Dacia Duster- premiu ”dirijat”
![]() ![]() ![]() |
Dacia Duster- premiu ”dirijat”
razZzor |
![]()
|
||
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|||
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(razZzor @ 24 Apr 2010, 18:34) Politia te poate arata cu degetul daca ai recunoaste participarea la un grup organizat care prin metode ilicite si-a insusit foloase necuvenite. Dar asta nu are cum sa se intample... Stai linistit...tot efortul meu nu a fost ca sa va fac sa recunoasteti. AM vrut doar sa va arat cat de slab ati organizat toate manevrele. Trebuie sa ai probe directe nu unele sifonarii de la sifonari nemultumiti |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca citesti bine...este vorba despre o marturie. Daca ar marturisi atunci s-ar intampla ce am scris eu acolo.
|
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Scuze Razzor, credeam ca te referi la evenimentul de la Tulcea.
![]() Cat depsre ce spune Rombul, no comnent... este cel mai in masura sa vorbeasca despre asta... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
oricine castiga acea Dacie exista 1 sau 2 oamenii care sa ia foc .
Nu am fost la TULCEA si ma felicit dar in cazul cand ma duceam nu faceam atata caz pentru 4 jenti (probabil de tinichea )sau ptr 4 anvelope. |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
razZzor |
![]()
|
Chiar crezi ca ne intereseaza cum ai fi procedat tu?
|
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
rombul |
![]()
|
In mod sigur nu , dar nici nu te-a obligat nimeni sa te duci acolo a fost vrerea ta ,
prea mult caz pentru nimic |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
BlasterX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 24 March 10 From: Constanta ![]() |
razZzor, refuz sa mai scriu ceva aici, dupa aceasta postare.
De asemenea, nu o sa incerc sa inteleg un geniu, asa ca tine. Te supara adevarul cu romanismul ? Ca asta e adevarul... Si cu asta am incheiat. Nu pot sa ma aliniez cu vedetele, raman la nivelul meu. Sa aveti o zi cat se poate de buna. Ca deja m-am scarbit ce discutii se poarta... Si apropo... vad ca s-a schimbat si denumirea topicului... Nu e corect... This post has been edited by BlasterX: 25 Apr 2010, 15:40 |
--------------------
Renault
Megane
Sedan 1,6 16V 2006 Luxe Privilege
|
|
razZzor |
![]()
|
Asta e gandire de loganar frustrat...ca noi am fi vedete. Romanism e ceea ce s-a intamplat cu premiul cel mare.
|
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sonykel @ 25 Apr 2010, 12:55) sistemul asta functioneaza la logan club de mult timp. si beci si chiar si cosmin au zis ca vor sa adopte acest sistem pentru constanteni dacioti respectiv renoisti wow, si asta intra la categoria, nu v-am intrebat, dar stiam sigur ca o sa ziceti da? QUOTE(BlasterX @ 25 Apr 2010, 15:38) Habar nu am ce calitate sau implicare ai avut in evenimentul in discutie, nici nu conteaza, dar nu inteleg ce nu e corect la decizia mea de a schimba denumirea topicului. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca putini de aici au inteles ca AlexV centreaza si tot el da cu capul pe acest forum. Hai, va rog eu, nu va bateti joc de el.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
alex v asta intra la categoria ca era doar o idee si urma discutata pe forum si eventual cerut acordul tau. dar nu e problema mea. cu beci si cu cosmin discuti astea. eu doar ti-am explicat la ce ma refeream...
LE: apreciez schimbare titlului... This post has been edited by sonykel: 25 Apr 2010, 18:10 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
AlexV cand osa vorbesc cu lumea despre cotizatii poate o sa iti cer parerea poate nu .... Poate vreau sa strang o cotizatie ca intre prieteni nu ca membrii daciaclub si atunci nu mai intervi tu ... Ma mai gandesc.....
Daca noi vrem sa facem cu acesti bani niste evenimente frumoase care sa ne uneasca ca si prieteni tu de ce te-ai impotrivi? ..... Si cu sigla forumului este o aberatie.....acum ar fi trebuit sa dam si sigla de la masina... ca doar este dacia si reno .... chiar am discutat despre asta la intalnire azi .... Daca imi dai pe PM adresa ta o sa iti trimit ambele banere sa faci ce vrei tu cu ele...... Pe de alta parte iti inteleg parerea ca ai tu ai construit acest club/forum dar cred ca exagerezi....daca toti ti-ar cere parerea pentru orice... ar fi strigator la cer. Acum ce ar trebui sa facem, sa dam si stikerele cu daciaclub/renoclub, sa dam jos si suportii ca din cate imi aduc aminte nu ti-am cerut voie sa imi pune pe masina MEA nici stiker nici suporti de numere etc.... daca deranjeaza sa imi zici .... Te rog sa fi mai explicit in ceea ce ne zici sa facem.....eu unu nu am inteles exact ce vrei.....cat despre acele cotizatii care o sa le introducem in Constanta o sa dicutam in privat.... AlexV astept sa imi raspunzi la PM..... This post has been edited by BeciAcustic: 25 Apr 2010, 19:02 |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
QUOTE(Wolverine @ 24 Apr 2010, 19:36) Sa stau la coada la mici si sa-mi zica ca imi da 3 la doi insi, sau 3 mici la 3 insi? ce amatori... ![]() pe viitor sa ma chemati si pe mine, ma ocup personal de gratar daca vreti ceva profi, nu labareala de doi mici ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Þuþea
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
cele 2 banere le voi lua eu ,ca tot am platit pentru ele
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Hai ca trebuie trase niste concluzii:
QUOTE(sonykel @ 24 Apr 2010, 18:48) ![]() QUOTE(G L G @ 25 Apr 2010, 08:20) Nu cred ca vor renunta pentru ca aici sunt persoane de la firme concurente si vor numai sa arunce cu noroi. Pentru asta vin la intalniri. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Beci: se vede ca ai negru sub unghie destul de vechi...( iti explic eu alta data ce inseamna asta). Cand cineva isi invoca dreptul asupra muncii lui atunci incerci sa taci din gura pentru ca acest lucru nu este discutabil. In rest, vati , v-ati, neam, ne-am, dece, etc. This post has been edited by RaduNG: 25 Apr 2010, 19:44 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
razZzor |
![]()
|
As vrea sa spun cateva cuvinte despre cotizatii, sigle, marci inregistrate si cluburi legal constituite...
AlexV este detinatorul drepturilor atat pentru sigla cat si pentru nume. Ce se face in numele clubului pe teritoriul Romaniei trebuie sa aiba acordului. Ca voi vreti sa faceti cheta sa vedeti si voi cum e la munte, ca vreti sa organizati tombole cu premii si alte nimicuri d-astea...trebuie sa o faceti sub o alta titulatura gen "Adunatura frustratilor de la Constanta" sau sa-i cereti lui acceptul sa va folositi de acest brand, altfel sunteti pasibili de un proces. Cei care au facut stickerele cu forum reno si suportii de numere cu sigla clubului au acceptul lui Alex pentru acest aspect. Mai cititi si voi legile ca nicio instanta din Romania nu accepta ca scuza faptul ca nu aveti cunostinta de legea incalcata atata timp cat e publicata in Monitorul Oficial. This post has been edited by razZzor: 25 Apr 2010, 20:47 |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rombul @ 25 Apr 2010, 15:13) oricine castiga acea Dacie exista 1 sau 2 oamenii care sa ia foc . Nu am fost la TULCEA si ma felicit dar in cazul cand ma duceam nu faceam atata caz pentru 4 jenti (probabil de tinichea )sau ptr 4 anvelope. @rombul, Exista o lista neoficiala cu persoane care nu au inteles de ce exista, au aparut aceste discutii. Lista pe care o mentionez mai sus se numeste "Ne doare in **** de anvelopele, jantele, floriolul si filtrele voastre" Noi, cei care purtam aceste discutii, in acest topic, numit Dacia Duster - premiu dirijat, suntem pe lista "Cum sa dai cu dust in ochii fraierilor" Ceea ce am afirmat mai sus este valabil pentru toata lumea care a intrat in discutii cu ideea preconceputa ca suntem nemultumiti ca nu am luat premii, asa ca nu o lua personal. |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Nu e cazul sa-i bagati pe toti membrii reno din C-ta in aceeasi oala a frustratilor.
This post has been edited by RamboX: 25 Apr 2010, 20:52 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
razZzor |
![]()
|
Beci e de la daciaclub...dar daca te simti...RamboX...
|
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Intalnirile Dacia&Reno sunt comune...si sunt foarte reusite....din moment ce ai venit la intalnire esti in aceeasi oala.....apropo viitoarea intalnire este de la ora 16:00 .... deci poti sa vi si tu ca sa nu mai gasesti scuze....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
razZzor |
![]()
|
Nu ma iau de tine dar nici sa zici ca v-am bagat pe toti in aceeasi oala ca nu e asa. Am spus de la inceput ca RCosmin are nota 10 din partea noastra ca ne-a ajutat si el cat a putut. Nu vreau sa intelegi gresit ce am scris mai sus Nu am zis ca toti din Constanta sunt frustrati. Am dat un exemplu de cum ar putea sa se numeasca aceasta asociatie ca tot spun ei ca suferim de romb si ca suntem cu nasul pe sus.
|
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
In legatura cu sigla "forum.reno.ro",eu si cu colegii mei de pe reno CT,cei care venim la intalniri mai des,si nu numai,am considerat ca este firesc sa apara si sigla acestui forum,din moment ce participam si noi la eveniment,de aceea am contribuit si noi pt. acel banner,unde apaream laolalta cu forum dacia/logan.
Am venit cu ideea,ca noi cei din reno CT,cei care venim la intalniri sa strangem un fond,din care sa ne facem un banner cu sigla acestui forum,sa facem reclama la astfel de evenimente si sa nu mai existe discutii ca de ce suntem pe acelasi banner cu cei de la dacia/logan. M-am gandit ca tot din acest fond sa achizitionam suporti de numar de la colegul hellcat,suporti care ii vom oferi celor care doresc sa intre in clubul reno CT. Toate acestea au ramas la stadiul de discutii,inca nu am luat o decizie concreta. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
rombul |
![]()
|
[quote=Mutzunache,25 Apr 2010, 20:51]
@rombul, Exista o lista neoficiala cu persoane care nu au inteles de ce exista, au aparut aceste discutii. Lista pe care o mentionez mai sus se numeste "Ne doare in **** de anvelopele, jantele, floriolul si filtrele voastre" Noi, cei care purtam aceste discutii, in acest topic, numit Dacia Duster - premiu dirijat, suntem pe lista "Cum sa dai cu dust in ochii fraierilor" Ceea ce am afirmat mai sus este valabil pentru toata lumea care a intrat in discutii cu ideea preconceputa ca suntem nemultumiti ca nu am luat premii, asa ca nu o lua personal. [/quote n-am putut dormi de grija asta ![]() <span class='edit'>25 Apr 2010, 21:23:</span> poate pe tine da , dar sunt destui care au luat foc ptr 4 tinichele (jenti) si 4 anvelope . This post has been edited by rombul: 25 Apr 2010, 21:26 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
@rombul: ne-ai inteles gresit.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
rombul |
![]()
|
in mod sigur ca am inteles gresit nefiind de fata si poate ca si judec un pic in nefiind in cauza
nu ma mai bag in discutii |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(rcosmin @ 25 Apr 2010, 21:12) In legatura cu sigla "forum.reno.ro",eu si cu colegii mei de pe reno CT,cei care venim la intalniri mai des,si nu numai,am considerat ca este firesc sa apara si sigla acestui forum,din moment ce participam si noi la eveniment,de aceea am contribuit si noi pt. acel banner,unde apaream laolalta cu forum dacia/logan. Da' nu ti-a trecut prin cap sa ceri perimisiunea de a folosi sigla, nu? |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
[quote=razZzor,25 Apr 2010, 21:47]
. Ca voi vreti sa faceti cheta sa vedeti si voi cum e la munte, ca vreti sa organizati tombole cu premii si alte nimicuri d-astea...trebuie sa o faceti sub o alta titulatura gen "Adunatura frustratilor de la Constanta" sau sa-i cereti lui acceptul sa va folositi de acest brand, altfel sunteti pasibili de un proces. imi pare rau ca-ti zic ,dar dupa toate discutiile astea frustratii sunteti voi.. |
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 21:05 |