Normativ SERVICE reparatii, ore de manopera
![]() ![]() ![]() |
Normativ SERVICE reparatii, ore de manopera
Shafu |
![]()
|
||
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|||
ISseby |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 9 September 08 From: Iasi ![]() |
Salut. Astia sunt timpii de manopera la BRAS Iasi (Reprezentanta Renault)? Si eu trebuie sa fac revizia anuala si vroiam sa merg la ei. Cat e ora de manopera?
|
--------------------
Renault
Megane Hatchback RXE
1.6/16v, 79kw, 1999
|
|
fuscus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 10 April 07 ![]() |
salut
prima constatare ca este dusa bucsa a fost vizual(m-am bagat sub masina si am vazut ca ,cauciucul de pe bucsa culisa pe ax),si cel mai bine mi-am dat seama cand am auzit troncanituri sub masina...... mecanicul a zis ca se duc din cauza gropilor de pe drumurile patriei ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1 1,9 dCi 75 kW 102 cp
2001, Break
|
|
sans_doute |
![]()
|
![]() Asa-zis membru Group: Members Posts: 229 Joined: 29 May 08 From: Iasi ![]() |
ultima data cand am fost eu era 80 si ceva de RON parca.. tot anul asta
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16V Ne mai auzim.
|
|
Shafu |
![]()
|
Va rog nu umpleti acest topic cu discutii ce nu au legatura cu normative de service, ci doar cu chestii strict legate de titlul topicului.
Ora de manopera e 70 lei fara T.V.A. mecanica si pentru electric e 80 lei fara T.V.A. |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
Shafu |
![]()
|
Azi am facut un tur pe la Service pentru ca nu prea eram lamurit cu timpul de montare inlocuire tampoane esapament de 0,8 drept pentru care am mers la directorul Service-lui si ...... surpriza de fapt e 0,2 H per bucata de montaj, deci in total 0,4 H. Foaret interesant.
Asta a fost razbunarea consilierului care preia masina ca sa imi "plateasca o polita" pentru ca am refuzat sa astept in sala si am stat langa mecanic, dar data viitoare voi face pangere la RenaultRomania daca se mai intampla ! ![]() This post has been edited by Shafu: 4 Nov 2009, 12:01 |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
ISseby |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 9 September 08 From: Iasi ![]() |
Azi am inlocuit garniturile clapetei de acceleratie. De asemenea s-a curatat clapeta si senzorul volanta. Timpii sunt urmatorii:
Curatat, Deblocat, Degripat Clapeta acceleratie+senzor volanta: 0,40 h Demontat-remontat cutie clapeta: 0,4 h |
--------------------
Renault
Megane Hatchback RXE
1.6/16v, 79kw, 1999
|
|
Shafu |
![]()
|
Schimb filtru benzina: 0.3h
Schimbare maneta de viteza: 1h |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
bimmer E60 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 May 10 From: bucuresti ![]() |
salut baieti...sunt nou posesor de megane 1 si caut un service sau mecanic. Imi poate recomanda cineva, in bucuresti...eventual zona de vest...
va multumesc |
--------------------
renault
megane berlina
an 2001, 1,9 dti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:04 |