Mesaj primit azi de la Renault., 15% reducere la verificarea climatizarii
![]() ![]() ![]() |
Mesaj primit azi de la Renault., 15% reducere la verificarea climatizarii
CataT |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Exagerat!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
un pret exagerat dupa cum spune si Adi_ar , in conditiile in care la orice service "cu staif" verificare,inlocuire freon,ulei samd ... anul trecut nu plateai mai mult de 100 - 120 roni.
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
As vrea sa va contrazic un pic! Anul trecut am platit la un service 170 de lei ca sa imi spuna aia ca nu am nimic la AC! Dupa 9 luni de zile am pierdut freonul bagat de ei! Am fost la Nalba ( s-a nimerit sa prind si aceasta oferta de 15%)si mi l-au rezolvat cu 103 lei ( incarcare freon + verificare - constatare nereguli )! E drept ca pentru reparatii ar trebui sa platesc alti banuti, insa asta e alta poveste, dar ei si-au facut treaba!
|
--------------------
renault
clio
- GL 07 INIMIOARA
1999/ 1.4 RT "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
sa nu te superi pe mine ca iti zic
![]() totusi 103 roni ... e altceva. This post has been edited by adrian mgn: 7 Jun 2010, 22:01 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(CataT @ 7 Jun 2010, 19:56) ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
adnatonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 9 October 09 ![]() |
Adrian asa este, o mai musca omul, dar apoi cauta de 2 3 ori inainte sa hotarasca ceva! Pretul difera si in functie de cantitatea de ulei si de freon folosita la "renoirea" ac-ului!
|
--------------------
renault
clio
- GL 07 INIMIOARA
1999/ 1.4 RT "Cand crezi ca ai gasit toate raspunsurile, vine viata si schimba toate intrebarile." (Bob Marley)
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
da asa este treaba trebuie sa mearga f.f.f.f.f repede deoarece trebuie sa iasa si mecanicul la ore ca tre buie sa manaince si gura lui ceva(te poate fenta la timpul de vacumare si la timpul la care tine instalatia in depresiune(vid)
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
si ce zice expertul?conteaza treburili astea?
|
--------------------
------
------
------
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Verificat instalatie si facut mici reparatii 100 ron la non-reprezentanta
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
vedeti ca a dat colegul aqua 157 ron cu umplere completa si test clip.... deci nu e chiar asa de mare pretul.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Posibil, dar la Constanta sunt preturi estivale.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
geniusforte |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 12 July 09 ![]() |
Acelas mesaj l-am primit si eu.Dar vad ca este iar o mare teata marca Renault
|
--------------------
renault
megane 2
- *y*y*y
2005- 1,6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 02:14 |