Pamantenii - pana unde se va merge?, putem schimba cate ceva ... daca dorim
![]() ![]() ![]() |
Pamantenii - pana unde se va merge?, putem schimba cate ceva ... daca dorim
crisolro |
![]()
|
||
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|||
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
aoleooo!! cine are o ora jumate libera sa se uite la tot documentaru?
![]() cine s-a uitat la tot il rog sa faca un rezumat. multumesc |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daca nu ma insel e un documentar mai vechi ( 3-4 ani) si din cate imi amintesc concluziile erau:
- sa devenim vegetarieni - sa nu mai testam medicamente pe animale |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
aaaahh... mersi
cu prima parte nu pot sa fiu deacord sub nicio forma ![]() nimic nu se compara cu o ceafa la gratar ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Uita-te la documentar si ia vezi cum ti se pare ceafa dupa. Si apoi trageti singur un rezumat. De ce postezi daca nu te intereseaza sau nici macar nu te-ai uitat la documentar?
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
stati putin ... nu zice nimeni sa devenim cu totii vegetarieni ... lupii mananca oi, pisica mananca soareci etc. exista legi ale naturii, selectii naturale... apoi, daca ne gandim ca si plantele este fiinte, atunci nu mai mancam nimic!
dar cred ca se pot evita macelurile alea inutile si cred ca putem privi acele animale altfel - datorita lor multi suntem bine-mersi, sanatosi etc. si cred ca le suntem datori cu o viata mai buna, cu o moarte mai blanda cazurile acelea sunt izolate, dupa cum spun chiar autorii ... dar cat de izolate sunt avand in vedere avand in vedere festivalele , macelurile anuale si eventual la date fixe si tinute (culmea!) in tari considerate printre cele mai civilizate si cu cele mai inalte standarde si speranta de viata: imi vine in minte momentan doar un obicei danez (!) prin care anual hacuiesc balene - cred ca ati vazut acel pps care circula pe net si care va asigur ca este 100% real eu unul ma lipsesc de orice blana cand vad in ce hal sunt animalele alea jupuite ce e asa barbatesc sa macelaresti o balena? esti asa tare sa te bati cu un taur? bate-te frate, dar nu-i taia coarnele inainte, nu-l zapaci in diverse moduri ... esti tare, bate-te de la egal la egal, eventual amical nu am pretentia la nimeni sa invite porcul alaturi de el la o tigara si-o cafea dar eventual multumiti in gand animalelor alora datorita carora aveti burtile pline si rugati-va sa nu fi fost macelarite asa cum se vede in film This post has been edited by crisolro: 3 May 2010, 08:37 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut documentarul. Unele cadre le stiam din alte filme. Din pacate ne socheaza (bine, ca asta este si scopul), dar peste putin timp vom da totul uitarii din cauza naturii noastre.
Celor care nu l-au vazut inca, le recomand nervi de otel si sange rece. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
ipiq |
![]()
|
... si mult timp liber...
mutzunache: am vazut si documentarul ala cu puii decapitati pe banda rulanta de la KFC. nu zic ca e bine sau frumos ce e acolo, dar nu ma opreste sa mananc in continuare de la KFC, cum nici documentarul asta (desi nu l-am vazut pe tot) sau oricare altul nu ma poate face sa devin vegetarian... http://www.reno.ro/index.php?showtopic=136...dpost&p=2411589 =>pt vegetarieni ![]() |
--------------------
ex Renault Laguna
2
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
omul este si carnivor. daca dumnezeu dorea sa fim vegetarieni, ne facea cioc ca la gaste (desi nici gasca nu e pe deplin vegetariana. mai papa si ea o insecta, o rama).
modul de obtinere a hranei a fost dintodeauna socant. indiferent de vanat si vanator. inca de pe vremea cand omul era doar o maimuta proasta si era vanata de smilodoni si ursi de pestera, violenta era la ea acasa. mai apoi omu a evoluat si a devenit el vanatorul suprem. nu cred ca acu zeci de mii de ani metodele de obtinere a hranei erau mai "umane". tot vanatoare era, tot suferinta din partea celui vanat, tot sange... si nu cred ca un animal carnivor infometat, ar avea fro ezitare sa atace si sa pape un om, daca s-ar intalni fata-n fata. in natura scapa cine poate. asta e cursul vietii, in ce priveste haleala. e crud dar asta e. nu ne putem lipsi de carne. oricat am vrea sistemul nostru digestiv nu este cel al unei vaci. cruzime mi se pare cresterea/uciderea unor animale numa ptr a face din pielea lor haine. mai ales acu' cand se poate inlocui pielea cu ceva sintetic. am vazut destui d-astia indignati ca-s omorate animale ptr a se face haine, dar optasera ptr tapiterie de piele la masina personala. referitor la experimente pe animale, aici e de discutat. abia aici mi se pare cruzime crancena. daca in cazul mancarii, animalului i se taie gatu, e electrocutat, e impuscat etc, in final moare destul de repede. pe cand la experimente, il opereaza, il injecteaza...etc...etc. timp de zile, saptamani, luni, un biet animal e maltratat la greu. la fel si-n cazu' animalelor folosite ptr distractie (circ, zoo, lupte). mi se pare inutil. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 22:05 |