garnitura de chiulasa, pierderi de ulei
![]() ![]() ![]() |
garnitura de chiulasa, pierderi de ulei
Petrica Iftimie |
![]()
|
||
Petrica Group: Members Posts: 45 Joined: 13 March 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
1998, 1.6e
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu as desface chiulasa si as schimba garnitura, si as strange-o fix cum zice francezul, nu cum il duce mintea pe unu' si pe altu.. ba la rece, ba la cald.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Zi-mi tipul motorului sa vad daca gasesc cum se strange chiulasa.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Petrica Iftimie |
![]()
|
@andu911:
codificarea pt motor nu o stiu. E 1598 cmc, 8 supape, luna 08, 1998 |
--------------------
Renault
Scenic
1998, 1.6e
|
|
stanionjan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 226 Joined: 13 February 11 ![]() |
verifica stringerea chiuloasei , si eu am patit la fel cu ''meganosul'' meu dupa ce am schimbat garnitura , ciumetii , ca meseriasi nu se pot numi , si nu are rost sa va spun de ce, nu au strins in mod egal , si cum scrie la carte prezoanele ghiuloasei , ba mai mult , gogomanii
![]() ![]() |
--------------------
renault megane
brek
2000,1,6l-benzina
- IL-03-BYL
|
|
sifo66 |
![]()
|
![]() citeodata si mecanic de nevoie!!!!!!! Group: Members Posts: 110 Joined: 6 November 10 From: Codlea-Brasov ![]() |
chiuloasa se stringe cu o cheie dinamometrica la 120 daN , nu conteaza daca motorul este incalzit sau rece,prima data se string suruburile in colturi opuse si pe urma se inainteaza spre centru tot asa se stinge cel mai indepartat surub de cel strins ultima oara dupa ce ati terminat de strins cu dinamometrica le mai stringeti cu o cheie cruce pentru tubulare inca 60 de grade
|
--------------------
renault
scenic
2004
- BV-13-GXN
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Suruburile de la chiuloasa se strang in curba de melc cu incepere din centrul spre margine...ca in poza.
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
stanionjan |
![]()
|
sifo66 , uitate mai jos in topic , si ai sa vezi ce a postat espacern , i-a ''lectii'' de la el , stie si nu te mai baga daca nu stii , nu te supara pe mine !
![]() |
--------------------
renault megane
brek
2000,1,6l-benzina
- IL-03-BYL
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Cred ca motorul este ca al meu si anume K7M-702 si cutie JB3
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
sifo66 |
![]()
|
![]() citeodata si mecanic de nevoie!!!!!!! Group: Members Posts: 110 Joined: 6 November 10 From: Codlea-Brasov ![]() |
QUOTE(stanionjan @ 22 Mar 2012, 18:11) sifo66 , uitate mai jos in topic , si ai sa vezi ce a postat espacern , i-a ''lectii'' de la el , stie si nu te mai baga daca nu stii , nu te supara pe mine ! ![]() tks.pentru informatie,eu am facut asa cum am scris mai sus si am cca. 25000 de km facuti cu masina de cind am schimbat chiuloasa si merge bine mersi si acum asta nu este o aluzie la ce a postat @espacern,am tot respectul pentru el ,deoarece mi-a dat multe sfaturi bune cel care trebuia sa ma corecteze era espacern si nici decum tu This post has been edited by sifo66: 22 Mar 2012, 22:12 |
--------------------
renault
scenic
2004
- BV-13-GXN
|
|
stanionjan |
![]()
|
bine sifo , este ca tine daca te simti bine, ai dreptate asa se stringe o chgiuloasa
![]() |
--------------------
renault megane
brek
2000,1,6l-benzina
- IL-03-BYL
|
|
Petrica Iftimie |
![]()
|
Multumesc celor care au raspuns.
Mai intii voi stringe chiulasa si daca nu se opresc pierderile de ulei, voi schimba garniturile. Voi stringe in trepte cu cheia dinamometrica reglata la 8, apoi 10, in final 12 (daNm), dupa sistemul "cochilie de melc", adica de la centru spre margine. Multumesc si lui sifo66 pt informatii, apreciez faptul ca vorbeste din proprie experienta. Stringerea chiulasei de la colturi spre centru nu e gresita, insa sfatul celor de la Renault are intiietate. Voi reveni cu rezultatele, mai intii trebuie sa-mi gasesc (cumpar) o cheie dinamometrica de calitate. |
--------------------
Renault
Scenic
1998, 1.6e
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:44 |