distributie laguna 1
![]() ![]() ![]() |
distributie laguna 1
lag2000 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 March 15 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 1 phase 2
2000, 1.8 16v
|
|||
danutzBV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 29 July 14 ![]() |
De obicei, adica sa spune cartea, distributia se schimba dupa un interval de timp bine stabilit sau dupa un nr x de km. Cartea nu spune ori timp ori km. Care nr se atine primul trebui inlucuita. Apoi, dupa atat timp si cureaua aia nu mai are proprietatile ca la inceput, chiar de s-au facut putini km.
Deci recomandarea mea, inlocuiste acum, sa nu plangi mai tarziu. Cu stima |
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
lag2000 |
![]()
|
Multumesc pt raspuns, DanutzBv . Voi inlocui din nou kitul de distributie, mai ales ca la Laguna 1 nu intra si pompa de apa in acest kit. Nu de alta, dar e perfecta pompa de apa. Ca de altfel toata masina. Reviziile le-am facut anual, de 15 ani incoace, inlocuind uleiul si filtrele. De altfel, nici nu ar avea ce probleme sa aiba, la 45000 km. Sta in garaj, e ca o bijuterie. Doar de 2 ori a fost folosita iarna, adica in doua ierni.
|
--------------------
renault
laguna 1 phase 2
2000, 1.8 16v
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Poze? Sa ne delectam si noi privirile cu bijuteria.
![]() |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
lag2000 |
![]()
|
Cum poate sa arate la 45000 km, tinuta in garaj? Niciodata lovita etc. etc. Cand ii fac revizia anual, cei de acolo imi spun ca pot s-o duc in showroom, dupa cum arata. Nu vreau sa ma laud, nu imi place.Este o masina pe care o iubesc , efectiv. Probabil ca va ajunge masina de colectie, peste ani si ani. Circul putin cu ea, in special vara, in deplasari extraurbane. Cam atat.
|
--------------------
renault
laguna 1 phase 2
2000, 1.8 16v
|
|
darksleep |
![]()
|
![]() Za software developer Group: Members Posts: 351 Joined: 23 April 13 From: Arad ![]() |
QUOTE(lag2000 @ 26 Mar 2015, 23:05) Cum poate sa arate la 45000 km, tinuta in garaj? Niciodata lovita etc. etc. Cand ii fac revizia anual, cei de acolo imi spun ca pot s-o duc in showroom, dupa cum arata. Nu vreau sa ma laud, nu imi place.Este o masina pe care o iubesc , efectiv. Probabil ca va ajunge masina de colectie, peste ani si ani. Circul putin cu ea, in special vara, in deplasari extraurbane. Cam atat. Toti ne iubim Lagunele, trust us ![]() Fa o serie de poze ( multe ) daca poti, chiar vrem sa o vedem cat e de frumoasa. |
--------------------
Renault
Laguna I Phase II
1999 Kia Ceed 1.6 GDI @ 2016
|
|
lag2000 |
![]()
|
Pana la poze, ce pot sa va spun este ca are un buton la climatronic, pe care- daca il apesi - incalzeste doar parbrizul. E parbriz cu rezistente electrice, pe principiul lunetei. Am precizat acest aspect, pt ca am vazut foarte putine Lagune 1 cu parbriz incalzit. Imi amintesc, cand am comandat-o la dealer, erau optiuni posibile doua, si anume scaune incalzite si magazie de cd-uri. Nu am dorit nici una dintre optiuni. Acest parbriz incalzit era- deci - standard. Daca era optional, il refuzam, gandindu-ma ca, Doamne fereste, daca se sparge vreodata, un asemenea parbriz costa peste 2000 lei noi.
|
--------------------
renault
laguna 1 phase 2
2000, 1.8 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:58 |