Suruburi chiuloasa..strangere unghiulara ?!?, intrebare urgenta..
![]() ![]() ![]() |
Suruburi chiuloasa..strangere unghiulara ?!?, intrebare urgenta..
Choice777 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 23 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2001/I
|
|||
schluppi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 11 June 07 ![]() |
Ce stiu eu despre subiect:
Suruburile de chiulasa este bine sa fie inlocuite, deoarece se strang destul de tare si ulterior, pe parcursul a mii de cicluri incalzire-racire ele raman cu deformari remanente. Daca se mai strang o data, s-ar putea sa nu fie bine (din nou deformari remanente), dar probabil ca totusi merge (accepti riscul?). Eu stiu ca cerinta de schimbare a suruburilor nu are legatura cu modul de strangere. Foarte multe instructiuni mai noi de strangere (pentru chiulasa) se dau in felul indicat in postul tau, deoarece asigura o strangere mai uniforma a acestor suruburi (nu conteaza atat de mult frecarea, uneori diferita, intre capul surub si corpul chiulasei) |
--------------------
renault
clio B 1,5dci
2001
|
|
Choice777 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 23 November 08 ![]() |
Ok. Mersi pt informatii.
|
--------------------
Renault
Megane
2001/I
|
|
arazvan2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Are cineva idee si cat costa un set de suruburi pentru chiulasa? dar o garnitura nou originala?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2000 RXE 1.9dTI 1.9dTI 120CP 245Nm Upsolute cip tuning
Audi A4 B5 1.9 TDI quattro |
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Un set de suruburi de chiulasa (10 parca) Elring costau in vara aprox. 100 lei, iar o garnitura Victor Reinz (metalica) 250 lei. Atat a dat un prieten in vara pentru motor pe benzina. Probabil la Diesel difera putin pretul, in special la garnitura.
|
--------------------
renault
espace
- bulgariax4
2.2
|
|
hathazy |
![]() ![]()
|
![]() Ex. Daciot---iubesc Dacia si prima finta purtatoare de vagin din Group: Members Posts: 209 Joined: 20 March 09 ![]() |
cand schimbi garnitura ai mai multe costuri
1.rectificare chiuloasa 60lei(trebe neaparat aplanata pt o asezare perfecta) 2.garnitura chiuloasa 90-160 lei---depinde de care std, r1, r2.asta depinde de rectificare 3.manopera 200-250 lei |
--------------------
Renault Megane 1
miros a motorina mereu
- SJ 89 TOM
1997, inmatricula t99
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Ai raspuns pe un topic inactiv de aproape 1 an.Nu contest faptul ca informatiile nu ar fi utile,cuiva...insa era indicata o intrebarare
![]() |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
hathazy |
![]()
|
![]() Ex. Daciot---iubesc Dacia si prima finta purtatoare de vagin din Group: Members Posts: 209 Joined: 20 March 09 ![]() |
am dat raspuns penultimei intrebari....cine stie poate cineva se mai uita...ms oricum:P
|
--------------------
Renault Megane 1
miros a motorina mereu
- SJ 89 TOM
1997, inmatricula t99
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 11:50 |