Renault Scala, @Mexic
![]() ![]() ![]() |
Renault Scala, @Mexic
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Eu zic ca seamana destul de bine cu noul Nissan Almera
![]() Nissan_Almera_Classic1b.jpg almera classic 3.jpg Si parca imprumuta si ceva din design-ul Skodei Octavia prefacelift. 13_Skoda_Octavia_1.jpg |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
dcn |
![]()
|
![]() posesor de ingeras Group: Members Posts: 132 Joined: 28 February 07 ![]() |
Din poze pare mai mare decat Logan. Almera din al doilea post se vinde numai in Mexic? Daca da, inseamna ca este peste Nissan Aprio (Dacia Logan in Mexic).
Poate fi un indiciu despre cum va arata posibilul viitor model Dacia de clasa medie? |
--------------------
dacia
Sandero
- AG ** ***
2014 Laureate "Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked."
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Este Nissan-ul Sunny de aici din Emirate.
Am condus-o,este cam mica la interior,cel putin pentru mine la 1,84 metri inaltime,si consuma mult,mult,la regimul in care se merge pe aici.Stiu ca avea tot motor de 1,6 l,dar nu stiu daca era tot acelasi cu cel afisat in specificatiile mexicanilor. Este preferata agentillor rent a car. This post has been edited by M.C.: 14 Apr 2010, 08:41 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.128 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nu i-ar sta rau cu sigla Dacia pe post de berlina mai mare dar ce ne facem cu pretul, ca ar fi cam la fel cu Renault Fluence. In consecinta probabil ca nu va sosi pe piata noastra.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
@ diesel_power: Noul Nissan Almera (aka Renault Scala) care e Almera veche cu modificari de nivel optic (interior si exterior)... Se vinde si in apropiere de noi (Ukraina si Rusia), sub sigla Renault...
@ dizzy: Ba i-ar sta foarte rau...Sper ca cei de la Renault/Dacia sa nu aiba niciodata asemenea ganduri...Indiferent de pret ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Fata de Octavia 2 nu-i da nici un plus. Cred ca TATA Motors era capabila de un design mai interesant. Almera fara face lift era mult mai frumoasa. Si Fluence m-a dezamagit. Sper sa nu mai vina cu idei orientale prea curand.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
un link ceva ? sa vedem si noi mai multe poze...interior/solutii tehnice...
eu unu cred ca asta va fi modelul "mai mare ca loganu" |
--------------------
*
*
- *
*
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(Fan3 @ 14 Apr 2010, 12:35) un link ceva ? sa vedem si noi mai multe poze...interior/solutii tehnice... eu unu cred ca asta va fi modelul "mai mare ca loganu" Daca Almera trei volume viitoarea berlina mare de la Dacia eu...devin fan "Geely" sau "Fu-King motors"... Masina mai sinistra ca Almera2, eu rar am mai vazut. Sincer sa fiu ma indoiesc de o eventula inrudire intre viitorul model Dacia si chestia asa. |
--------------------
Renault
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
daca masina e cam 10-11.000E acolo...dacia o mai cheleste putin iese pe la 9.000 si aia e...
nici eu nu vreau ca noua berlina de la dacia sa fie o almera d-asta...dar toate inrudirile astea gen...logan/aprio/tondar sau megane3/sm3/si ce-o mai fii...te duc cu gandul la idee ca si aici s-ar putea face o "nebunie" ![]() un megane 2 cu siglele schimbate ar fii perfect pentru dacia...ca model de clasa compacta, bineinteles fara un sfert din piesele de pe M2 |
--------------------
*
*
- *
*
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce ofticati erau pe blog si mexicanii. Sunt enervati ca li se vand masini de generatie veche pe post de masini noi.
|
--------------------
Renault
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
pai si ce la noi nu se vand??
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
TAW |
![]()
|
Ba da
![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(dancva @ 14 Apr 2010, 17:22) Ce ofticati erau pe blog si mexicanii. Sunt enervati ca li se vand masini de generatie veche pe post de masini noi. atunci de ce se vinde asa de bine la ei nissan tsuru? ![]() http://www.chevrolet.com.mx/content_data/L...vy/chevy_sedan/ care e una dintre cele mai bine vandute masini din mexic: http://es.autoblog.com/2009/12/24/los-mode...ante-noviembre/ de vw gol ce sa mai zicem? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
probabil din cauza pretului, ca ma indoiesc ca motivul ar fi si unul din cauza caruia se vand astra classic si octavia tour...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
DanCVA |
![]()
|
Oricum este un specific al pietei mexicane sa vanda de noi masini care in alte locuri sunt scoase la pensie de mult. La ei s-a produs broscuta pana in 2000. Nici noi nu suntem asa departe, ca am produs Dacia pana in 2003-2006.
|
--------------------
Renault
- B 82 KVA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 01:16 |