Ajutor sudura!
![]() ![]() ![]() |
Ajutor sudura!
hypnotick |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
skoda
fabia2
2008
|
|||
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Hmmm... Aia e o piesa de rezistenta. N-as mai avea incredere in ea sudata, chiar de fier fiind (cursiera veche).
|
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca vei gasi un atelier care repara / sudeaza esapamente , vezi ca ei acolo au sudura in ARGON si alte cateva materiale care TIN foarte bine . Nu au de ce sa-ti ia mai mult de 50-80 ron . Eu am dat 30 ron pentru o sudura de balama de usa la masina si totul este super ok si acum , dupa 4 ani , operatia fiind facuta la Borla Pitesti .
Sa NU incerci o sudura normala , ca NU va rezista , mai ales ca nu se stie sigur ce fel de aliaje are cadrul in componenta lui . Cand sudeaza , poate te induri si mai faci cateva "intariri" ale cadrului in acele puncte cu probleme la socuri . Ii intrebi ce au folosit si cum se intretine acele suduri , ca trebuiesc vopsite si tratate inainte de vopsire . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Eu la prima mea bicicleta mare (o cursiera romaneasca cu 4 pinioane
![]() Am sudat-o in argon si a rezitat muuulti ani dupa. In schimb un var de-al meu si-a distrus fata cazand fix in cap pe asfalt din cauza unei furci sudate prost care s-a rupt. Deci merge si sudata, dar sa fie treaba facuta foarte bine. LE: Mint, nu era cursiera ci o struto-camila in genul trekking, cu ghidon asemanator mtb, iar rotile nici late nici inguste. Doamne cat am urat bicicleta aia si cate drumuri la magazinul auto-moto-velo am facut ![]() This post has been edited by ageana: 30 Apr 2010, 11:11 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
hypnotick |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 April 10 ![]() |
Multumesc tuturor de pareri! Sper sa ma descurc...am gasit un service moto care sudeaza cu argon
|
--------------------
skoda
fabia2
2008
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Sudura in argon, aluminiu, magneziu, titan: sudura-aluminiu
Radu il cheama. Il stiu de mai multa vreme, e un tip foarte serios, il recomand fara ezitare! This post has been edited by atentat_cu_bomboana: 9 Aug 2012, 18:31 |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
- www.bikehouse.ro “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:35 |