unde sunt anunturile mele?, am postat, le-am vazut, si apoi au disparut
![]() ![]() ![]() |
unde sunt anunturile mele?, am postat, le-am vazut, si apoi au disparut
theutz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 23 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Stilo Coupe
2002 Senzatie majora...cu 40 la ora !
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
da' de ce nu spui si de anuntul ala cu meganul deschis in 2 topicuri !!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Lasand la o parte cele 6 masini de vanzare (adevarul e ca-i ceva normal, fiecare are cate 7-10 masini in curte, deci o vanzare de 6 masini e ceva natural...), cele 3 masini de le avei la vanzare in 2008 (2 meganuri si o laguna 2) apartineau tot unei firme care se inchidea si isi vindea masinile?
Dar alea 10 faruri de la diverse masini de erau toate intr-un topic, tot de la firme d-astea de se dizolvau? Ca sa inteleg si eu care e notiunea de "samsar", daca e de la 10-20 de masini in sus, sau de la 2-3, nu de alta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.344 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Si nu, nu avema cum sa le grupez pe toate intr-un anunt... De ce? Nu poti amesteca masinile nemtesti cu alea frantuzesti? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cum initiatorul nu a binevoit sa clarifice notiunea de "samsar" in intelesul lui, avand in vedere numarul important de masini pe care le tot vinde si gama larga de piese SH, consider ca warnul pe care l-a primit a fost justificat.
Motiv pentru care acet topic se inchide ca fara obiect. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:58 |