Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Attached thumbnail(s) 20150507_182349.jpg ( Size: 686.27k ) Number of downloads: 472 |
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Calcă și tu frâna mai rar, să nu-l uzezi și pe ăsta.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E mai greu la copitală...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Logic
![]() 9 May 2015, 21:40: QUOTE(Markos @ 29 Apr 2010, 23:44) M-am răzgândit ![]() This post has been edited by Markos: 9 May 2015, 20:40 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
Ba esti nebun, tu chiar vrei clona, la un orijinal nu te-ai gandi.
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Markos |
![]()
|
A fost curățată.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Poate începe cu niște senzori. Să se învețe cu nemțoaicele.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Ii dau eu ceva senzori, numa sa vina sub geam.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 9 May 2015, 21:35) Clar, băiatul ala care se pricepe la toate se pricepe bine si la mașini. Pentru el săracul, cu sau fara turbina, tot un drac. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Turbina e buna la hidrocentrale. Io am si la aspirator. Mare brinza!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(cdadan @ 9 May 2015, 22:20) Clar, băiatul ala care se pricepe la toate se pricepe bine si la mașini. Pentru el săracul, cu sau fara turbina, tot un drac. pot sa zic eu ca e un prost. am mers cu skoda octavia 1.2 tsi(2011) si e arhisuficient pentru romania... cutia e foarte bine etajata...pe mine m-a multumit. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Dupa curatarea mufelor eu recomand sa pui vaselina siliconica in acea mufa deoarece previne oxidarea.
Eu am pus la solenza la tripla spate si de atunci nu mai am treaba cu contact imperfect.(aveam aceeasi problema ca la logan, apasam frana si se aprindea si semnalizarea slab) |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.181 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Psychoo, sa-ti fie gura aurita!
De doua ori am curatat contactele la stg spate din cauza asta. Acu' ma duc sa-i bag vaselina! ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sau poti sa-i piși niste wd40.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Tehnologie superioara, inteleg ca viitoarele modele vin cu margarina in porcbagaj.
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Markos |
![]()
|
Margarina, vaselina sau vedepatruzeci or ajuta la Dacii. Aici s-a topit nițel ceva pălaun contact. E rușinos, dar asta e...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
La megane 1 era cunoscuta problema. Vad ca n-au invatat nimic, loganul pateste la fel si vad ca si megane 2. Eu la megane 1 am rezolvat anuland cei doi pini topiti din mufe si inlocuindu-i cu fire legate pe direct. Degeaba schimbam tripla, cea mai afectata era mufa de pe cablaj.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
Măcar s-a întâmplat după 10+ ani. Nu e o scuză, însă nici blocul sehaj n-a costat o avere. Au fost altele mult mai nasoale.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
Mufa de pe cablaj nu e topita? Ca daca e, degeaba inlocuiesti tripla, risti sa ai contact imperfect in continuare.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
Si buba unde e? Mufa proasta, legatura fir/papuc proasta sau ce? Imi aduc aminte ca si eu am avut problema asta la logan si am dat cu spray de contact sa rezolv.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
gabize, stai linistit ca si a mea a patit la fel.
Solutia, tipic romaneasca, a fost un strap. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
No așe!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
grecule nu are treaba cu varsta, ci cu km. ca a mea a facut la fel la cam la acelasi numar de km.
gabize e de la un schimb de bec. mufa nu a fost "infipta" bine si in timp apare pomul de craciun. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
Cu tripla "nouă" nu mai sunt probleme.
Spălat azi fierul, că plec cu el în deltă. Nu vă zic unde, c-am dat 5 lei bacșiș și n-am cerut bon fiscal ![]() This post has been edited by Markos: 11 May 2015, 18:42 Attached thumbnail(s) 20150511_182843.jpg ( Size: 1.15mb ) Number of downloads: 152 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
evazionistu-le.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 13:26 |