Probleme...ambreiaj sau cv ?
![]() ![]() ![]() |
Probleme...ambreiaj sau cv ?
andishors |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 3 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Super 5
- B 45 XYZ
1988
|
|||
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu daca este intradevar o masina sport si depinde si de stilul de condus .
Faptul ca ai un motor monoinjectie cu cilindree de 1721 si un cuplu mai mare decat are loganul de 1.4, montat pe o masina mica ar trebui sa fie " fosneatza" . vezi ca exista tutoriale pentru motor f3n in general verifica diferitele sonde pe care le ai ..si apoi s-a mai discutat , chiar pe un topic deschis de mine despre cablu de ambreiaj .. cand merge , cand nu merge . Nuca de teflon ai schimbat-o ? era buna ? Cablul este de obicei mai lung cele aftermarket si am gasit improvizatia de a monta un distantier de aprox 5-10mm in capatul cablului . vezi poze . cursa furcii trebuie masurata si la nivelul cablului, din aducere aminte trebuie sa aiba undeva la 17mm + sau - 2mm . ( sau 19mm ?) http://www.reno.ro/-TUTORIAL-Consum-mare-R19-t128255.html This post has been edited by vepman_ro: 30 Jul 2010, 21:49 Attached thumbnail(s) resizeDSC09415.JPG ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 199 resizeDSC09428.JPG ( Size: 385.91k ) Number of downloads: 171 sistem_ambreiaj.jpg ( Size: 15.57k ) Number of downloads: 196 DSC01228.JPG ( Size: 2.66mb ) Number of downloads: 203 |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
andishors |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 3 May 10 ![]() |
nuca nu am schimbat-o...sincer sa fiu nici nu stiu unde se gaseste. cum se schimba ? am probleme sigur la senzorul de la aer (fire dezizolate si dielectric casant)nush daca functioneaza corect dar totusi o sa il schimb... si o sa il schimb cat de curand si mai am 2 probleme cu senzorul de detonatie: 1 nu functioneaza, 2 nu gasesc. daca imi puteti spune un cod sau o alta denumire (in afara de knock sensor) pentru el v-as fi recunoscator. tutorialul il stiu..doar ce m-am uitat acum cateva zile peste el...foarte bine realizat si foarte folositor. ok o sa mai caut printre topicuri sa vad daca gasesc ceva, doar ca momentan nu am timp de stat la comp... multumesc
am cautat mai adanc si am gasit aproape tot ce aveam nevoie tot in niste posturi ale tale. ramane problema cu senzorul de detonatie + ca se strange cu cheie dinamometrica ...la ce cuplu ? ms mult This post has been edited by andishors: 31 Jul 2010, 13:27 |
--------------------
Renault
Super 5
- B 45 XYZ
1988
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
pt senzor discuta cu renault19tse , s-ar putea sa aiba el .....
ala greu se defecteaza .....faptul ca se plimba firul nui problema. |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 15:39 |