Diverse R5 1,1; 1988, Sfaturi pt a readuce masina la viata
![]() ![]() ![]() |
Diverse R5 1,1; 1988, Sfaturi pt a readuce masina la viata
tomi87 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 25 October 05 From: Tg Mures ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Micra K13
2011, 1.2 Acenta ex Renault 5 Campus, 1108 cmc (C1E), 33kW, 1988;
|
|||
mowglilp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 5 March 07 ![]() |
Salut.Sunt tot din mures, ne-am intalnit odata de mi-am desfacut bujiile.Ma ai si in lista de mess.Du-te la autocomplet pe doja.Mi-am luat bujii NGK, nu mai stiu codul, dar fac rost de el daca vrei, sunt bujii lungi si au costat 7.86 ron, ceva de genul.
Capac de delcou a fost 35 ron si deocamdata se comporta bine desi nu pare foarte de calitate, mai teapan e cel vechi, dar deja e uzat tare.Ideea e ca nu am probleme cu cel nou. Fisele mi-au dat si mie batai de cap.Eu vroiam bosch.Toti au zis sa pun tot felul de aberatii, ba tesla, ba nush ce.Dar eu nu, batman batman.Pana la urma am luat fise Bosch dar universale, la fir, ca cele pentru modelul nostru costa 185ron. Pentru fisele delcou-bujii codul este B40 si costa intre 8.50ron (selgros) la 11.00ron in piata. Pentru delcou-bobina am folosit tot Bosch Y50 la acelas pret. Sunt siliconate si par de o calitate foarte buna.Nu pot sa zic ca masina merge de 2 ori mai bine dupa toate schimbarile astea pentru ca nu erau in stare proasta nici cele vechi, doar ca aveam bujii scurte inainte.Dar merge mai rotund motorul si parca consuma mai putin. Daca nu ai incredere in recomandarea mea, le dam jos de la mine si le punem la tine sa vezi daca iti place cum merge. vorbim pe mess. |
--------------------
renault
5
- ms 03 sjd
'88 campus tl
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 05:31 |