Placute frana contrafacute sau de origine?, beware
![]() ![]() ![]() |
Placute frana contrafacute sau de origine?, beware
Stefan |
![]()
|
||
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Cum n-a functionat ABS? Astia ne cred retarzi ? Nu a ramas urma de franare si nu am vazut roata blocata deci ABS a functionat
![]() Reclama de 3 lei tip frantuzeasca ... |
--------------------
**
|
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
This post has been edited by naighba: 18 Feb 2010, 21:52 |
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@luck33ro ABSul nu a functionat pentru ca placutele de frana nu au generat suficienta frecare pentru ca rotile sa se blocheze.
ABSul ar fi functionat daca ceva facea rotile sa se blocheze, lucru care nu s-a intamplat. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.306 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ma eu ma bucur ca le-au bagat in beton. Al dracu' azbest, pana mai ieri toate placutele il contineau(si nici nu scartaiau asa puternic din cauza lui), acu' e vai si amar, cancerigen rau. Ce sa mai zici de cate case sunt acoperita cu internita in mediu' rural, daca nu case, oricum cotete/magazii, p-alea cand le "betoneaza"?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Mai zici sa cumperi piese "de origine", in ambalaj albastru/gri-galben...
Oare aveau holograma? Legat de testul de franare - sunt curios cum s-ar fi comportat niste placute aftermarket, sa zicem Ferodo sau Trw. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
am avut eu niste placute cu azbest romanesti, era mai mult azbest decatmaterial din ala de frecare. Cat o moneda de 10 bani era aglomerarea de azbest din placuta. Macar de le-ar fi facut calumea
|
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
N-am urmarit tot filmuletul, insa daca au pus placute de frana pe aceeasi masina, nu ar fi trebuit sa mearga cativa km ca se pasuiasca si ele inainte de a face testul?
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.775 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:32 |