[Tutorial] Montare Navigatie Carminat, Navigatie Originala Carminat pentru Laguna!
![]() ![]() ![]() |
[Tutorial] Montare Navigatie Carminat, Navigatie Originala Carminat pentru Laguna!
Radocanu |
![]()
|
||
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
- HD-88-CAR Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|||
dinu_victor_88 |
![]()
|
![]() Membru Ager Group: Members Posts: 229 Joined: 7 December 08 ![]() |
Salut!Masina mea are in echipare si antena gps numai ca nu am navigatie!Am vazut pe un topic ceva modificari in cadrul cd player-ului si ma tenteaza foarte mult.Intrebarea mea e daca mai e necesar sa fac cablajuri aditionale sau folosesc direct mufa conectata la antena?Mentionez ca am si comenzi pe volan si as dori sa fie si acestea functionale!Multumesc frumos!
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 Lux Privillege
- CT-07-MEV
|
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
Nu stiu ce antena ai, daca e Dual ( GPS si Telefon)
Verifica in spate la torpedou, daca vin 3 antene ( radio, telefon si gps) Daca ai toate 3 inseamna ca ai antena pt gps. Cablajul pentru navigatie, poate il ai ( ai masina pree-echipata, si trebuie doar sa montezi componentele, sau daca nu , tragi fire, ca in tutorialul de mai sus. Pentru comenzile pe volan, le poti folosi pentru pilot automat, un pentru navigatie! |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
Telefon 0773803384 |
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
unde gasesc si eu de cumparat o navigatie pentru laguna II.2?
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
Salut! Incearca la dezmembrari! Bafta!
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
am tot cautat pe net dar nimic... dezmembrari prin bucuresti pe unde gasesc?
|
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca vinde cineva,la bursa,Cabasse tronic (nick-ul).vroia 500e
This post has been edited by victor cristian: 29 May 2010, 16:33 |
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
Salut!Langa Ploiesti, este un centru de dezmembrari, de unde am mai cumparat si eu cate ceva. Pot sa-ti spun ca au mereu cate 3-4 lagune. Fara reclama.....se numesc Dankor. Incearca si pe net .Bafta!
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
Radocanu |
![]()
|
Cauta pe google dezmembrari laguna, dar te anunt ca preturile cerute la cei cu centre de dezmembrare sunt mari! Mie mi-a cerut pe o navigatie completa ( fara cablaj, ) 1500 lei! Si mai trebuia dupaia sa imi fac rost si de mufe, cabluri , una alta! Eu am gasit-o asta la mine in oras, cu tot cu mufe, cabluri, tot ce trebuie, 600 lei !
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
Telefon 0773803384 |
|
ccezar2004 |
![]()
|
o sa mai sap... ideea e ca eu vreau versiunea de pe laguna II.2... cea cu handsfree si unitate de control pe cotiera...
|
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Dancor, nu Dankor.
www.dancor.ro |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
jordi |
![]()
|
esti angajat sau client fidel ?!..........
![]() |
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nici una, nici cealalta.
Ploiestean. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Hop_shy_yo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 11 April 08 From: Timisoara, Romania ![]() |
salut. eu am o nelamurire. am procurat navugatia si mi-am luat si cd playerul cabasse si vreau sa le montez. recunosc k nu am studiat amanuntit topicul si nici nu am comparat cu ce am pe masina dar deocamdata nu vreau sa-mi bat capul pt k-mi lipseste amplificatorul de la cabasse. sunt curios ce sistem audio ai u pe masina pt k mufa aia de la cd( cel nou) e tare complicata. ms
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilège
- MH 66 BIZ
|
|
Radocanu |
![]()
|
Nu conteaza sistemul audio! Eu am un tunner list! Dar poti sa pui navigatia , pe orice sistem audio!
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
Telefon 0773803384 |
|
Hop_shy_yo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 11 April 08 From: Timisoara, Romania ![]() |
oky. Mersi. Inca ma gandesc daca sa o montez pentru ca am studiat navigatia unui amic si nu sunt foarte incantat de ce e pe acolo.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilège
- MH 66 BIZ
|
|
rady |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 7 December 06 ![]() |
Eu am navigatia muntata din fabrica,dar nu am hartile necesare.
|
--------------------
renault
laguna 2
2003 initiale
- ms56grm
|
|
maxymax |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 30 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Are cineva idee daca poate fi montata o navigatie dp II.2 pe II.1?
|
--------------------
Renault
Laguna 1.9dCi Autentique
2002
|
|
Hop_shy_yo |
![]()
|
Sal. Azi am studiat in mare tutorialul lui Radocanu si o parte din cartea service care face referire la acest sistem telematic si maine sunt hotarat sa ma pun pe taiat fire.
Am o nelamurire...Radocanu tu ai mai montat difozor de sinteza vocala? Multumesc. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilège
- MH 66 BIZ
|
|
jordi |
![]()
|
Salut! Am o intrebare..am gasit la un centru de dezmembrari un ecran de dvd - navigatie si as vrea sa stiu daca il pot monta, fara insa sa montez intreg sistemul si daca celelalte functii (temperatura exterioara, adfisaj radio-cd, senzori) raman active sau macar cum sa procedez in aceasta situatie. Multumesc.
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
Radocanu |
![]()
|
jordi: Afisajul de la navigatie, nu functioneaza fara computerul navigatiei ( cd-romul), si cd-romul nu primeste comenzi, daca nu are unitatea de comanda ( cea de deasupra cd-playerului) , in concluzie, daca nu se monteaza tot sistemul nu functioneaza!
hop_shy_yo: Eu am sinteza instalata, vocea navigatiei va fi redata prin sinteza vocala! Ai reusit pana la urma sa o instalezi ? |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
Telefon 0773803384 |
|
jordi |
![]()
|
......si sistemul nu functioneaza fara antena gps si cablaje, programari si alte chestii. In momentul asta nu se justifica investitia de 2-300e.
![]() |
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
Hop_shy_yo |
![]()
|
Eu renunt la instalare pt ca vand masina. Vand sistemul:
calculator-cititor cd ecran unitate comanda antana gps cablul dintre ecran si unitatea de comanda si toate mufele ce vin conectate in unitatea de comanda si calculatorul de navigatie pret 200 e ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilège
- MH 66 BIZ
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
ce varianta este... CNC?
|
|
|
Hop_shy_yo |
![]()
|
Nu stiu. CNC?
Am atasat niste poze gsite pe net care descriu ce am eu. Am inclusiv suportul original de fixare al cititorului de cd si burduful torpedoului cu orificiu pt introducerea cd-ului. This post has been edited by Hop_shy_yo: 12 Dec 2010, 23:55 Attached thumbnail(s) vand_piese_renault_laguna_2_2002_1_9dci_120cp__j0VMbH.jpg ( Size: 67.15k ) Number of downloads: 1970 vand_elemente_caroserie_renault_laguna_2_2002__unOKOK.jpg ( Size: 73.14k ) Number of downloads: 1571 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilège
- MH 66 BIZ
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
m-as baga eu sa il montez da...cred ca dureaza si e de taiat pe acolo motiv pentru care si eu am cam sila ta de a ma apuca de aceasta treaba
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
Hop_shy_yo |
![]()
|
Sistemul a fost vandut. Multumesc pt colaborare si bafta in continuare.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilège
- MH 66 BIZ
|
|
nicolaevlad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 24 May 13 ![]() |
Inainte sa montez sistemul pe masina am vrut sa-i fac o proba la "rece"...am conectat unitatea cd la unitatea cu butoane si la display...le-am alimentat la 12V,surpriza...ecranul a ramas negr,unitatea de cd are 2 leduri aprinse si cam asta este tot...daca bag un CD de navigatie in cd-rom,,se aude cum il citeste iar unitatea de comanda beculeste ca un pom de craciun,in rest nimic
oare sa fie displayul busit ? sfaturi sau idei va rog |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 model BGRR06 1.9 dCI 6M
|
|
nicolaevlad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 24 May 13 ![]() |
Mda...displayul este busit...am inlocuit displayul cu un monitor de 9" pe care-l aveam in casa de la o masina de-a mea mai veche (era de fapt o oclinde rtreovizoare cu 2 AV,bluetooth si microfon) se aprinde monocrom dar macar merge...si pot sa pun si camera de marsarier
![]() 11 Jun 2013, 20:51: Astazi l-am montat pe masina...fenomen ciudat...pe display imi apare sigla "Renault" iar unitatea de comanda,cea cu butoane, beculeste intermitent...ce poate sa fie ? This post has been edited by nicolaevlad: 11 Jun 2013, 20:51 |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 model BGRR06 1.9 dCI 6M
|
|
Radocanu |
![]()
|
Trebuie initializat
Procedeaza conform instructiunilor din fotografie Initializare_Navi.jpg ( Size: 174.18k ) Number of downloads: 1312 This post has been edited by Radocanu: 13 Jun 2013, 14:50 |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
Telefon 0773803384 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:14 |