Niste sfaturi :)
![]() ![]() ![]() |
Niste sfaturi :)
skorpio_bog |
![]()
|
||
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|||
cris82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 19 October 09 ![]() |
Salutare tuturor.Si eu te-as sfatui sa te orientezi catre un diesel ,in special catre cel de 1,5 dci cu 105 cai,taxe si impozite mici si trage foarte bine.Nu vorbesc din ce am auzit cum multi fac pe aici ci vorbesc ptr ca am acest motor si am 153mii de km la momentul de fata ,fara probleme la motor si trage ca la primii km .Inca ceva este diferenta intre motorul de 1,5 dci de 85 cu cel de 105 cai.Aproape totul este diferit intre aceste motoare:injectoarele sunt siemens ,nu mai sunt delphi,ca am vazut ca te sfatuia cineva aici sa ti cont de pretul injectorelor ,nu o sa fie nevoie sa ti cont de pretul lor,turbina este cu geometrie variabila,nu mai este cu geometrie fixa .pompa de motorina este tot siemens ,calculatorul este tot siemens,nu mai este delphi,chiuloasa este alta.Oricum ideal ar fi sa faci un drive test cu 1,5 de 85 si 105 si cu un 1.9 de 130 de cai,te-ar ajuta foarte mult sa te decizi zic eu .Numai bine si sa iti alegi ce iti place
|
--------------------
Renault megane 2
hatchback
2005 ,1.5 dci 106 ,6+1 trepte
|
|
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
Eu stiam ca si motoarele de 1.5 85 cp dupa 2007 sunt tot siemens. Daca gresesc sa ma contrazica cineva.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 08:20 |