Sugestie, petrecere timp intre doua curse
![]() ![]() ![]() |
Sugestie, petrecere timp intre doua curse
Stefi_R |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 10 February 08 From: Sf. Gheorghe/CV ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kangoo 1.5 dci 80CP Privilege 2002 fara AC
- CV99DIA
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
langa otopeni,ai ikea si un mall...pe care le poti vizita,vedea un film,manca ceva..etc...aqua park pentru o baita rapida...gradina zoologica in baneasa....casa lui jiji becali
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Stefi_R |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 10 February 08 From: Sf. Gheorghe/CV ![]() |
Multumesc frumos, Gotty. Nu m-as avanta prea departe de aeroport, atat din cauza traficului, cat si din cauza de "necunoastere" a teritoriului. Sunt provincial dintr-un orasel de cca. 60.000 de locuitori si aglomeratia mare imi da palpitatii. Daca ies din intersectia (pod) de la aeroport si o iau catre Baneasa, ma mai pot intoarce la urmatorul pod, nu-i asa? Cel cu Soseaua Odaii? (am fost candva la un curs la CEPECA). Dar daca o iau inapoi catre Ploiesti, unde ma mai pot intoarce? Scuzati-mi, va rog, ignoranta.
Multumesc. |
--------------------
Renault
- CV99DIA
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pana la mall ai maxim 7-8 km,pana la gradina zoologica ai cam 10...pana la aqua park 2 km.spre ploiesti...toate punctele astea sunt spre bucuresti...spre bucuresti,pori intoarce la podul peste soseaua odai(soseaua de centura),spre ploiesti poti intoarce la balotesti sau prisma,daca nu ma insel....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
In nici un caz sa nu lasi masina in parcarea aeroportului. E ENORM de scump. Mai bine faci dreapta in DN1 si la prima padurice o lasi pe dreapta si dormi cat vrei in ea.
This post has been edited by Tamango: 7 Jul 2010, 13:44 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Stefi_R |
![]()
|
@gotty, multumesc inca odata.
@tamango, ai dreptate - pe vremuri mai fentam si eu si parcam moka la o intreprindere (?) din fata aeroportului, dar acum e cu plata si acolo. In padurice mi-e sa nu ma atace indienii ;-), dar poate ca am sa ma opresc intr-o parcare pe dreapta, numa' sa gasesc mai cu umbra. Totusi am de stat cam 10 ore. Mersi. |
--------------------
Renault
- CV99DIA
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
poti parca sub pod. E destula umbra acolo
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Stefi_R |
![]()
|
Multam fain, e o solutie, da' nu ma amendeaza politia? Se poate intra acolo, sau e bordura?
|
--------------------
Renault
- CV99DIA
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu ai dureri de cap, in dreptul podului, adica lanaga locurile de parcare de care zic baietii-apropos, acolo nu se ridica masini ca sunt clientii miniprixului si patroana are shusta cu politia sa nu-i goneasca clientii-exista o parcare park&fly!
Euo folosesc frecvent cand plec mai multe zile cu avionul! Las masina acolo si nu ma doare capul! E pazita si tot ce trebuie! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Stefi_R |
![]()
|
Multam fain, Solon!
This post has been edited by Stefi_R: 8 Jul 2010, 12:45 |
--------------------
Renault
- CV99DIA
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Stefi, recomand totusi Ikea ... parcare mare, mancare buna. Daca ai chef si de alte prostioare, soseaua de centura e aproape dar nu recomand
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Tamango, abia ce mancasem si ma realxam un pic...
![]() Chiar ieri am trecut pe soseaua de centura si am vazut 3 traseiste absolut oribile, atat de urate incat ma chinuiam sa nu ma uit la stanga (desi trebuia sa cedez trecerea ![]() Pentru parcare si eu recomand Carrefour/Ikea, sunt aproape de aeroport si sunt gratis. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Stefi_R |
![]()
|
Multam fain, Tamango (si Padre - dupa ce am scris am vazut postarea). Pentru Ikea, cum ies din aeroport si o iau pe sub pod la sensul giratoriu, ma indrept catre Bucuresti? E departe de pod? Si dupa aceea, dupa ce ies din Ikea, o iau iarasi spre Bucuresti si ma intorc la aeroport pe sub urmatorul pod? Nu ma-ncurc eu cu prostioare, una ca n-am bani, a doua ca-s la o varsta, si-a treia, ca parca nu prea-s pe gustul meu.
Sa fiti iubiti. PS. ma batea gandul sa ancerc sa bat la poarta pe la vreun localnic din vreo comuna din apropiere si sa-l rog sa ma lase sa parchez langa poarta si sa-l rog sa ma lase sa-mi pun patura sub vreun copac la umbra sa trag un pui de somn, dar cine stie peste cine dau, sau daca nu-si inchipuie respectivul ca-s nebun, hot, etc. ca de', tulburi vremuri mai traim. This post has been edited by Stefi_R: 8 Jul 2010, 14:46 |
--------------------
Renault
- CV99DIA
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(padre @ 8 Jul 2010, 15:16) Chiar ieri am trecut pe soseaua de centura si am vazut 3 traseiste absolut oribile, atat de urate incat ma chinuiam sa nu ma uit la stanga (desi trebuia sa cedez trecerea ![]() stii ce e culmea, ca am vazut o gramada de S, 7, X, CLS oprite la boschetaresele alea insalubre.. ai masina de 100.000 si nu dai si tu 100 sa ai calitate.. sau nu dai o sticla de sampanie in Bamboo sa vezi ce piese apar in zona... |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
e criza....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca pana la ML, S, X, etc a prestat la cele cu fuste cretze, colorate si cu oroare de sapun de ce sa isi strice omu' gusturile acum ca si-a luat masina?
Mai sunt unii care au palate cu turnuletze, S-uri, X-uri, etc dar dorm tot in cort cum au pomenit ei de mici. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
gospodina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 20 March 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Stefi_R @ 8 Jul 2010, 15:23) Multam fain, Tamango (si Padre - dupa ce am scris am vazut postarea). Pentru Ikea, cum ies din aeroport si o iau pe sub pod la sensul giratoriu, ma indrept catre Bucuresti? E departe de pod? Si dupa aceea, dupa ce ies din Ikea, o iau iarasi spre Bucuresti si ma intorc la aeroport pe sub urmatorul pod? Nu ma-ncurc eu cu prostioare, una ca n-am bani, a doua ca-s la o varsta, si-a treia, ca parca nu prea-s pe gustul meu. Sa fiti iubiti. PS. ma batea gandul sa ancerc sa bat la poarta pe la vreun localnic din vreo comuna din apropiere si sa-l rog sa ma lase sa parchez langa poarta si sa-l rog sa ma lase sa-mi pun patura sub vreun copac la umbra sa trag un pui de somn, dar cine stie peste cine dau, sau daca nu-si inchipuie respectivul ca-s nebun, hot, etc. ca de', tulburi vremuri mai traim. Stefi_R, nu-ti face probleme, e simplu. De la aeroport faci stanga pe sub pod catre Bucuresti, mergi drept, treci de podul de la soseaua de centura dupa care la urmatorul pod, mergi prin dreapta lui, nu urci, faci stanga la sensul giratoriu de sub el catre parcarea de la Ikea. La intoarcere, doar faci dreapta catre Otopeni, mergi drept, e foarte simplu. nu ai cum sa te ratacesti. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007/1,4/Benzina/ Think BIG!
|
|
Stefi_R |
![]()
|
Multumesc frumos, Gospodina! Asa am sa fac.
|
--------------------
Renault
- CV99DIA
|
|
santal |
![]()
|
![]() MEMBRU Group: Members Posts: 33 Joined: 2 March 10 From: 3 LOCATII IN TARA ![]() |
QUOTE(semit @ 8 Jul 2010, 14:39) stii ce e culmea, ca am vazut o gramada de S, 7, X, CLS oprite la boschetaresele alea insalubre.. ai masina de 100.000 si nu dai si tu 100 sa ai calitate.. sau nu dai o sticla de sampanie in Bamboo sa vezi ce piese apar in zona... da ce nu se stie e ca 98% din ele sunt defecte adica bolnave <span class='edit'>11 Jul 2010, 22:08:</span> ideea e ca vreau sa gasesc pe cineva care vrea sa mearga in wekend la mare. cu sotiile bineinteles. si cu masinile unde gasesc topic cu doritori? sau propuneri de mers impreuna in tara cam 300 - 400 km dus. This post has been edited by santal: 11 Jul 2010, 22:09 |
--------------------
renault
clio
2005
- b.45
|
|
Stefi_R |
![]()
|
Buna dimineata,
As mai avea o intrebare, poate cam idioata, asa ca imi cer scuze anticipat. A fost cineva la Institutul National de Gerontologie si Geriatrie "Ana Aslan" din Otopeni? Este permis accesul acolo? As putea intra cu masina acolo si sa trag un pui de somn la ceva umbra si ceva distanta de zgomotul soselei? Din ce vad pe Google Maps, e ceva padure acolo, dar nu stiu daca o sa mi se permita accesul. Multumesc si numai bine. |
--------------------
Renault
- CV99DIA
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca pe 17 iulie pe otopeni este miting aviatic. nu prea stiu cata liniste va fi in zona.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daca ploua se amana
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Stefi_R |
![]()
|
Mersi b76bgaarh, asta e, data nu o aleg eu. Tre' s-o duc pe cumnata-mea la aeroport, si s-a potrivit sa vina un prieten. Oare vor fi si ceva restrictii la circulatie?
|
--------------------
Renault
- CV99DIA
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
nu cred dar parcarile din zona pot fi pline. de aceea e mai bine sa mergi in complexul baneasa.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Stefi_R |
![]()
|
Gata, am rezolvat. Mi-am incercat norocul in incinta Institutului National de Gerontologie si Geriatrie, Ana Aslan. Frumos loc; spatiu imens, padure cat cuprinde, cladiri renovate, parca zici ca esti in alta tara. I-am dat paznicului "ceva" si m-a lasat sa trag masina intre copaci, la umbra toata ziua :-) Recomand celor ce se vor mai afla in situatia mea. Cred ca se poate aranja si pe perioade ceva mai lungi.
|
--------------------
Renault
- CV99DIA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 09:57 |