România, blocată pe 31 mai, Toti bugetarii in greva?
![]() ![]() ![]() |
România, blocată pe 31 mai, Toti bugetarii in greva?
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Asa, o tema de gandire: pinguinul se pare ca ar fi afirmat, (iau sub rezerva faptului ca stirea e la realitatea momentan), ca pentru a nu risca acuze de neconstitutionalitate pentru ordonanta intentioneaza sa suspende niste drepturi constitutionale.
Acum nu stiu care este parerea voastra dar mie personal nu-mi convine sa suspende un retardat constitutia asa cum ii tuna! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Realitatea e postul ala care ruleaza la nesfarsit imagini cu boschetari epuizati in timpul bataliei sindicale din 19 Aprilie de langa Springtime?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
va convine ca voi sa munciti si alti care nu au muncit nici 2 zile si nu a cotizat la stat sa li se dea pensie minima 320 de lei ? Si astea din bani nostri care contribuim si cand ajungi sa-ti iei pensia vine unu ca boc - basescu si sa zica baieti va taiem pensia si la ceilalti salariu ca si asa v-ati ingrasat cam mult.
Parca vad ca si patronatele incep sa taie din salarii . |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
- nnn
1999 / 2003 / 2008 /2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
base brea sa fie iar presedinte,ca e ultimu mandat si vrea sa schimbe constitutia sa ramana pe veci el
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@vijelie:
De asta am si zis ca am rezerve. This post has been edited by Garett: 26 May 2010, 18:27 |
--------------------
No
Reno
|
|
xcss |
![]()
|
Foarte interesant. Daca se confirma, ne-am luat adio chiar si de la iluzoria farama de stat de drept pe care credeam ca o avem. Sunt curios la care drepturi se refera acest Milimetternich. asta trecand peste faptul, subliniat de altfel si de Garrett, ca ar fi o mica problema de separatie a puterilor in stat fie si numai daca a declarat asa ceva.
|
--------------------
-
-
|
|
Garett |
![]()
|
Pai oricum nu mai exista separatia puterilor, in conditiile in care presedintele este prim-ministru!
Sincer, nu cred ca as fi surprins de o astfel de masura. Problema e ca la cat de indolenti sunt romanii nu va exista nici o reactie, poate doar ceva de genul "Bine le face, mama lor de bugetari!". Capra-vecinita e boala congenitala in tara asta! ![]() @XCSS: Sa-l compari pe pinguinul asta amarat cu Metternich, chiar si in forma microscopica! ![]() ![]() This post has been edited by Garett: 26 May 2010, 18:34 |
--------------------
No
Reno
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Te opreste cineva sa iesi in fața firmei cerand salarii mai mari pt bugetari?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
De curiozitate, tu n-ai parinti pensionari? Sau neamuri, cunostinte, etc, bugetari?
Sau chiar ai impresia ca scapi fara TVA si cota unica marite? Get real! It's only the begining! This post has been edited by Garett: 26 May 2010, 18:36 |
--------------------
No
Reno
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
vorbeste pinguiunul chiar in acest moment
![]() ![]() This post has been edited by djasu82: 26 May 2010, 18:43 |
--------------------
Dacia Super Nova
- nnn
1999 / 2003 / 2008 /2011
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(VladG @ 26 May 2010, 14:54) cu ce-ti ajuta bicileta? eventual sa-i dai cu ea in cap la doctor ca nu te trateaza sau la functionaru de la primarie?! Greva e in toata tara, si la toti bugetarii, inteleg ca bucurestiu-i spuma, dar mi se rupe de greva RATB si nu ma afecteaza cu nimic, e doar un sector de activitate. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
Sindicatul Metrorex e emblematic pt Romania: liderul este parlamentar si patron de firma care are contracte cu regia in care deruleaza lupta de clasa.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu se pune
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
vijelie |
![]()
|
Mai e unul, Marica parca ii zice, tot o da inainte cu "functionarii publici".
Era tare-n gura pana cand l-au dibuit ziaristii ca nevasta-sa e director in Min Finante, cu salariu "nesimtit". |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
pai nu-i asa mai vijelie, ca de fapt aparatul de stat e eficient, nu are cazuri ca sotia astuia ce e director & shit si care probabil freaca duda pe bani multi?
Eu zic ca aia ar fi trebuit prima care sa se fi sacrificat pentru restul bugetarilor nu? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
intrebare cat se poate de serioasa: soferii cand vor face greva pentru toate taxele posibile si imposibile? durerea mea e pretul benzinei ( s-a ieftinit putin, dar parca ar merge ceva mai mult )
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Ar trebui chemati oficialii de la Cartea Recordurilor. Pe 31 mai vom fi martorii unui mega dans al pinguinului.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Vom merge spre slujbe, astia de nu vom fi la greva, in ritm de dansul pinguinului.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
eu nu voi merge. Imi iau liber ca nu vreau sa ma bata "patronu" ca i-am intarziat la ora de program cu O ora...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu pot sa imi iau liber. E sfarsit de luna si nu se aproba concediu.
Cam cat fac din Dr. Taberei pana in Pipera cu: 1. taxi 2. pe jos 3. auto propriu ? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Cred ca gasesti pe cineva intelegator avand in vedere ce se intampla.
Cu auto propriu v-a pleca toata lumea la serviciu si o sa ramai uimit de cate locuri de parcare vor ramane libere in spatele blocului. Cu taxiul nu cred ca are rost sa te duci pentru ca nu o sa vezi vreunul pe traseu. Pe jos nu cred ca este o solutie ![]() Mai exista totusi scootere si biciclete. Se pare ca o firma mi-a furat ideea si inchiriaza biciclete. Ia vezi poate te descurci cu ei si ajungi la serviciu. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
djasu82 |
![]()
|
eu unu am jobul cam la 4 km distanta si mereu e traficul dimineata lejer iar seara
![]() DMP din drumul taberi pana in pipera o sa ajungi mai repede cu bicla ![]() Vorbeste prostonacu la ant3 a avut si asta o bafta de i-a copto vantu . |
--------------------
Dacia Super Nova
- nnn
1999 / 2003 / 2008 /2011
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
albacazapada |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 18 January 07 ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 26 May 2010, 13:03) Mda... Sistemul clasic de protest romanesc... Unu cu pancarta... 10 la crasma... Daca nu ma insel, aceeasi piata, doua saptamani mai devreme. [attachmentid=1627626083] Se pare ca singura solutie prin care greva poate sa egaleze/depaseasca numarul de participanti la AC/DC,este sa ne taie providerii netu'.Toti providerii din Romania,tuturor.Ete sa vezi atunci numar record de manifestanti ![]() |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Garett |
![]()
|
Mda, s-a confirmat:
http://www.realitatea.net/boc--restrangere...ale_715541.html Daca mai avea cineva vreo indoiala ca nu e dictatura in Rromania! Sub o alta forma, mai subtila, mai putin "in your face" dar tot dictatura se cheama. |
--------------------
No
Reno
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
In Romania pana nu mor cativa oameni nu se rezolva vreo problema...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
xcss |
![]()
|
Fabulos. Ce mai urmeaza? Interzicerea asocierii in grupuri mai mari de cate 3? Stingerea la ora 21? Nationalizarea averilor? Lista e lunga, si din pacate nu e nimic nou pe ea.
LE: Garrett, scuze pentru paralela cu Metternich, era din punct de vedere strict dimensional ![]() This post has been edited by xcss: 26 May 2010, 20:54 |
--------------------
-
-
|
|
Garett |
![]()
|
Glumeam! Am inteles paralela de la inceput da' cred ca era mai sugestiv daca ziceai pico sau atto.
![]() L.E. Pana si oficiosul de partid publica asta: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-73241...arii-pensii.htm Sunt extrem de curios sa vad comentariile postacilor de serviciu de pe notnews, Beniuc era biet copil pe langa unele ode de acolo! This post has been edited by Garett: 26 May 2010, 21:08 |
--------------------
No
Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 08:16 |