Becuri
![]() ![]() ![]() |
Becuri
mibuletz |
![]()
|
||
![]() MIB Group: Members Posts: 184 Joined: 22 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2013/1.5 DCI 110 / Bose Edition
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Bec de ceata este si pe partea dreapta dar nu este realizata cablarea si pentru el.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
adi_tec |
![]()
|
![]() /// Group: Members Posts: 123 Joined: 10 November 08 ![]() |
Daca tot veni vorba de acel bec de ceta din dreapta spate, care este rolul lui acolo daca nu are cablare la el? E bec de rezerva pt cel din stanga? Oare a reusit careva sa faca vreo modificare sa mearga si acel bec pe dreapta?
Mersi |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1 /
11.2003 / 1.5 dCi
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Low Profile |
![]()
|
![]() Master Auto System Group: Members Posts: 1.054 Joined: 7 September 09 From: Hunedoara ![]() |
Da,sigur ca se poate.Se trage fir de la cablaj stanga pana la cablaj dreapta primul pin din mufa stanga,(privire din fata pinilor de contact) de la dreapta la stanga corespunde lampi ceata de la acest fir se duce un alt fir la mufa din soclu drept pinul corespondent este de data asta primul de la stanga la drepata(privire din fata pinilor de contact).din pacate acest pin conector este lipsa.Deci al face sa functioneze aveti nevoie de fir 2m pentru a face cablarea frumos de la manunchi la manunchi si coborat spre mufe ,pinul lipsa de la mufa slot becuri stop drept si becul de 21W.la varianta de stopuri 2.2. trebuie bec de 4W/21W deoarece in acest slot dupa cum se stie este folosit si pentru lampa pozitii.Ce care au nevoie de acest pin,fir si bec contact pe PM sau e-mail paul_hunedoara@yahoo.com
|
--------------------
Renault
Megan 2 Sedan
- HD 10 KRS
2004 Volkswagen Touareg 2005 v6 3.2,4x4 HD 84 XNX
Life Is A Mistery!!! |
|
marcu2189 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 1 May 10 ![]() |
cel mai simplu sa scapi de griji e sa iti iei xenon eu asa am facut dupa c am schimbat cateva becuri,macar de alea esti sigur ca te tin cel putin un an
|
--------------------
Renault
Megane II
- IF 88 MRC
hatchback 2003
|
|
sageata1976 |
![]()
|
![]() :-) Group: Members Posts: 337 Joined: 29 September 06 ![]() |
pai eu recomand pana in 2005 osram si philips,din 2006 (modelul cu lupa) se pare ca becurile philips sunt mai rezistente la temperatura mai crescuta din interior sigur ideia cu xenon este una foarte buna cu conditia sa fie farul foarte bine regla
|
--------------------
renault
megane
- B-83-BCF
estate 1.9 130cp.
|
|
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
am pus 2 becuri osram night breaker azi dimineata pe megane si apoi am tras masina cu fata la un perete intunecat(garaj la subsol) la o distanta de 5-6 metri. Apoi langa am parcat un citroen c3 si am aprins farurile pe rand sau simultan. Si asa cum ma asteptam ....desi citroen-ul are becuri "normale" si nu ceva "fitos" avand faruri fara lupa luminau mult mai bine(puternic) pe perete decat cele de pe Megane(care in teorie sunt cu 90% mai puternice decat cele standard). Sincer nu inteleg rostul lupelor atat timp cat pe o masina care a costat jumate cat Meganul am o solutie mult mai simpla si o vizibilitate mult mai buna!!! Nu mai vorbesc de accesul la becuri si contorsionismul de care tre sa dai dovada atunci cand schimbi un bec ars la renault
![]() This post has been edited by pavilion8373: 29 Dec 2010, 14:50 |
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
poate tocmai distanta de 5-6m iti face experimentul mai putin relevant. La faza scurta conteaza mult intervalul 10-20 m, unde lupa, teoretic dar si practic ca de aia e lupa
![]() Legat de sistemul de schimbat becuri e intradevar prea complicat, pana le schimbi prima data. Acum, dupa cateva schimbari mi se pare usor. ![]() This post has been edited by ghertzoi: 3 Jan 2011, 01:44 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
snack |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 24 June 09 ![]() |
scooth .... masina nu are nimic pe spate .... doar cel de pe stanga se aprinde pt ceata... cel de pe dreapta e de ornament
![]() |
--------------------
Renault
Megane II dci 1.5
2007 Sedane Privilege
|
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
QUOTE(sageata1976 @ 29 Dec 2010, 10:32) pai eu recomand pana in 2005 osram si philips,din 2006 (modelul cu lupa) se pare ca becurile philips sunt mai rezistente la temperatura mai crescuta din interior sigur ideia cu xenon este una foarte buna cu conditia sa fie farul foarte bine regla ce inseamna "se pare"? la mine doua perechi de osram (originale si identice cu cele originale) au tinut cite 12.000 km. philips blue vision au tinut 7.000km respectiv 10.000km, dar al doilea set nu a mai fost tinut aprins permanent, deci tot vreo 7.000 ar trebui contorizati. e adevarat ca philips-urile aveau lumina mai alba, dar sa tina de doua ori mai putin si sa coste de 3-4 ori mai mult, nu e o afacere. ps: xenon after-market ... noroc ca nu e voie cu lansator de rachete in masina. MAREA majoritate (in trafic) au "csenoane" montate pe genunchi, care bat fix in sus. mai ales manelismele cu "csenon" in far cu oglinda, gen dacia, sint minunate (si obligatoriu cit mai albastre). This post has been edited by Rimio de Vassur: 6 Jan 2011, 17:07 |
--------------------
.
.
.
|
|
gigi_kent |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 2 September 07 ![]() |
@rimio de vassur, cata dreptate poti sa ai, orice xenon after-market, cat de priceputi ar fi baietii care il monteaza, atata timp cat nu are cel putin un sistem de reglaj in timp real al farurilor (ca pe cele din fabrica), nu face decat sa lumineze haotic si sa orbesca pe ceilalti. Dar de, mai conteaza ca sunt si altii pe strada ... "noi sa vedem bine", restu sa se duca in sant ...
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan 1.5dci
- is
2007 www.cartefunciara.com
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:34 |