Incalzire motor, termostat schimbat / 1.5dci, Renault symbol 1.5 dci - apa motor
![]() ![]() ![]() |
Incalzire motor, termostat schimbat / 1.5dci, Renault symbol 1.5 dci - apa motor
Mateidci |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 21 February 17 ![]() |
Attached thumbnail(s) reno1.jpg ( Size: 1.78mb ) Number of downloads: 228 |
||
--------------------
renault
Symbol
2007 1.5dci
|
|||
kretzu77 |
![]()
|
![]() n00b Group: Members Posts: 310 Joined: 14 August 06 ![]() |
Si vara e la fel?
Ce ai cu bietul ac? ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla E15/Prius 3
2008 1.4D-4D/2012 Hybrid Ne nastem pe rand si murim pe sarite!
|
|
Mateidci |
![]()
|
Si vara tot asa statea( oricum acum is grade cu plus, nu ar trebui sa fie o problema )
Pai nu mi se pare in regula sa stea asa. |
--------------------
renault
Symbol
2007 1.5dci
|
|
FlorinC. |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 18 April 16 ![]() |
Si mie mi se intampla la fel. Problema, daca as numi-o asa, a aparut o data cu schimbul antigelului.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.4 V8
2006 39.000 km
|
|
MisuSYM |
![]()
|
Fan Diesel Group: Members Posts: 97 Joined: 27 December 16 From: Galati ![]() |
Si la mine la fel sta, la 3 linii si un "sfert", indiferent de temperatura de afara sau cat de mult functioneaza motorul. N-am considerat niciodata ca ar fi o problema.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
myhay1208 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 978 Joined: 15 August 07 ![]() |
Salut,
Uite o poza cu bordul meu. Am prins poza cand inca se incalzea. In mod normal, mai urca 2 liniute si ramane acolo. Vara/Iarna cu AC sau nu acolo intepeneste. Cand am facut poza era in parcare la o temperatura de -5 grade. Attached thumbnail(s) bord.jpg ( Size: 190.23k ) Number of downloads: 209 |
--------------------
Renou'
Clio 1.4 - 16V K4J 710 / Scenic 2 1.6 16V K4M 766
-- Clio 2002 / Scenic 2007 You know the secret...
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
ala nu e instrument precis
Mateidci, asa sta si la mine ... asa statea cu termostatul vechi, nu urca nici macar pana aici (decat vara) cand s-a built termostatul vechi, asa sta si cu termostatul nou ... vara cand e cald, urca pana la "mijloc", adica proxima liniuta dar cum sare un pic de ea, intra ventilatorul caldura pe care ti-o baga in masina (pe langa tester ca sa vezi ca deschide termostatul) este un semn ca totul e Ok ... sper ca ai caldura suficienta, nu chiar ca la benzinar dar suficienta ![]() apoi depinde si noul termostat la cat deschide ... intelesesem ca cele stock deschid ceva mai jos iar ulterior poti sa pui unul care deschide la fel sau un pic mai sus This post has been edited by crisolro: 22 Feb 2017, 10:21 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Studiati si forumul daciaclub. Dci functioneaza mai rece, nu e nicio problema.
Din reduceri de costuri, indicatoarele sunt similare benzina - diesel (se vede, tu ai diesel, dar ai indicator de turatie la fel ca la benzina). Benzinara functioneaza pe la 90 grade C, dieselul putin mai jos. Avand aceleasi indicatoare, acul va sta mai jos de jumatate la diesel. This post has been edited by roland: 22 Feb 2017, 10:57 |
--------------------
.
.
.
|
|
Mateidci |
![]()
|
Multumesc de pareri. Cu caldura nu am probleme, e chiar foarte ok. Incepe sa bage caldura in primii 5km dimineata.
O sa ma uit si pe DaciaClub, stiam ca la Renault deschide la 81-82 grade din motive anti-poluare. O sa pun un ODB sa vad temperatura This post has been edited by Mateidci: 22 Feb 2017, 22:45 |
--------------------
renault
Symbol
2007 1.5dci
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Daca pui un OBD, scrie si aici rezultatul te rog:
- temperatura ambientala - la cat deschide termostatul - la cat se stabilizeaza temperatura dupa un timp (mentioneaza si stilul de mers) |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:25 |