Pareri instaltie xenon
![]() ![]() ![]() |
Pareri instaltie xenon
mihaydon |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
reanult
clio 3
2006
|
|||
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ai lupa la faruri recomand sa nu pui deoarece este foarte deranjant pentru ceilalti participanti la trafic. Eu am schimbat farurile cu totul, am pus modelul aftermarket cu lupa si cu pozitia pe angel eyes. Dupa aceea am pus xenon de 6000k la 35w si diferenta este incredibila. Nu deranjeaza pe nimeni, pana acum nu am primit nici un flash sau vreo remarca in trafic, doar in prima saptamana cand nu le reglasem inca.
asa arata masina mea : Attached thumbnail(s) xenon.jpg ( Size: 34.15k ) Number of downloads: 767 |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
mihaydon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 March 10 ![]() |
pai si cat costa un set de faruri cu lupa?
|
--------------------
reanult
clio 3
2006
|
|
iulllyyy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 291 Joined: 18 December 07 From: buc ![]() |
Foarte frumos...Cat te-a costat?
|
--------------------
vw
UP
2012
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Ai mai facut vreo modificare sau le-ai montat direct?Si ai idee daca afecteaza cumva garantia masinii?pentru ca m-ar interesa si pe mine asa ceva
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
La momentul la care le-am schimbat eu masina avea fix 2 ani, deci tocmai iesise din garantie, am asteptat special. Am dat la vremea respectiva 1000 ron plus inca 100 montajul pe faruri, iar pe xenon 250 ron. In momentul de fata cred ca s-a mai ieftinit un set de faruri ca acesta, am vazut in jur de 200 euro, montajul se face foarte simplu, scoti perechea veche si o pui pe asta.
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
garantia la partea electrica se pierde
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
Eggy |
![]()
|
asta in conditiile in care masina mai are garantie
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Aha,multumesc.Eu mai am inca 3 ani de garantie asa ca trebuie sa imi iau gandul de la ele,in cazul asta
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
Si unde le-ai gasit Eggy la pretul acesta caci eu vazusem undeva pe un site la 1250 RON / set.
|
--------------------
Renault
Clio 3
- CT-95-PUF
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
Eggy |
![]()
|
ti-am zis pe privat, ca sa nu iau warn pentru reclama sau mai stiu eu ce minune
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
Apreciez.
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- CT-95-PUF
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
one_just_dany |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 18 April 10 ![]() |
Am montat un xenon,pe bravo de 55w 8000 k dar am lupa pe far si bate foarte bine....mult mai bine ca si cu becurile originale.
daca sunt reglate bine si ai lupa nu deranjaza,daca nu ailupa cam deranjeaza |
--------------------
reno megane
fiat barvo 2008
2008 ACCESORII AUTO LA CELE MAI MICI PRETURII www.tuningautoaccesorii.ro
|
|
VALKYR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 March 07 ![]() |
Eggy , ma uitam la faruri si vad ca au lupa unde am faza lunga pe farurile vechi . Tu pe ce faza ti-ai pus xenon ?
|
--------------------
Renault
Megane IV
- 2016 1.5 dCi 110CP Renault Megane III - 2014 1.5 dCi 110CP
Renault Clio III - 2007 1.5 dCi 82CP |
|
Eggy |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
VALKYR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 March 07 ![]() |
OK ... ma miram ca nu avea sens sa pui xenoanele pe faza lunga
![]() Poti sa imi dai si mie un pm cu locul de unde le-ai cumparat ? Multam |
--------------------
Renault
Megane IV
- 2016 1.5 dCi 110CP Renault Megane III - 2014 1.5 dCi 110CP
Renault Clio III - 2007 1.5 dCi 82CP |
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Sper sa va puneti si instalatie de spalat farul, sau macar sa vi le mai stergeti din cand in cand.
Mi-s ochii zdrente de la farurile murdare cu ceata aia halucinanta postxenon. Ca de auto-reglaj nici nu mai vorbesc. |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
Eggy |
![]()
|
@VALKYR: ti-am dat link-ul pe pm si ca alternativa nick-ul userului de la care am luat eu, de unde iti iei e decizia ta
![]() @George Paul: uite ca nu vreau sa imi pun, vreo problema? |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
daca discutia o cere, puteti posta link-uri cu produse. Reclama / Spam-ul sunt alta mancare de peste
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Eggy |
![]()
|
ok, atunci...eu le-am luat pe ale mele de la userul aadalex, cu 1000 ron plus 100 ron montajul aproximativ acu un an jumatate, il recomand, dar nu stiu in prezent daca mai are sau la ce pret....
ca alternativa in jur de 900 ron http://www.angeleye.ro/index.php?faruri-tu...lt%20Clio%20III probabil mai sunt si alte locuri, stiu ca si coastadeest.ro mai comercializeaza...si multe alte firme, sarci cu gugal ![]() |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
danielus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 24 January 09 From: Bucuresti ![]() |
mda... puneti-va unele de 1000 W daca se poate, sa ne trimiteti direct la oftalmologie! chiar nu inteleg de ce noi ceilalti trebuie sa suferim din cauza crizelor voastre de personalitate!
|
--------------------
Renault
Clio III 2006
1.4 16V Privilege
|
|
bed |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 30 June 09 ![]() |
Daca farul este cu lupa,si este reglat bine,nu cred ca sunt afectati ceilalti participanti la trafic.Si eu am xenon pe clio,este cel original,montat de fabrica(cel putin asa stiu),si in 3 ani de cand o am nu am primit blitz-uri de la cei veniti din fata cum ca i-as orbi.Sunt de parere ca daca cineva isi monteaza xenon,si face un lucru de calitate nu are cum sa-i orbeasca pe ceilalti si nici n-o face dintr-o criza de personalitate ci o face pentru a nu ajunge la oftalmologie,pentru ca becul xenon lumineaza incomparabil mai bine.Subliniez faptul(pentru ca nu vreau sa supar pe nimeni)ca trebuie sa fie un lucru bine facut si de calitate.
|
--------------------
renault
clio2
- cj-85-bed
2001/expresion
|
|
dorian12 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 12 February 09 ![]() |
si eu am schimbat farurile.am montat kit xenon 35w 5000k
|
--------------------
renault
clio3
01/2008
|
|
danielus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 24 January 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bed @ 5 May 2010, 17:30) Daca farul este cu lupa,si este reglat bine,nu cred ca sunt afectati ceilalti participanti la trafic.Si eu am xenon pe clio,este cel original,montat de fabrica(cel putin asa stiu),si in 3 ani de cand o am nu am primit blitz-uri de la cei veniti din fata cum ca i-as orbi.Sunt de parere ca daca cineva isi monteaza xenon,si face un lucru de calitate nu are cum sa-i orbeasca pe ceilalti si nici n-o face dintr-o criza de personalitate ci o face pentru a nu ajunge la oftalmologie,pentru ca becul xenon lumineaza incomparabil mai bine.Subliniez faptul(pentru ca nu vreau sa supar pe nimeni)ca trebuie sa fie un lucru bine facut si de calitate. daca farurile cu xenon sunt origilale e deja o alta poveste! din pacate, majoritatea celor care isi pun faruri cu xenon isi pun niste ieftenituri luate de pe cine stie ce site-uri si montate de niste "meseriasi" sau chiar de ei, cu rezultate pe masura... |
--------------------
Renault
Clio III 2006
1.4 16V Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 02:22 |