Conectare Laptop-Tv
![]() ![]() ![]() |
Conectare Laptop-Tv
Vallybz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
degeaba il conectezi la TV, se va vedea ca naiba. Chiar daca ar merge legatura VGA-Euroscart, va trebui sa reduci rezolutia placii pana la cat suporta televizorul, adica 640x480 / 50 Hz, urmand sa incerci sa ii scazi frecventa de afisare pe orizontala pana la 30-40 Khz. Nu se merita zic eu.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Se poate face conexiunea, stiu ca am avut si eu asa ceva. Problema esta ca televizorul are rezolutie mica, 640x480, parca, asta daca e clasic, pe tub catodic.
Te poti uita la un film, daca stai la distanta sau poti juca ceva, in schimb altceva nu prea se poate. Imi amintesc ca daca ma uitam la un film, ma uitam pe ecranul PC-ului pentru a naviga pana la fisierul in cauza pentru ca daca urmaream mouse-ul si icon-urile pe TV o luam razna ![]() Oricum pentru cineva fara mari pretentii de fidelitate, merge si asa. Daca vrei mai mult... HDMI ![]() Vizionare placuta |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Multumesc de raspunsuri. vreau doar sa ma uit la filme si m-am cam saturat de display de 15 inch. Acum sa arunc un ochi prin piata sa vedem ce fel de cablu...ecranat nu stiu de care......
29 Apr 2010, 17:33: Am mai gasit o schema..... Adaptor HDMI-DVI+ Adaptot DVI-VGA+ Adaptor VGA-SCART= HDMI-SCART.....se poate? cam toata tarasenia ar fi 50 de lei This post has been edited by Vallybz: 29 Apr 2010, 17:33 |
--------------------
Renault
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 29 Apr 2010, 16:38) degeaba il conectezi la TV, se va vedea ca naiba. Chiar daca ar merge legatura VGA-Euroscart, va trebui sa reduci rezolutia placii pana la cat suporta televizorul, adica 640x480 / 50 Hz, urmand sa incerci sa ii scazi frecventa de afisare pe orizontala pana la 30-40 Khz. Nu se merita zic eu. Din cate stiam eu, pe windows daca setezi al doilea monitor ca TV nu trebuie sa umblila rezolutie, o pune el automat si nu poti sa setezi nimic la ea This post has been edited by Tamango: 29 Apr 2010, 17:38 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Fratzica |
![]()
|
nu se poate. Tu vrei sa convertesti semnalul digital in analog, ceea ce e posibil, dar la bani seriosi, nu 50 roni. Tot conectand adaptoare o sa ajungi sa conectezi mouse-ul la televizor
![]() L.E. Tamango, ce zici tu merge, daca placa video are tv-out |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Vallybz |
![]()
|
sper sa nu seconsidere publicitate :
1. hdmi-dvi: http://www.conectica.ro/display/1-63-4860-..._%28T_T%29.html 2. dvi-vga http://www.shopmania.ro/magazin~online-cab...~p-7918984.html 3. vga-scart http://www.conectica.ro/display/1-3-16760-...roscart_2M.html Daca ar fi sa cumpar produsele m-as duce pe lizeanu, dar vreau sa stiu daca ar functiona.... |
--------------------
Renault
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
Fratzica |
![]()
|
citeste in descrierea scart:
"Cablu VGA la Euroscart, 2M. Numai pentru a conecta ieºire SCART intrare VGA, nu de la calculator la televizoarele vechi. Exemplu, proiectoare moderne pentru DVD playere. " |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Vallybz |
![]()
|
pai atunci ar cam pica si schema directa vga-scart...
![]() |
--------------------
Renault
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
Fratzica |
![]()
|
ti-am zis, nu e asa simplu sa convertesti semnalul din digital in analog.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Vallybz |
![]()
|
sunt unele convertore digital-analogic...dar costa 3 mil....de bani astia ma duc sa dau polish la masina....
This post has been edited by Vallybz: 29 Apr 2010, 18:19 |
--------------------
Renault
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bun! Si presupunand ca exista lcd, ce imi trebuie sa leg minunatul netbook de tv in asa fel incat sa vad filmele pe tv? MA refer la cabluri!
Fratzica,help! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Vallybz |
![]()
|
pai depinde de ce mufe dispui la lcd si la netbook....
|
--------------------
Renault
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Netbookul are o iesire de genul port-nu stiu cum se numeste-trazezoidala si cam atat! Cu mufa aia am vazut pe unul ca scotea semnal intr-un monitor asta ca sa nu se mai chioreasca in netbook!
Connectivity RF input 1 Number of SCARTs 2 AV input – S-video – Side AV / S-video / headphone / HDMI 1 / - / 1 / - HDMI (HDCP) 2 (v1.3 with CEC) Component video / RL audio input (RCA) 1 / 1 Audio stereo output (RCA) - SPDIF digital sound output 1 (coaxial) D-sub, PC compatible 1 USB (for service) 1 Common Interface slot (PCMCIA format) 1 Din astea voi ce intelegeti? This post has been edited by Solon: 29 Apr 2010, 18:29 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Fratzica |
![]()
|
Solon, cu siguranta ai si intrare VGA pe LCD. Folosesti un cablu prelungitor VGA pt conectare.
http://conectica.ro/display/1-3-105-Cablur...cranat_2_m.html Zi-ne totusi ce model de lcd ai. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Solon |
![]()
|
Nu am! Dar la hotelul unde ma duc de obicei in Viena, au lcd-uri aoc si ma gandeam sa nu mai stau cu netbookul sau laptopul in brate sa ma uit la filme!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Vallybz |
![]()
|
am gasit cam ce trebuie.... http://www.altshop.ro/convertor-vga-in-av-tv-p-1584.html + http://www.conectica.ro/display/1-66-605-C...V-4444-10M.html = 160 lei toata distractia
This post has been edited by Vallybz: 29 Apr 2010, 20:44 |
--------------------
Renault
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Daca stie cineva, pls help.
Am placa video asta si cu adaptorul acesta: Video_002.JPG ( Size: 3.13mb ) Number of downloads: 2216 Intrebare: daca imi iau un cablu 3 RCA - 3 RCA/Scart ar putea sa scoata placa video si pe monitor si pe televizor in acelasi timp (TVul e fullHD)? Adica pe TV sa ruleze un film si pe monitor sa fie altceva? (stiu ca asta e posibil daca as avea 2 monitoare identice sau care merg la aceeasi rezolutie) |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Am reusit 11.05.2010_003.JPG ( Size: 2.88mb )
Number of downloads: 2282
din DVI Output cu un adaptor (pe care l-am primit cu placa video) DVI to VGA. Am optiunea sa extinda desktopul sau sa-l dubleze. Dupa cum se vede in foto, folosesc prima varianta. ps: asa mai merge sa vezi un film ![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 02:25 |