Jurnal.[Foarte]Deschis., "Problema zilei"
![]() ![]() ![]() |
Jurnal.[Foarte]Deschis., "Problema zilei"
Laguna_III |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 2 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III, 2.0 dCI, 150 CP
May,2008/Dynamique Renault Laguna III, Dynamique, 2.0 dCi, may, 2008
|
|||
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 422 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
De regula, in toata Europa, un bacsis "civilizat" e de ordinul 10-15% din nota de plata deci vreo 50 RON ar cam trebui sa fie de ajuns... dar, daca stopul a crapat din cauza unei mici neetansietati la fixare, care a facut apa sa se infiltreze si plasticul sa crape ? sau daca montajul a fost prea strans si la temperaturi prea scazute a determinat fisurarea plasticului? Pot fi multe cauze, unele chiar acoperite de garantie. Sincer, daca nenea chiar reuseste sa convinga RRO ca e o problema acoperita de garantie, imi vine sa cred ca " undeva, candva" a mai aparut o problema asemanatoare. Oricum, bafta la schimbare si sa nu mai ai probleme!
This post has been edited by pcs: 8 Apr 2010, 22:17 |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e
05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
- HA308VT
|
|
Laguna_III |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 2 February 10 ![]() |
@pcs,
Multumesc mult pentru raspuns.Initial, tot la 50 lei m-am gandit si eu;apoi, parca mi s-a parut putin si ma gandesc la 100 lei (25% din cost);stiu ca este o regula internationala cu bacsisul doar la restaurante - cam 10% din consumatie;dar, parca, aici nu prea se aplica. Am apreciat ca domnul a fost receptiv si i s-a parut ca fisura "vine" dinspre interior spre exterior, ceea ce mi-a facut sa-mi creasca speranta. Numai bine, bafta si tie. |
--------------------
Renault
Laguna III, 2.0 dCI, 150 CP
May,2008/Dynamique Renault Laguna III, Dynamique, 2.0 dCi, may, 2008
|
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
Si uite asa ne plangem de mecanici de 2 lei , shpagari si nepriceputi. Cine ii "educa" ... noi ... Tinand cont Reno' e o firma franceza țin sa va anunț ca "regula" voastra nu e valabilă peste tot. Mergeți in Franta si încercati sa lăsați bacsis unui francez si veți rămâne surprinsi. De aia la ei curge apa calda si la noi nu ...
|
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
neptune |
![]()
|
![]() Zaraki Kenpachi Group: Members Posts: 87 Joined: 9 October 09 From: Bucuresti ![]() |
din suma trairilor mele am constatat ca masina are frane bune
![]() |
--------------------
renault
laguna 3
GT Line 2.0 dci, 2009
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(Laguna_III @ 8 Apr 2010, 23:04) nu vi s-a intamplat, uneori, sa va preocupe ceva legat de masina voastra, uneori o preocupare "presanta" si sa pierdeti timpul sa "scotociti" pe forum ca nu cumva, Doamne fereste, sa nu-i lezati pe administratori sau moderatori, deschizand un subiect deja discutat? Si cand topicul acesta va avea 3 informatii utile si 10 pagini de chat, va aparea domnul Laguna_3 bis sa spuna acelasi lucru, ca ii este lene sa caute in topic sau alte zeci de topicuri cu zeci de pagini o informatie anume. Din punctul meu de vedere nelamuririle tale puteau fi expuse foarte bine intrun topic despre revizie sau unul despre garantii. Acelasi feeback primeai. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
se inchide.
Problema se pune simplu. Nu folosesti functia de cautare, iti iei warn. La 3 warnuri iti iei ban. Simplu nu? Asta e, jucam dupa regulament. Apropo, daca n-ar fi adminii aia pe care ii lezezi tu, n-ai avea forum pe care sa scrii acum. ![]() Ai warn pentru ca n-ai folosit functia search. S-a mai discutat despre problema ta aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=167718&hl=crapat |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:10 |