Abuz moderatori, situatie ridicola
![]() ![]() ![]() |
Abuz moderatori, situatie ridicola
adumitrachy |
![]()
|
||
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
"Nu iti afecteaza cu nimica lumina farurilor."
Vopsit, infoliat, sau ce o fi, nu omoara cu nimica lumina farurilor. Mai reflecta putin. Hai ca nu vreau sa facem aici circ. Am explicat. Iar faza cu stopurile a fost un exemplu. Nici acolo nu te-ai prins. Ahh...si privatul e privat. Mi-ai cerut acordul pentru publicarea textelor mele? Daca mi-ai fi cerut acordul, acceptam, si se deschidea thread-ul asta pe un cu totul alt ton. Macar tot asa.....de bun simt.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Pai e aberatie!
Cand in toata lumea civilizata se pune problema sigurantei pasive, a maririi vizibilitatii masinii (a se vedea obligativitatea mersului cu faza scurta aprinsa si ziua), cand pe acest forum urlam impotriva alora care merg doar cu pozitiile sau isi vopsesc becurile sau stopurile.. tu dai idei de folie pe faruri... Si sa-ti explic in ce consta aberatia: Acea folie sau o vopsire a sticlei farurilor va actiona ca un filtru. CE inseamna asta? Inseamna ca va scadea luminozitatea farului respectiv. Nu discut daca acea folie va modifica si indicii de refractie a luminii..trecem peste. Strict la luminozitate. Folia nu poate fi decat dintr-un plastic inchis la culoare. Care va actiona ca un "ochelar de soare" adica nu va permite intregii cantitati de lumina generata de far sa treaca de ea. Adica masina va fi mai greu de observat in trafic. Adica farul va avea luminozitatea mai mica si va avea o putere de patrundere in "intuneric/ceata" muuult mai mica adica si nenea soferul va vedea noaptea mai putin. A nega fenomenul fizic al scaderii luminozotatii prin aplicarea unui filtru de culoare (ca aia e folia sau vopseaua) este intr-adevar o MARE ABERATIE. Si daca vorbim din pdv legal...pana la lege...mi se pare o mare mitocanie sa mergi cu masina asa pe strada! Asa ca mai lasati dracului farurile vopsite si mai incercati tuninguri de genul: solutie de indepartat rugina, spalare motor, noxe ca la carte...geamuri spalate, zapada curatata de pe masina... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Pe mine m-a deranjat faptul ca ai sters numai raspunsurile mele.Asta e faza.
Cum sa ma prind,daca mi-ai sters topicul din cauza asta?Mie nu prea imi vine sa cred ca a fost o gluma. Cat despre republicarea posturilor in alta parte,....sa avem pardon.Cand tu imi zici mie ca sunt niste aberatii,nu cred ca imi mai republicai ce am zis nici in honolulu. Si sa iti explic faza cu privatele.Trebuia sa iti cer acordul daca ti le publicam de sus pana jos.Dar,dupa cum observi,am luat numai cate o parte.Asa, ca am dreptul sa fac asta.Daca vrei sa iti dau argument,pot sa ti-l aduc,nu e o problema.Te rog frumos sa nu mai raspunzi tu aici,PUTEAM sa conversam pe privat,dar,tu mi-ai spus ca nu imi mai raspunzi (vrei citat cumva?).Asa ca vreau si eu parerea altora. |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Ai leiiiiiiii.Se vede ca nu aveti nici cea mai mica idee despre ce vorbiti.Voi stit in ce consta sprayul ala?Este vorva despre o vopsea care are in compozitie o solutie pe baza de cristale,care are rolul tocmai de a reflecta imaginea.
Intelegeti si voi o data pentru tot deauna.Eu m-a suparat pt ca au fost sterse numai parerile mele.Acuma,vad ca dupa ce au iesit un pic de discutii,a fost inchis si topicul.Nu stiu cine a facut asta ca nu m-am uitat,dar,de ce nu a fost facut lucrul asta de la inceput. Asarbane,sa stii ca aveam parere mai buna despre tine,dar,... incearca sa vb mai frumos,sa nu iti iei ban pe aici ,ca daca noi am folosi unele cuvinte din vocabularul tau,am primi ban imediat. ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
1. Asarban nu e moderator la CLT, deci nu el a sters.
2. Daca moderatorul de acolo a facut-o inseamna ca a considerat ca nu este util pentru forum, sau aduce informatii care pot cauza prejudicii. 3. Voi cere adminului sa reinstaureze regula aprobarii posturilor la Imbunatatiri, pentru a se evita astfel de discutii inutile. Multumesc de atentie! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Aspectele legale am incercat sa le evit pe cat posibil. Asta si in inchiderea thread-ului, dar si in primul PM dat.
Am sters posturile tale, si a unuia care ti-a raspuns pentru un simplu motiv, de altfel explicat in PM. Ai scris o prostie imensa, cum ca "Nu iti afecteaza cu nimica lumina farurilor." Este o prostie, asa fain a explicat asarban motivele. De ce a trebuit sters? Pentru ca genereaza off-topicareala si mai mare, mai poate genera si polemici pe thread, pentru simplul fapt ca tu ai scris ceva total neadevarat, si mai prostesti si pe altii.. Nu am nimic cu tine, postul "Nu iti afecteaza cu nimica lumina farurilor." a fost de vina, a fost ras. Asa te agiti de parca te-as fi suspendat sau ceva de genu pentru un post "nevinovat" ca si "Nu iti afecteaza cu nimica lumina farurilor." |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Bravo paulp.Toata stima.Uite asa ar trebui sa vorbeasca un moderator.Sunt sigur ca daca as fi discutat cu paulp in locul lui driverx, situatia ar fi fost cu totul alta.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Stii ce driverx.Las-o mai moale ca nu ai dreptate.Eu cand am vrut sa vb cu tine mi-ai zis ca nu imi vei mai raspunde la pm.Ai citit ce am scris sus?Stii tu,chestia cu cristalele!!! Ar fi cazul sa te uiti un pic la atitudinea lui paulp si sa mai inveti de la el.Te-am rugat sa nu te mai tot justifici aici pt ce ai facut,deoarece cand ai avut timp sa imi raspunzi,tu mi-ai zis ca nu imi vei mai raspunde(daca este necesar dau citatul).
M-ai rugat sa iti aduc argumente de ce sustin treaba cu farurile,ti le-am adus,iar tu imi spui la urga ca nu e legal.Sa avem pardon,dar nu vad legatura cu legalitatea aici. |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Copilasi, inainte de a va lua de par, propun sa inchidem aici discutia si sa "pupam Piata Unirii", v-ati spus oful, n-are rost sa ne paruim pentru o chestie minora pina la urma.
Sa revenim la Daciile noastre si sa cautam sa le facem cit mai aproape de conceptul de "masina". Propun stingerea aici! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE(adumitrachy @ 19 Apr 2005, 10:37) Ai leiiiiiiii.Se vede ca nu aveti nici cea mai mica idee despre ce vorbiti.Voi stit in ce consta sprayul ala?Este vorva despre o vopsea care are in compozitie o solutie pe baza de cristale,care are rolul tocmai de a reflecta imaginea. Ca sa citez: Ai leiiiiiiiiiiiiiiiiii! (vezi ca nu ai specificat daca lei grei sau vechi!, si dupa 1 aprilie e rost de amenda!) Unde reflecta ma lumina? Inapoi in far? Tu ai idee de diferenta dintre reflexie si refractie? Dar hai sa o luam pe rand: Reflexia: ca fenomen optic care apare la suprafata unro materiale caracterizat prin calitatea unor materiale de a reflecta lumina. Exemplu..oglinda! In cazul farului: Becul genereaza lumina care este concentrata de o oglinda (partea argintie) si reconcentrata prin fenomenul de refractie de geamul farului (ca vb de berline nu de masini cu geam clar) Refractia, fenomen optic care apare la in profunzimea unor materiale caracterizat prin proprietatea acestora de a devia unda luminoasa de la traiectoria rectilinie. Exemplu..sticla. Sticla farurilor de la masini mai vechi are un "desen" Acel desen reprezinta nimic altceva decat adaptari ale indicelui de refractie a sticlei respective prin modificarea densitatii sau grosimii sticlei farului pt a da razei luminoase o traiectorie cat mai controlata si mai eficienta. Sa revenim. Daca dai cu spray d'ala cu cristale pe geam, tu zici ca reflecta lumina.Pai nu o poate reflecta decat inapoi ceea ce face ca o cantitate de lumina mai mica sa iasa. Tu zici, cu alte cuvinte sa ne punem in loc de geam la far o oglinda cu fata spre bec. Incearca asta si daca nu lumineaza mai putin... Daca dam cu spray pe oglinda farului..neee ca nu mai e farul "fumuriu" Dar sa zicem ca tu de fapt la asta te gandeai. Pai atunci lumina va suferi un fenomen de dubla reflectie, fara a mai fi o reflexie in oglinda farului controlata, pe cale de consecinta se pierde efectul de concentrare luminoasa (stii farul e o oglinda elipsoidala si becul e in un focar sau focal ca acuma am un lapsus menta..) Asa ca..cum o dai tot mai putin lumineaza...asa ca... QUOTE(adumitrachy @ 19 Apr 2005, 10:37) Asarbane,sa stii ca aveam parere mai buna despre tine,dar,... incearca sa vb mai frumos,sa nu iti iei ban pe aici ,ca daca noi am folosi unele cuvinte din vocabularul tau,am primi ban imediat. ![]() Si eu aveam o parere mai buna despre mine, dar crede-ma ca sunt prea harsait ca sa poti spune matale ca ti-am adresat TIE cuvinte injurioasa... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Acum se da stingerea
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 13:28 |