Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

renault scenic 1,9dci 2001, schimbare simering cautatorcutie viteza

wrg-andre
post 15 May 2010, 10:06
Post #1

Membru incepator

Group: Members

din vara trecuta stiam ca pierd ulei pela cautator in iarna mam hotarat sa fac o revizie generala :sunt pensionar am lucrat mecanic auto gindinduma ca in situatia actuala nu prea am cum sa schimb masina mam hotarat sa o re inoiesc cat de cat in trun topic vitor am sa descriu tot ce am facut cu poze si cu costurile aferente, acum insaam o problema .Am desfacut multe cuti de viteza si leam reparat din pacate nu am avut ocazia sa desfac nici una de scenic.am cumparat simeringul de cautatorla care misa dat si bucsile aferente dou la numar as-i ruga pe cineva care are imaginea explodata a cutiei sa ma ajute cu ea ca sa nu bajbai la desfacerea cutiei chiar si contra cost ,mentionez ca momendat din cauza pieselor exagerat de scumpe pe car le am schimbat nu am cumsa achitionez un program dialogys

cu multumiri anticipate

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - BV---11---CXH 2001---1,9
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
playeroooo2000
post 29 May 2010, 19:22
Post #2

de ce inca mai merge?

uite aici draga colegule forumist pensionar da clik pe linkul de mai jos cu poze si scule
http://www.forum-auto.com/pole-technique/s...70.htm#t4622065
sau aici cu scheme
http://en.calameo.com/read/00002232003ee83c7015f
aici ai tot ce iti trebuie ca sa repari.chiar as vrea sa te ajut efectiv, sa vad cum se face.
daca ai nevoie si de scheme din dialogys sa spui...dar nu cred ca trebuie ceva-ai totul explicit acolo.mai am si alte scheme speciale pentru cutii de viteze renault.
spor la treaba...
ca sa dai pm tre sa ai mi multe posturi..sa ne tii la curent cu ce faci!

This post has been edited by playeroooo2000: 29 May 2010, 19:25

--------------------
renault megane classic peste 500.000 km - Y944 GHC 2001 1,9 dti 59 kw/80 cp dynamique
+
wrg-andre
post 31 May 2010, 21:31
Post #3

Membru incepator

Nu poti decat sa te bucuri cand vezi ca mai exista oameni ca playeroo2000 prin felul cum a reactionat la cererea de ajutor si la limbajul folosit merita tot respectul
draga colega astazi am vazut postul intrucat masina o repar undeva unde nu am avut internet nu am avut rabdare si mam apucat am desfacut cutia am schimbat bucsile si semeringul la cautator am verificat vizual starea pinioanelor care spre multumirea mea arata f bine postul mia fost foarte folositor pentru ca a confirmat ca am facut cea ce trebuie si iti multumesc frumos pentru amabiltatea avuta .
Chiar imi pare rau ca am vazut postul tarziu poate ne puteam intalni ca sa vezi cum arata cutia desfacuta eu locuiesc in brasov dar masina o repar la zarnesti in garaj la cuscra ,inca odata multumiri si multa sanatate

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - BV---11---CXH 2001---1,9
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 06:47
Dacia