Twingo si esp, are twingo esp?
![]() ![]() ![]() |
Twingo si esp, are twingo esp?
vipcosmo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
2002
- hd08vkn
|
|||
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
ESP din cate stiu eu nu a avut Twingo ca dotare ,cel putin cele fabricate pana in 2007 .Twingo are SRP ca dotare .
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Deci sa lamurim un pic treaba.
TWINGO 1 (1993 - 2007) NU A AVUT NICIODATA ESP Au fost 3 faze (facelift-uri). Ca dotari Twingo a avut asa (in functie de an, de serie, si de versiune): ABS, aer conditionat, geamuri electrice, inchidere centralizata, trapa electrica (din sticla), trapa manuala (din panza cauciucata), maxim 4 airbaguri (au fost versiuni si cu 2 airbag-uri sau doar cu un singur airbag - cel de la sofer), directie asistata, cutie de viteze automata, oglinzi electrice cu degrivare electrica (incalzite), 3 motorizari (toate de 1.2 benzina), proiectoare, tapiterie din piele, jante de aliaj (din fabrica) si...CAM ATAT. ESP-ul a aparut pe Twingo 2 (din 2007 incoace). De asemenea pe Twingo 2 apare si tempomatul (Limitator de viteza / Regulator de viteza), apare tot la T2 si clima automata (AC automat - un fel de climatronic) motorizarea diesel (1.5 Dci), motorizarile 1.2 16V TCE (100 CP) respectiv 1.6 16v (asta din urma fiind la Renault Sport 133CP ![]() In rest Twingo 2 se regasesc aceleasi dotari care au fost (si sunt inca) si pe Twingo 1. Am vazut si eu diverse anunturi pe net "vand Twingo, ESP bla bla bla" = TEPE Twingo 1 nu a avut ESP (nici la versiunile speciale - au fost cateva). Si da, ABS-ul vibreaza pedala de frana cand roata nu are aderenta. This post has been edited by bubu782001: 26 Jun 2010, 23:57 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu mai am scaun reglabil in inaltime, faruri cu reglaj electric
![]() This post has been edited by Tamango: 26 Jun 2010, 23:21 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Am uitat sa specific asta.
EBD - Electronic Brake Distribution, adica distributia electronica a fortei de franare este inca o chestie valabila la Twingo 1. De notat ar fi aici ca EBD-ul este prezent la TOATE versiunile de Twingo cu ABS. Si ca dotari ar fi scaunul (soferului) reglabil pe inaltime, farurile cu reglaj electric (recent am aflat ca toate versiunile de Twingo au) si centurile din fata, cu pretensionare pirotehnica. Acel Renault SRP (System for Restraint and Protection) despre care pomeneste rentgo - este EXACT referirea la centurile cu pretensionare pirotehnica Cum functioneaza acest sistem? In momentul unui impact, airbag-urile SAR BRUSC. Centurile din fata au cate un piston cu o capsa pirotehnica in capat (ca la airbag). In momentul declansarii acelei capse pirotehnice (care apropo se declanseaza odata cu airbag-ul) - centura va TRAGE in scaun persoana, pentru a nu primi airbag-ul in plin si pentru a limita forta deccelerarii (vezi poza atasata). In orice caz faza cu ESP-ul chiar as vrea sa intreb pe unul care vinde "Twingo cu ESEPE" sa-mi arate si mie ESP-ul la Twingo. This post has been edited by bubu782001: 26 Jun 2010, 23:41 Attached thumbnail(s) security.jpg ( Size: 29.64k ) Number of downloads: 142 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
vipcosmo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 September 09 ![]() |
Va multumesc la toti pentru raspuns - chiar m-ati scos din bezna... De cind caut pe google si nu gasesc raspunsul.... Inca o data va multumesc ..
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
2002
- hd08vkn
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Pentru putin.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:45 |