Android, HTC Desire & co
![]() ![]() ![]() |
Android, HTC Desire & co
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
2.2<>2.1
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pentru posesorii de Galaxy S : are cineva instalat acel lag fix Voodoo ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
...ca in rest se vede treaba ca pana si lag-ul e mai mare la SGS...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Shush |
![]()
|
Hai ma gata, incetati, ca nu o sa ajungeti la nicio concluzie. Fiecare isi va lauda telefonul lui.
Eu sunt de parere ca iti cumperi telefonul care iti place (si bineinteles permiti) indiferent ca e mai bun/slab decat altele. @2dor : stii ceva de fix-ul ala ? ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@2dor: mai are ceva mai mare: restul de bani care-ţi rămân în portofel după ce-l cumperi!
![]() Hai că suntem offtopic. În ceea ce priveşte lag fix-ul, am citit păreri şi pro şi contra lui. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
La asta cu banii nu stiu ce sa zic, pe mine m-ar fi costat cu vreo 40 de euro mai multe Desire-ul
![]() Cica au aparut codurile sursa de la Froyo pentru Galaxy S. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
DragosP |
![]()
|
Codurile sursă? M-aş mira. Poate a "scăpat" vreun rom, aşa cum a scăpat şi la Desire, de am avut Froyo cu aproape o lună mai devreme decât cel oficial.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
http://www.phonesreview.co.uk/2010/10/14/s...-code-released/
http://forum.xda-developers.com/showthread...t=807440&page=7 Asa scrie pe aici ![]() ROM de teste cu Froyo "a scapat" de mult. This post has been edited by Shush: 14 Oct 2010, 13:53 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
dasta imiplacemie htc
andoid pe hd2 ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
http://crave.cnet.co.uk/mobiles/android-22...-on-3-50001144/
Ce spuneti de acest articol? Si HTC isi bat joc de unii posesori de Desire de la reteaua 3. Deci la noi aveti bafta ca din August s-a facut update la Froyo pe Desire. Shush, incearca pe xda-developers.com, la forum, cauta Galaxy S, si ai acolo tot ce vrei si ce nu vrei, dar eu as astepta Froyo. Samsung chiar a dat codul sursa la Froyo la upload pe site-ul lor, deci e aproape si update-ul oficial... This post has been edited by 2dor: 14 Oct 2010, 14:43 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Amanarea aia nu tine de HTC, ci de operatorii din UK, asa cum dealtfel scrie si acolo.
Poate Samsung s-a dat batut, d-aia a lansat codul sursa, sa le faca altcineva treaba... ![]() |
--------------------
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
Ma distreaza glumele astea, dar sincer realitatea este ca Galaxy S a avut si are un super succes la vanzari si per total este peste Desire. Cand am luat Galaxy, aveam deja Milestone, care oricum il consider peste Desire si Galaxy la tot in afara de procesor, ram si software. Si nu se moare fara nivelul de hardware ale lui Desire si Galaxy. Dar totusi Samsung este cel mai tare pana la aparitia lui Desire HD, si cred ca se bate cot la cot cu acesta din urma. Intradevar Sense-ul de la HTC este foarte rapid si pana in prezent nu am vazut ceva sa se ridice la nivelul lui, dar totusi per total as alege Galaxy sau Desire HD, dar nu Desire. Mie acum dupa Galaxy, mi se pare ecranul de la Desire, mic si mult sub la calitatea culorilor si a contrastului. Asteptam totusi Froyo pe Galaxy, si toata lumea spera sa se vada cu adevarat puterea hardware-ului.
This post has been edited by 2dor: 14 Oct 2010, 15:16 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(2dor @ 14 Oct 2010, 16:11) La fel are si Dacia sau VW, si cu toate astea ti-ai luat Mitsu. ![]() Succesul in vanzari mie nu-mi spune mare lucru. N-am zis ca SGS nu e mai tare din punct de vedere hardware, sau ca n-are un ecran mai bun. ARE, dar HTC ofera clientilor, cel putin pana acum, un support incomparabil mai bun, si asta pentru mine conteaza. This post has been edited by C a t a l i n: 14 Oct 2010, 15:34 |
--------------------
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 14 Oct 2010, 16:28) La fel are si Dacia sau VW, si cu toate astea ti-ai luat Mitsu. ![]() Succesul in vanzari mie nu-mi spune mare lucru. N-am zis ca SGS nu e mai tare din punct de vedere hardware, sau ca n-are un ecran mai bun. ARE, dar HTC ofera clientilor, cel putin pana acum, un support incomparabil mai bun, si asta pentru mine conteaza. Sunt de acord ca suportul software conteaza, dar pentru mine conteaza altceva, si anume sa il pot roota. Milestone nu se poate, Samsung se poate si dupa ce apare Froyo asta o sa si fac. Primul meu telefon cu Android a fost HTC G1 Dream, un super telefon, mergea ok Android-ul pe el, dar cand l-am rootat, s-a schimbat geometria total. Deci sincer nu ma intereseaza daca Froyo oficial va face fi super rapid sau nu, root-ul va aduce viteza clar. Eu ma plictisesc de interfata originala si vreau altceva, exista tot felul de Launcher-e, dar cu root chiar poti schimba orice inclusiv ROM-ul. Deci ca o concluzie, am luat Galaxy, pentru ca in momentul respectiv, era cel mai performant device disponibil pe piata din toate punctele de vedere. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Tudore, parca Dragos scria ca si-a rutat Desire. Deci se poate si la HTC.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
DragosP |
![]()
|
De a doua sau a treia zi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
Ok, in cazul unui update oficial de ROM se pierd toate datele (contacte, mesaje, calendar, memo-uri) si toate aplicatiile instalate ?
Daca da, cum pot sa le fac back-up simplu si rapid ? ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
C a t a l i n |
![]()
|
Din cate stiu eu nu se pierd. Pentru contacte fa-ti un google account, e cel mai safe, in plus e mult mai usor daca schimbi telefonul.
Un program bun de backup pentru tot ce ai in telefon este Titanium Backup, dar cere root. |
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
Fara root nu exista nimic ?
![]() Nu vreau inca sa "imi bag nasul" in telefonul asta ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu mi-as baga piciorul...
|
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
Nu inteleg atitudinea ta atat de ostila vis-a-vis de SGS, de fapt vis-a-vis de orice telefon cu Android in afara de Desire
![]() Repet, am avut de ales intre Desire si Galaxy S, l-am ales pe ala care mi-a placut mai mult, nu am tinut cont de nimic altceva. This post has been edited by Shush: 15 Oct 2010, 12:59 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ti se pare... Am zis ca mi-as baga piciorul in supportul Samsung daca nu te-a informat despre necesitatea de a face sau nu backup inainte de OTA.
|
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
La asta cu suportul ai dreptate. Insa si la Desire si la Galaxy suportul cel mai mare vine din partea comunitatilor "android"
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Shush @ 15 Oct 2010, 13:58) Nu inteleg atitudinea ta atat de ostila vis-a-vis de SGS, de fapt vis-a-vis de orice telefon cu Android in afara de Desire ![]() Nu te-ai prins? Doar Desire are VTEC ![]() http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=723596 MAERSK, sper că nu începi iar cu povestea aia expirată, nu? ![]() This post has been edited by ssilviu: 15 Oct 2010, 13:18 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Din link-ul tau:
QUOTE -Can I disable 2G broadband like on the Desire/N1? There is no permanent solution for this problem. 5.My phone takes forever to get a GPS-fix? Is there a solution to this problem? As of now, however, there is no consistent fix for the stock-firmwares or any other firmwares. 6.I am experiencing long loading times when opening apps/intermittent lags when switching screens. What is the problem? The Samsung Galaxy S uses the internal SD to store cache data by default. At this point, this issue is believed to be related for bad i/o code and can be fixed with unofficial hacks. 7.My G-sensor seems to be off. How can I calibrate it? The G-sensor calibration appears to be off in a lot of shipped devices. Sa mai zic? |
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
A aparut si anuntul oficial : http://www.samsungmobile.com.sg/news-event...do?pressNo=4464
Cica e din 18 octombrie 2010 ![]() ![]() Eu sper sa nu pierd nimic de pe telefon, ma refer in special la aplicatii + widgeturi ca in rest le am pe toate salvate. This post has been edited by Shush: 15 Oct 2010, 13:25 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Prima problemă nu mă deranjează deloc, GPS-ul la mine, cel puţin cât l-am folosit a funcţionat impecabil, am lag fix din prima zi iar G-senzorul din nou nicio problemă.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Shush |
![]()
|
ssilviu, ajuta-ma si pe mine putin cu Lag Fix-ul. Pe care il recomanzi ? Vreau unul care sa mearga pe rom-ul oficial, sa aiba totul reversibil si preferabil sa nu pierd toate datele cand il instalez (am citit pe forum multe cazuri).
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 10:15 |