Tapiterie Plafon Clio 3 "Patata", Clio 3
![]() ![]() ![]() |
Tapiterie Plafon Clio 3 "Patata", Clio 3
kriprii |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|||
outlawkaze |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 14 August 06 ![]() |
Acelasi lucru mi se intampla si mie. Poate si mai rau, deja petele sunt aproape negre. Nu am incercat sa curat, dar nu cred ca se ia. Daca gasesc vreo solutie o sa comunic, daca nu vedem, oricum e tipic Renault: materiale de cea mai proasta calitate vandute scump. Cei ce au de gand sa si cumpere Renault, Citroen etc sa se mai gandesca odata.
|
--------------------
-
-
-
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Recomand curatarea interiorului(include si tapiteria de pe plafon)cu ajutorul unui aspirator tip ''injecteur-extracteur''.
Acesta foloseste solutie de spalare si dupa spalare de clatire si operatia de curatare se face rapid. Aparatul este un pic mai scump la cumparare dar se poate inchiria. Asa aveti garantia unei curatarii reale. Numai bine!! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
Am atasat 2 poze, una cu capitonajul si alta cu raspunsul primit de la DACIA.
Eu am inaintat la OPC, daca nu sunt in stare sa faca un capitonaj nu e problema mea, sa ma informeze de asa ceva si atunci nu mai zic nimic. Pana atunci eu vreau piesa schimbata, scrie pe luneta si pe majoritatea hartiilor 3 ani garantie, pey 3 ani sa fie Attached thumbnail(s) Picture_009.jpg ( Size: 180.79k ) Number of downloads: 976 Raspuns_DACIA.jpg ( Size: 48.39k ) Number of downloads: 963 |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@SorinXp=Pai scrie foarte clar acolo:''se datoreaza utilizarii''!!!!
Pai cine te-a pus sa utilizezi masina? Ai garantie 3 ani dar NU UTILIZA MASINA. Spune-ne ce ai mai rezolvat. Numai bine! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Am descris aceasta problema si pe forumul comunitatii renault din Franta si...surpriza - si eu au aceeasi problema cu aparitia acestor puncte/pete.
Mi-a raspuns cineva cu clio 3 mentionand ca i-au aparut la cateva luni dupa achizitie, in conditiile in care nu foloseste niciodata recircularea. Mai astept raspunsuri, sa vedem...sunt curios sa aflu de la careva daca renault Franta a luat la cunostinta de aceasta posibila problema si cum a opinat. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
La mine nu a aparut aceasta problema si pot spune ca sotia si fiica mea nu au menajat tapiteria deloc deci nu generalizati.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Cum ai ajuns la concluzia asta?
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
99AIM |
![]()
|
QUOTE(hellcat @ 17 Jun 2010, 15:44) privind spre plaofon asa am observat ca n-am pb. asta. Mai da ce de carcotasi pe aici....ba ca se pateaza,ba ca fluiera ba ca se arde motorul la stergatoare...masina la mine e beton-nici una din pb. de aici dar cu intretinere corespunzatoare. Cum ai ajuns la concluzia asta ca generalizam?? Ai privit spre plafoon...aha... This post has been edited by hellcat: 29 Jun 2010, 15:07 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Cei care aveti probleme la clio cu tapiteria patata fumati? La mine in clio s-a fumat pentru ca atunci cand l-am cumparat avea scrumiera murdara de scrum de tigara.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
La mine nu s-a fumat EVER, iar recircularea este extreeeem de rar folosita.
Ce s-a intamplat, si eu asta banuiesc este faptul ca am avut problema cu apa infiltrata (revarsata) la ploi sanatoase pe langa pedale. Drept urmare a ramas multa apa sub podea care de cate ori lasam masina la soare inauntru erau aburi si mirosea a ud. Eu banuiesc ca asta s-a intamplat. Cei care au problema asta, au avut si infiltratii de apa/miros de ud? |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Deci nu ar fi de la fumat, si nici de la recirculare. Ar ramane ori infiltrarea cu apa, ori galeria care se umezeste vara cand opresti aerul conditionat. Totusi, miroase mai urat in Megane cand se opreste AC-ul, dar plafonul este dintr-un material moale acoperit de bumbac.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
roty si eu suspectez aceiasi cauza
la mine este o dunga in partea din spate a plafonului nu se fumeaza in masina iar recircularea este folosita automat de instalatia de climatizare si de mine extrem de rar cand trec pe langa vreo masina care sigur nu a trecut ITP-ul Attached thumbnail(s) IMAGE_172.jpg ( Size: 380.42k ) Number of downloads: 909 |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
@spy - sincer eu nici ACul nu-l folosesc des, prefer sa merg cu geamul deschis larg; la mine pot baga mana in foc ca e de la umezeala din masina care se ridica cand ramane masina inchisa si se incinge...
Umezeala e din cauza proiectarii idioate a scurgerilor. Plafonul e asa din cauza materialelor proaste prea sensibile la astfel de variatii climatice. Deci 2-0 pentru ei. Tare mi-e ca asa se termina meciu, nu mai apucam sa egalam... (ps> mie de fapt mi-au dat hattrick, ca si volanu e exfoliat) |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
la mine au fost infiltratii pe la usa din spate
mie mi-au schimbat volanul fara comentarii de am ramas... ![]() |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SorinXp @ 10 Jun 2010, 20:16) Am atasat 2 poze, una cu capitonajul si alta cu raspunsul primit de la DACIA. Mai mult ca sigur ti-l vor schimba... mai ales dupa ce au scris in constatarea aia...Eu am inaintat la OPC, daca nu sunt in stare sa faca un capitonaj nu e problema mea, sa ma informeze de asa ceva si atunci nu mai zic nimic. Pana atunci eu vreau piesa schimbata, scrie pe luneta si pe majoritatea hartiilor 3 ani garantie, pey 3 ani sa fie Problema apare din cauza condensului care in perioada de iarna este din abundenta pe plafon, plafon care este izolat necorespunzator sau deloc (vezi Logan). N-are legatura nici cu fumatul (masina e cu "pachet fumatori"...) nici cu infiltratiile de apa. Pur si simplu eu zic ca e mucegai a carui aparitie e favorizata de condens. Problema e ca daca e mucegai... asta "e viu" si il mai si respiri! This post has been edited by mariuscond: 29 Jun 2010, 14:16 |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Pai si mucegaiul nu s-ar fi intins daca l-ar fi spalat?
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Daca vara folosesc AC-ul, plafonul masinii este oricum foarte cald (tabla aproape "arde").
Ce-o fi intre captuseala si tabla, acel carton gofrat, o fi cam la mijloc ca palier de temperatura. Cum sa se condenseze vaporii de apa/respiratie pe materialele de sub plafon, care sunt atat de calde? Mai degraba condensul apare cand temperatura exterioara e mai scazuta decat cea din masina, plafonul rece etc. Eu am si dormit in masina, curgea condensul dimineata pe interiorul geamurilor, dar petele alea inca nu le am sub plafon. Poate (doar poate) fiindca are trapa si sub sticla avea loc berechet sa se tot condenseze. Sau poate e doar o chestiune de timp? |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Daca dormi in masina e normal sa se abureasca geamurile si sa faca condens de la respiratia ta(cand e foarte rece afara). Se mai face daca ramane apa pe covorase, insa nici iarna nu prea se face condens daca e uscat.
This post has been edited by spy_oh_joy1389: 1 Jul 2010, 15:25 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Eu anul trecut am mers destul de mult cu apa prin habitaclu din cauza palniei de la AC si nu am nici o pata pe plafon. Nu cred ca ar fi din cauza condensului.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Nici eu nu am la Megane. E alt material. E mai moale, mai placut la atingere. Sunt curios daca are cineva problema asta la Clio si nu are aer conditionat.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai la Megane parca are "ditai" izolatia (termica) pe plafon. Condensul apare pe o suprafata rece care este in contact cu aerul cald/umed.
La Logan si Clio cred ca din motive de reducere a costurilor au redus grosimea izolatiei sau nu e prezenta deloc (Logan). Toata tarasenia se intimpla iarna cind tabla plafonului e rece si in masina e cald si umezeala. Tot condensul se formeaza pe plafon (acolo sta cel mai cald aer) si in timp favorizeaza aparitia mucegaiului. Daca plafonul e izolat termic ca lumea nu se produce condens... de aia la masinile mai "masini" nu veti gasi aceste pete. |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Daca asta ar fi problema cred ca se poate izola plafonul ala desul de usor.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
mariuscond |
![]()
|
Da, dar ar trebui sa i-o spunem si lu' Renault... Ca ei tot taie din costuri...
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2502354 |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
ir_stefan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 January 10 ![]() |
Aveam acele "pete" de cand am luat masina, si debia dupa ce a expirat garantia mi-am dat seama.Intrebarea e daca a mai rezolvat cineva acele "pete" pe orice cale?
|
--------------------
Renault
Clio 3 / Megane 2.1
2006 / 2005
|
|
Abo |
![]()
|
![]() Planificarea atentă nu poate înlocui norocul chior. Group: Members Posts: 288 Joined: 14 August 10 From: Codlea/Brasov ![]() |
Puteti curata plafonul foarte usor cu o solutie pe care o gasiti la hypermarket. Plafonul meu era putin patat in unele locuri si tapiteria mai avea cate o pata. Solutia de care vorbesc este imbuteliata intr-un tub asemanator celui de silicon si la aplicare face spuma pe pata. Apoi cu o periuta pe care o primiti la cumparare frecati zona si gata. Petele dispar. Succes!
Un tub mare de solutie costa in jur de 25 de lei si cu unul curatati 10 masini ![]() This post has been edited by Abo: 21 Aug 2010, 11:42 |
--------------------
Renault
Megane Hatchback
2005 1.5 dCi 82 CP
- BV 92 ABO
|
|
cretu20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 March 07 ![]() |
Mda. Este mucegai. La mine sa lasat cu inlocuiere in garantie.
|
--------------------
Renault
Clio III 1.5DCI 65CP
2006
- BV-05-NRL
|
|
Manuchao |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 16 April 08 ![]() |
Nu stiu daca s-a spus, dar acele pete sunt defapt mucegai, aparute mai ales din pricina folosirii aerului conditionat pe modul de "reciclarea aerului". Incercati sa folositi modul de reciclare cat mai putin posibil si tineti un geam deschis 1 centimetru in timp ce conduceti, atunci cand vremea permite, in cazul in care simtiti umezeala in masina.
Eu asa procedez si nu am folosit niciodata modul "reciclarea aerului", nu am nici o problema, in schimb un amic care tine aerul setat numai pe r.a are tot plafonul masinii plin de mucegai, la un logan. |
--------------------
Renault
Clio 3
2008/Dynamique
|
|
Peruschi |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 89 Joined: 25 January 08 From: Ploiesti ![]() |
Si eu am acceasi problema cu plafonul!
O solutie definitiva a gasit cineva pana la urma? |
--------------------
Renault
Clio III
2007, 1,4 16V 105 CP
- B 61 RCE Renault Megane Estate / 1,6 16V 115 CP
|
|
99AIM |
![]()
|
Si cel mai important: la cateva zile lasati portierele cat si hayonul larg deschise macar 10 min,eu dupa ce spal masina vin acasa si mai retusez la geamuri cu usile larg deschise si nu am nici o pb.
This post has been edited by RamboX: 24 Jan 2011, 12:10 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:48 |