Geam lateral mic, spart de hoti
![]() ![]() ![]() |
Geam lateral mic, spart de hoti
mikex |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 15 September 09 From: dambovita, bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio bicorp
1999 1.4
|
|||
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Incearca pe la dezmembrari daca s-o putea da jos cumva geamul ala de pe o alta masina... Daca nu, pe la firmele de se ocupa cu geamuri auto, parbrize, etc... Sigur gasesti mai ieftin decat la reprezentanta.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
inainte sa pleci de la idei preconcepute, incearca totusi la o reprezentanta si cere un pret. apoi singur vei hotara daca merita sa bati drumul prin dezmembrari
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
x_men_clio |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 11 October 07 From: Bucuresti ![]() |
cauta la dezmembrari pe langa dacia berceni e un parc de dezmembrari si te costa 100 roni am luat eu de acolo daca vrei sa te indrum call-me 0722803203
|
--------------------
Renault
Clio
2005--1,4-8v x_men_stefan
|
|
cipriann |
![]()
|
![]() cipriann Group: Members Posts: 514 Joined: 28 April 07 From: Brasov, Romania ![]() |
Grija deasemenea la nuanta geamului...al meu de exemplu este cu tenta verde.Recomandarea e de la firmele specializate...si poate cu mare noroc de la dezmembrari !!!
|
--------------------
Renault
Clio 2 Hatchback by France
- BV026638
Year : 2001 , Engine : 1149 cmc , Power : 58 hp cipriann love: Volkswagen & Renault & Toyota & Skoda.
|
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
De la dezmembrari pleci cu el in mana, incepe odiseea montatului.
Du-te la o firma de montat parbrize (cel putin doua mari in Buc.), platesti maxim pe jumatate decat la reprezentantza (nu va fi Saint Gobain, dar merita) si ti-l monteaza ei (iti si curata masina, usa). Nu va dura mult deloc, te iau cum ajungi. Am patit-o si eu, ii recomand. |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
cere pret din reprezentanta (geam+manopera) pe urma acelasi lucru la Ager Service..este pe Serban Voda.....la dezmembrari sunt sanse sa fie mai scump decat in reprezentanta...iar de montat nu mai zic..
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
O exemplificare demontare/montare ptr acest geam.
http://www.forum-clio.com/index.php/topic,17650.0.html |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
salut, imi pare rau de incident, si eu am avut geamul spart la usa din spate (la noul symbol, insa nu cred ca difera mult dimensiunile), tot de hoti, insa cel mare. a trebuit sa ma duc la un service Kia, ca acolo m-au trimis nesimtitii de la asigurari. am asteptat o saptamana geamul, pe cand la renault mi-l aduceau a doua zi. pana la urma l-am facut tot pe banii mei, m-a costat 320 de lei , insa cel mic probabil este mult mai ieftin. Ar fi bine sa te duci la reprezentanta, eu de acum asa am sa fac, chit ca dau eu banii inainte, insa nu stau o saptamana pt un geam. Daca era bara sau portiera avariata? stateam un an?
|
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
Profetu13 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 8 June 07 ![]() |
Am patit-o si eu, dar nu de la hoti !!!
Incep cautarile ... |
--------------------
Renault
Clio
- xxx
2005
|
|
gabynew1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 19 November 06 From: Bucharest ![]() |
salut.
eu l-am spart singur. am o singura cheie la masina si am incuiat-o in interior. solutia? am spart geam mic dreapta spate. (coltar) l-am luat de la dezmembrari 50 ron am mai dat parca 50 pe montaj. e greu sa il pui singur si risti sa il crapi. pe bursa e un baiat care are topic mihai something ..piese sh de clio. sigura are. cand am fost eu de am lauat avea un teanc. stima. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-07-YTH
Fidji - 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 05:23 |