Rechemare din cauza problema centura sofer
![]() ![]() ![]() |
Rechemare din cauza problema centura sofer
sachelos |
![]()
|
||
sachelos Group: Members Posts: 242 Joined: 4 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Laguna III/Hyundai
2.0 dci 150cp Privilege CVA/ix55 3.0 V6 dCi 240cp
2009/2009
- B-06-JWK/B-747-MIM =I Love My Cars=
|
|||
CristiA. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 15 April 08 ![]() |
astazi am fost de am schimbat pretensioner-ul....mi-a placut cum au lucrat si rapid(aprox.3 ore)...daca nu era ordin tehnic de schimbare pretul ar fii fost undeva aproape de 500 ron...cu itp am avut ceva probleme,pt ca nu figuram in baza de date a registrului(rar)!!!fost pana la ei rezolvat problema,intors inapoi si rezolvat si itp-ul....cost total 84ron
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008,Dynamique
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
salut la toti
dece va tot stresati cu pretensionatoarele de centuri pt laguna 3 dupa mai multe teste sa descoperit ca pretensionatorul de centura are cursa prea lunga si strange prea tare centura si au facut o cursa mai scurta a pretensionatorului asta este treaba asa ca eu zic sa stai linistiti ca nu este nimic grav |
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
Adi-Paul |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 3 July 08 ![]() |
da, eu merg numa' cu scaunul jos de tot si intr-adevar la franari puternice pretensionarea te cam smuceste...
dar pentru mine mi se pare in regula pentru ca in astfel de momente e bine sa te concentrezi sa pastrezi directia si sa nu te lase sa pui presiune pe volan... or fi avut plangeri din partea femeilor sau vreunora de 45 de kile cu aragazu' in brate dar mie unul imi place actuala setare si din fericire n-am primit nici o scrisoare... |
--------------------
Renault
Laguna
2008 Privilege
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu e vorba de pretensionarea pirotehnica?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Adi-Paul |
![]()
|
te referi la situatia cand o lovesti, sare airbag-ul si te strange centura?
acolo chiar ca as vrea sa stranga tare ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2008 Privilege
|
|
neptune |
![]()
|
![]() Zaraki Kenpachi Group: Members Posts: 87 Joined: 9 October 09 From: Bucuresti ![]() |
atat de tare incat sa te asfixieze?
|
--------------------
renault
laguna 3
GT Line 2.0 dci, 2009
|
|
didiland11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 29 May 07 From: Iasi ![]() |
QUOTE(neptune @ 9 May 2010, 19:15) Se citeaza cazuri de asfixie mecanica cu centura auto si/sau cu airbagul in accidentele rutiere, cat si cazuri de decapitare prin intermediul centurii auto; majoritatea sunt descrise in conditiile existentei unor factori favorizanti, cum ar fi o ajustare gresita a centurii la pasageri in afara standardelor, respectiv la extreme de inaltime sau greutate. Nu va dau sursa. Poate o vizita gratuita in service nu strica. |
--------------------
Renault
Laguna III 1.5dci
2009
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Oricand prefer o vanataie decat sa am nevoie sa mi se reconstruiasca nasul...
Nu vreau sa deviem, deci, va rog, cei care ati fost deja in service, ce anume v-a fost schimbat? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 422 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Am fost si eu azi in service. Mi-au spus ca s-a schimbat sistemul de pretensionare, deoarece varianta originala actiona prea brutal. Cu aceasta ocazie mi-au fixat gratis si spoilerul fata ( piesa din plastic neagra de sub bara de protectie fata ) care se desprinsese intr-o laterala datorita problemelor de asta iarna si "calitatii" drumurilor din Suceava.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e
05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
- HA308VT
|
|
R19/16v |
![]()
|
pcs, ce anume ti-au schimbat?
|
--------------------
DS
5H
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 422 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Nu am apucat sa ma uit cu atentie, ca a plecat sotia in viteza ( intarzia la servici ), poate maine seara sa apuc sa verific exact. Am luat informatia dimineata la 9 cand am lasat masina, la 13.00 era gata.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
- HA308VT
|
|
Adi-Paul |
![]()
|
da, am citit si eu un articol pe net despre situatii cand s-au sugrumat cu centura... nu era vorba de renault si nici de europa
dar se pare ca e posibil; este deci extrem de important ca scaunul sa fie reglat corect pe inaltime, centura sa fie si ea reglata pe inaltime si daca o troznesti, sa o troznesti mai delicat... pe scurt, daca aveti 1.60m, scaunul lasat jos de tot de priviti prin interiorul volanului catre exteriorul parbrizului, centura va gadila placut pe la gat si ureche, nu depasiti 60km/h si nu accelerati cand va apropriati de gard... |
--------------------
Renault
Laguna
2008 Privilege
|
|
neptune |
![]()
|
![]() Zaraki Kenpachi Group: Members Posts: 87 Joined: 9 October 09 From: Bucuresti ![]() |
da, un sfat de luat in considerare pe viitor
![]() |
--------------------
renault
laguna 3
GT Line 2.0 dci, 2009
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
se pune o centura cu cursa mai mica la centura pirotehnica adica o cusra mai mica a capsei cand se declanseaza
adi-paul nu cred ca ai vrea sa te stranga sa iti ramana urma buna dupa impact ![]() |
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
Adi-Paul |
![]()
|
vorba cuiva de mai sus, prefer o vanataie - unui nas spart de airbag...
de fapt, te strange mai mult ca sa nu 'te scurgi' pe sub centura si sa-ti rupi picioarele... cum am mai zis si-n alte posturi, sunt un tip masiv, fost jucator de rugby e destul de putin probabil sa fac buba de la pirotehnica centurii ![]() dar imi imaginez ca pt femei sau barbati mai 'delicati' se poate lasa cu vanatai, probabil forta este de peste 150kgf, pe o suprafata de nici 300 cm patrati... mult nu o pot reduce,caci in cazul unui impact la limita, se vor 'scurge' din scaune |
--------------------
Renault
Laguna
2008 Privilege
|
|
gorbanesti |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 18 May 08 ![]() |
Salut,
Mi s-a schimbat si mie pretensionarea. Operatia a durat 1 ora si 30 minute si a decurs in felul urmator: - dat jos scaunul; - schimbat pretensionarea; - schimbarea piulitelor cu care a fost fixat scaunul din fabrica; - fixare scaunului inapoi; - "pocnirea pretensiometrelor" puse in punguta impreuna cu cele 4 piulite vechi si exediate la Renault. Si gata de drum . "Drive safe" |
--------------------
Renault
Laguna 3,
2008 Dynamique/ 2.0 /140cp
|
|
Adi-Paul |
![]()
|
eu in continuare n-am primit nimik
cred ca postarita isi face de cap ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2008 Privilege
|
|
CristiA. |
![]()
|
poti sa te duci si neanuntat...iti faci programare si ti-l schimba....atata timp cat este dat ordin tehnic de schimbare din partea renault franta ...nu comenteaza nimeni...
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008,Dynamique
|
|
alexdan |
![]()
|
![]() juventus Group: Members Posts: 227 Joined: 16 March 10 From: Bucuresti / Constanta ![]() |
Eu de cand am fost la ei pe 30.04, a ramas ca ma vor suna.. si doar asa a ramas
![]() |
--------------------
Opel
Insignia Sports Tourer
1.5T AT6 165CP Innovation (2019)
- B 15k km VW Up 1.0 TSI (2017-)
46k km Kadjar 1.2 TCe (2016-2018) 121k km Laguna III 2.0 16v (2008-2016) 47k km Clio 1.4 8v (2005-2008) |
|
quasararoma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 28 March 06 ![]() |
Am fost in service si am intrebat. Au verificat dupa codul VIN al masinii si mi-au spus ca masina mea nu face parte din "lotul acela". Se pare ca numai masinile fabricate pana in mai-iunie 2009 sunt/vor fi rechemate.
|
--------------------
Renault
Laguna 3 2.0 dCI
GT Line
- CT
|
|
alexdan |
![]()
|
![]() juventus Group: Members Posts: 227 Joined: 16 March 10 From: Bucuresti / Constanta ![]() |
Astazi am fost si mi-au schimbat si mie respectiva componenta. Intr-o ora si jumatate erau gata. Mi-au schimbat si becul de pozitie ars si mi-au curatat si oglinda dreapta care scotea zgomot cand se inchidea/deschidea. Ireprosabil. S-au miscat repede si bine. Nu au mai fost hoti ca data trecuta si nu mi-au mai cerut nici un ban de manopera pentru schimbatul becului
![]() This post has been edited by alexdan: 19 May 2010, 10:08 |
--------------------
Opel
Insignia Sports Tourer
1.5T AT6 165CP Innovation (2019)
- B 15k km VW Up 1.0 TSI (2017-)
46k km Kadjar 1.2 TCe (2016-2018) 121k km Laguna III 2.0 16v (2008-2016) 47k km Clio 1.4 8v (2005-2008) |
|
CristiA. |
![]()
|
am observat si eu ca in ultimul timp,service-urile renault au inceput sa se miste mai repejor si sa puna accent pe calitatea luvrarii si satisfactia clientului...inainte era jale mare;plecai plin de nervi de la ei...pe mine dupa fiecare interventie la ei,a doua zi,primesc un telefon in care sunt intrebat "cat sunt de satisfacut de calitatea lucrarii?"...
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2008,Dynamique
|
|
neptune |
![]()
|
da, nu stiu cat de on-topic este subiectul, dar eu am fost de cateva ori cu masina in service si de fiecare data dupa aia mi-a dat o angajata a service-ului telefon sa ma intrebe daca am fost multumit. Dar ce mi s-a parut interesant e ca dupa un timp m-a sunat cineva de la o firma care face poll-uri prin telefon sa ma intrebe daca service-ul m-a sunat dupa aia sa ma intrebe daca am fost multumit. Am intrebat-o pe tipa aia care e treaba, si se pare ca ar fi fost ceva comandat de renault.ro/.com; stiau deja ce masina aveam...
|
--------------------
renault
laguna 3
GT Line 2.0 dci, 2009
|
|
Adi-Paul |
![]()
|
da, chestia asta mi s-a intamplat inca de la cumparare
m-au sunat dupa o saptamana sa ma intrebe cum mi se pare masina... apoi dupa fiecare vizita la service... |
--------------------
Renault
Laguna
2008 Privilege
|
|
pcs |
![]()
|
Asta se datoreste faptului ca RRO/Dacia a impus distribuitorilor/service-urilor partenere sa implementeze si sa certifice un sistem de management al calitatii conform ISO 9001. Una din clauze prevede evaluarea satisfactiei clientilor si cea mai simpla metoda este prin chestionare. Din cate vad, RRO nu se multumeste cu o certificare de terta parte ( relativ usor de obtinut la noi), ci verifica aceasta certificare inclusiv prin audituri de secunda parte. Am primit asemenea chestionare si de la Dacia, dar trebuie sa recunosc ca " tratamentul" aplicat in calitate de posesor de Laguna este net superior celui aplicat in calitate de posesor de Logan - desi si aici sunt imbunatatiri vizibile - in cadrul aceluiasi service.
Evident, am primit si eu telefoanele-chestionar. This post has been edited by pcs: 25 May 2010, 21:10 |
--------------------
Dacia/Renault/MB
- HA308VT
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
este obligatorie Procedura operationala Monitorizarea Satisfacției Clientului pentru toate organizatiile care doresc sa fiea certificate confor ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000. Aceasta stabilește metodele prin care este monitorizată, măsurată și analizată satisfacția clientului după livrarea unui produs. iar acest lucru este valabil in cazul Dacia si pe cale de consecinta RRO incepand ca sa zic asa cam de la inceputul existentei acestor firme (sub tutela Renault). Practic telefonul este o "citire" a documentului "chestionar de monitorizare a satisfactiei clientului"
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 06:55 |