
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
salut am si eu de donat o oglinda retrovizoare,gatul de la bidonul de lichid spalare parbriz,o geanta de tabla pe 16,capac de la far pe unde se schimba becurile.Daca ma poate ajuta cineva cu o geanta pe 17 sau senzori de reglat faruri xenon.
|
--------------------
renault
laguna
2003 expression,1.9dci,107cp
- AR 69 ***
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Oglinda retrovizoare ce model este? Pe mine ma ajuta daca este modelul de care am nevoie. Poti te rog sa pui o poza? Multumesc
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
gsalexandru cglinda e modelul simplu
|
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
|
|
melcu |
![]()
|
N-are nimeni ramas un capacel ce astupa broasca de la usa soferului ? Al meu a plecat .. ori l-am pierdut (putin probabil ca statea bine, ori vreun binevoitor a avut nevoie de el...)
|
--------------------
Renault
Laguna 2
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.170 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
@Lampard gatul de la bidon este cu capac cu tot? Daca da, sunt interesat.
|
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
mihnis |
![]()
|
![]() MeMbRu normal Group: Members Posts: 502 Joined: 2 September 07 From: Tirgu Mures ![]() |
@Lampard, mai ai janta pe 16?
e pentru LAguna 2 si trimiti prin curier? merci. |
--------------------
Renault
Laguna II Dinamique
2003/1,9 Dci, 88 KW,Carminat Nav
- MS xx yyy
|
|
Lampard |
![]()
|
AdR!@N este cu capac.
17 Apr 2013, 21:38: mihnis mai am geanta e pt laguna doar ca am dat intr-o groapa si e indoita putin. This post has been edited by Lampard: 17 Apr 2013, 20:38 |
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.170 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Cum facem sa intru in posesia lui? Poti sa trimiti prin posta?
|
--------------------
Renault
Latitude
|
|
stany |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 29 August 10 From: Vaslui ![]() |
o caseta de directie de la o laguna cu volan pe dreapta nu are nimeni?
|
--------------------
Renault
laguna
1.6, 2002, expression. Seat Leon S, 2003
|
|
Lampard |
![]()
|
adr!@n prin posta sau daca ai drum la arad dar numai saptamana viitoare pot.
|
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
|
|
AdR!@N |
![]()
|
Prin Arad am drum abia pe undeva prin 1 Mai, nu e graba...am stat 2 ani cu masina fara acel capacel, 1-2 saptamani nu mai conteaza. Trimite-mi pe privat un nr de telefon, sau o adresa de mail sa vorbim mai multe detali.
Multumesc mult! |
--------------------
Renault
Latitude
|
|
Lampard |
![]()
|
adr!@n da-mi tu un pm cu nr tau ca eu nu pot
|
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
|
|
ciuly3ro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 25 March 13 From: Moreni Dambovita ![]() |
Salutare Melcu.
Mi-a placut ideea cu cosmetizarea interiorului. Ai cumva si niste poze ca eu ma gandisem sa lipesc folii mate la un centru de publicitate profesionala pe ele dar vad ca merge si altfel. BUNA IDEE SI CHIAR IEFTINA ASTEPT POZE Multumesc. 19 Apr 2013, 21:23: Salut maciulia de la schimbator mi-ar trebui. Daca vrei te pot contacta. Lasa un nr. Mail-ul meu ciuly3ro@yahoo.com Multumesc This post has been edited by ciuly3ro: 19 Apr 2013, 21:23 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001
- DB 09 AHN
|
|
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Salutare ! Are careva o broasca defecta din stanga fata ( sofer )? Nu-mi trebuie intreaga , ma intereseaza plasticul pe care se fixeaza motorasul , pe care eu am reusit sa-l rup la un capat . In consecinta motorul se balangane si nu mai incuie-descuie .
Multumiri |
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
- MS 07 NAT
|
|
AdR!@N |
![]()
|
@Lampard am intrat in posesia gatului de la rezervorul de lichid de parbriz. Multumesc mult!
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
|
|
Lampard |
![]()
|
adr!an cu placere.
|
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
nu mai puneti CERERI in topic
dupa cum scrie si in primul post, este un topic pt donatii !!! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 07:48 |