Probleme tehnice, Nu mai merge aerul si lipseste un furtun
![]() ![]() ![]() |
Probleme tehnice, Nu mai merge aerul si lipseste un furtun
Georgiana.lus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 8 January 11 From: Panciu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1
1995, 1.8 benzina
|
|||
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
la problema 1 probabil so miscat cablu , si de aia nu te lasa sa il misti numa putin, daca te uiti in dreapta sub bord dar tra sa te apleci sub ca sa poti vedea cum sta cablu ii unu rosu cred... am patit si eu sa se blocheze... la mine era indoit in bord si oxidat si nu mai aluneca prin furtunu ala sau cum ii zice...
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9 DCI, 120 hp
- AR 02 KID Renault Laguna II, 1.9 DCI, 120 hp, 2001
|
|
Georgiana.lus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 8 January 11 From: Panciu ![]() |
Stie cineva de unde as putea downloada un manual in limba romana pentru laguna 1 sau daca vinde cineva o astfel de carte sunt interesata s-o cumpar. Multumesc.
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1995, 1.8 benzina
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 516 Joined: 14 March 10 ![]() |
QUOTE(Georgiana.lus @ 13 Jan 2011, 15:44) Stie cineva de unde as putea downloada un manual in limba romana pentru laguna 1 sau daca vinde cineva o astfel de carte sunt interesata s-o cumpar. Multumesc. In Romana nu stiu sa fie, am incercat si eu pe la diverse magazine dar fara succces. Vezi da un search ca sunt mai multe topicuri deschise pe tema asta unul dintre ele este: http://www.reno.ro/Manual-de-utilizare-Laguna-I-t45878.html Vezi ca sunt multe dezbateri pe tema asta iar cele mai multe manuale sunt in franceza. Colegul nostru cridaia are niste manuale foarte utile dar in franceza ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
1998/ motor 1.9 DTI
- MM 38 HIA "Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:49 |