Help! Aripa stanga sparta, se poate repara?
![]() ![]() ![]() |
Help! Aripa stanga sparta, se poate repara?
johngray |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 March 10 ![]() |
Attached thumbnail(s) 20121008_215953.jpg ( Size: 3.01mb ) Number of downloads: 825 20121008_222206.jpg ( Size: 513.85k ) Number of downloads: 867 |
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1,6 16v
2007/AUTENTIQUE
|
|||
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
johngray |
![]()
|
QUOTE(norby_puma @ 8 Oct 2012, 21:29) Mulțumesc! Am vazut, dar nu sunt din Bucuresti și nu ajung prea curând pe acolo. În Constanța dacă știți băieți meseriași sau o soluție miraculoasă de lipit plasticul, dar care să țină în timp? |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1,6 16v
2007/AUTENTIQUE
|
|
omix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 2 July 12 ![]() |
cauta un distribuitor de produse Innotec - au ei un adeziv de plastic probat de mine (nu mai retin numele )
|
--------------------
mazda
mx3
1996
|
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
cauta pe youtube sa vezi ce miracol face o plansa de tantari plus un pistol de lipit fire ...topesti plasticul si impingi plasa de tantari in adancime, plasa sa fie neaparat din sarma nu din plastic
|
--------------------
renault
laguna 2
2002 dci 120 hp
- GL 22 DOM
|
|
Pop Marcel |
![]()
|
![]() Iubitor de Laguna si Talisman Group: Members Posts: 448 Joined: 20 April 08 ![]() |
QUOTE(johngray @ 8 Oct 2012, 21:27) Azi la parcare am reușit să dau cu partea stangă într-un stâlp de protecție, s-au spart 2 bucati din aripa stîngă pe care le-am recuperat. Se mai poate lipi cumva cu ceva adezivi pentru plastic, repara în vreun fel? Parcă nu aș da banii pe una nouă numai ptr atât. Aveți și pozele cu bucățile și aripa spartă. Am înțeles că nu sunt recomandate kiturile din fibră de sticlă pentru lipire deoarece în timp crapă. Mulțumesc! Daca o lipesti trebuie chituita si peurma vopsita dar pe plastic chitul se creapa usor asa ca eu recomand sa cumperi una secand la 100 lei fara chit pe ea, asta in cazul in care vrei sa fie o lucrare de calitate si ieftina si eu am patit la fel,Gasesti pe forum This post has been edited by Pop Marcel: 15 Oct 2012, 16:38 |
--------------------
Renault
Talisman Initiale Paris 2021
2 l 190 CP Renault Talisman Initiale Paris 2016 1.6L dci 160 cp
Renault Laguna 3 Initiale Paris 2011 2L dci 150 cp |
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
intr-adevar,cat vei da pe "carmazuri"ptr lipit,vopsea,chit ptr plastic s.a.m.d,gasesti cu 100ron cam peste tot si gata la culoare,in stare f buna
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
johngray |
![]()
|
Multumesc pentru sfaturi, din lipsa timpului liber am improvizat ceva de genul: am taiat o cutie de bere, i-am dat formă după aripă și am lipit-o pe interior cu bandă dublu adezivă ,fără să dau aripa jos (pe sub plasticul de la pasajul roții). Pe exterior,am lipit cele 2 bucați care au venit perfect peste tabla de la cutia de bere. Deasupra celor 2 bucati am lipit folie de plastic transparentă autoadezivă de la DEDEMAN. Asta a fost soluția pe care am găsit-o atunci imediat, din lipsa timpului liber.
Apropo, aripile laguna 2 ph 1 se potrivesc la ph 2? Ar fi bine dacă aș găsi și la culoare, m-am uitat pe bursă dar în mare parte sunt piese numai pentru ph1. Mulțumesc! This post has been edited by johngray: 22 Oct 2012, 06:35 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1,6 16v
2007/AUTENTIQUE
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
O poti lipi si cu pistol de plastic. Dar cat dai pe un adeziv bun sau pe un pistiol de plastic iti poti lua o aripa de la dezmembrari cu max 100 ron.
|
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
daca vrei ceve mai rapid.... lipesti aripa cu superglue (ceva de marca dar nu pot spune ce) apoi pui o tablita pe interiorul aripei o dai gauri in ea si o prinzi cu pocnituri
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Sau poti sa o "cosi"cu sarma.....daca tot dam "sfaturi".
Asa ca la rat syle! @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Pop Marcel |
![]()
|
![]() Iubitor de Laguna si Talisman Group: Members Posts: 448 Joined: 20 April 08 ![]() |
QUOTE(johngray @ 22 Oct 2012, 06:30) Multumesc pentru sfaturi, din lipsa timpului liber am improvizat ceva de genul: am taiat o cutie de bere, i-am dat formă după aripă și am lipit-o pe interior cu bandă dublu adezivă ,fără să dau aripa jos (pe sub plasticul de la pasajul roții). Pe exterior,am lipit cele 2 bucați care au venit perfect peste tabla de la cutia de bere. Deasupra celor 2 bucati am lipit folie de plastic transparentă autoadezivă de la DEDEMAN. Asta a fost soluția pe care am găsit-o atunci imediat, din lipsa timpului liber. Apropo, aripile laguna 2 ph 1 se potrivesc la ph 2? Ar fi bine dacă aș găsi și la culoare, m-am uitat pe bursă dar în mare parte sunt piese numai pentru ph1. Mulțumesc! Ma uit si iti scriu daca se potriveste pentru ca eu am amandoua modele de lagune. |
--------------------
Renault
|
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
QUOTE(gheorghita88 @ 22 Oct 2012, 10:14) daca vrei ceve mai rapid.... lipesti aripa cu superglue (ceva de marca dar nu pot spune ce) apoi pui o tablita pe interiorul aripei o dai gauri in ea si o prinzi cu pocnituri Adica , in timp ce-o prinzi , faci poc !poc! Daca infuleci si-o fasole in prealabil merge mai cu spor . Nu te supara frate Gheorghita dar n-am putut sa ma rabd . Se numesc pop-nituri . |
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
- MS 07 NAT
|
|
Pop Marcel |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
meltean |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 26 February 11 From: Suceava ![]() |
|
--------------------
Renault / BMW
Laguna II 2.2dCi / 320d
2004 Initiale / 2000
|
|
johngray |
![]()
|
Pop Marcel: multumesc pentru informație, așa mi-au spus și cei de la magazinele de piese auto, dar vroiam sa știu și părerea posesorilor.
Voi încerca pe bursă,dacă nu, trebuie să ajung la un centru dezmembrări, dar cred că sunt puține șanse cu ph 2. This post has been edited by johngray: 24 Oct 2012, 05:39 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1,6 16v
2007/AUTENTIQUE
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
sunt pe okazii vreo 2 anunturi cu piese de laguna 2 facelift. Bafta
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Astazi am observat ca m-am ales cu o fisura in aripa fata ( probabil de la vreo bucata de gheata ) . Fisura este exact deasupra rotii , are vreo 2 cm , si nu a ajuns pina la nervura care formeaza curbura rotii . Intrebarea mea este daca se poate lipi cu ceva pentru ca ruptura sa nu se mareasca ???
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:33 |