Cum imi dau seama cat de bun mai este uleiul?, La o laguna 2 1.9 dci
![]() ![]() ![]() |
Cum imi dau seama cat de bun mai este uleiul?, La o laguna 2 1.9 dci
tudor_ktx |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 16 December 08 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
- CT 07 KTX
2002/ II
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai revizia se face din 10 in 10.000 km sau 1 an de zile.... care din intervalele astea il intalnesti primul...
de ce sa completezi 1 litru??? a papat 1 litru in 8.000 km??? Subiectul este arhidiscutat...trebuia doar sa cauti topicul potrivit... This post has been edited by cj98czh: 9 Apr 2009, 09:47 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Motorul tau e "batranel", asa ca menajeaza-l! Daca ai trecut de un an de la ultimul schimb, iti recomand sa inlocuiesti tot uleiul.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
o intrebare am si eu...nu vreau sa mai deschid topic nou pt asta,dar..as dori niste sfaturi legat de schimbul de ulei, pana acum i-am pus numai elf10w40 si as vrea totusi sa incerc altceva,dar tot elf..ma gandeam la 15w40, se simte diferenta..ceva? multumesc
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
- TR-04-CWY
2003 expresion NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
mudman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 6 March 13 ![]() |
Pentru doritori: puneti numai uleiul care scrie in manualul masinii pentru motorul pe care-l aveti si da, la 8000 de km nu e mult 1 litru la completare. Eu folosesc de la Mobil 5w40 si nu mananca ulei desi are 225 k km. Mai bine un tratament ulei gen Duralube dar sa nu depaseasca cota de nivel maxim!
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.2 DCI full option
2003
|
|
pepelutza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 463 Joined: 17 November 10 From: brasov ![]() |
Si in manualul tau recomanda mobil nu elf ?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- BV-10---S
2007 , dynamique 1,6 , 16v 110 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 16:42 |