Jurnal Megane 2 Sedan, 1,9DCi, 130CP, Privilege, Despre masina mea
![]() ![]() |
Jurnal Megane 2 Sedan, 1,9DCi, 130CP, Privilege, Despre masina mea
floricelu71 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 22 June 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007/1.9DCi/Privilege
- B 73 UWU
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(floricelu71 @ 31 Mar 2011, 13:52) 1.rulmentii suspensie fata 2.Rezolvarea a fost una rapida, un colier care sa anuleze respectivul joc. 3.Estimare deviz inlocuire piese cu problema.... 1600ron. Nu cred ca am sa inlocuiesc prea curand acele componente. 1.Ce reprezinta rulmentii suspensie fata? 2.Rezolvarea = Cârpeala (treaba romaneasca) 3.Daca o sa le lasi, ele tot se aduna. Urmeaza planglica , macaralele , tampoanele . Nu le lasa pentru ca se strang ![]() This post has been edited by M i h a i: 31 Mar 2011, 14:53 |
--------------------
------
------
------
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Lasa tuningu' si schimba piesele cu probleme.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
floricelu71 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 22 June 10 From: Bucuresti ![]() |
2-3. Legat de "problema" cu pedala de ambreiaj.... ei ma pun sa schimb pompa de ambreiaj si pedala doar pentru ca legatura intre ele este facuta de componente de plastic care nu mai stau cuplate cum trebuie.
Daca era ceva serios, nu pregetam in a schimba componentele dar asa.... Oricum, decizia de a nu schimba componentele am luat-o dupa sfatul mecanicului sef de la... nu spun unde ca sa nu-i fac rau omului. A nu se intelege gresit.... nu ma joc cu siguranta mea si a familiei mele dar nici nu sunt de acord sa arunc banii pe fereastra daca nu este cazul. 1. Rulment amortizoare = rulmentul si flansa din capul amortizorului fata. Inainte se schimbau cu tot cu flansa acum se gasesc si separat. Multumesc de comentarii, sunt corecte si constructive. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007/1.9DCi/Privilege
- B 73 UWU
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
hai cu poze- un jurnal fara poze e ca si mort
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 18:59 |