Schimbare amortizoare Scenic II, ..decizie grea
![]() ![]() ![]() |
Schimbare amortizoare Scenic II, ..decizie grea
miciceii |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
2005
- B XX XXX Renault Scenic II Ph.1 - 2.O 16V Privilege
benzina/GPL BRC Sequent 24.11-toroidala 56L |
|||
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
Am auzit lucruri bune de KYB (Kayaba) si mi-am montat de o luna si eu ; pana acum am mers pe Monroe dupa experiente penibile cu Sachs si Boge . Pentru impresii legate de KYB e prea devreme sa ma pronunt ca fiabilitate dar par in regula si le simt ok ! E o diferenta si la pret dar chiar nu conteaza , sunt consumabile cu perioada mare la schimb. Bafta
|
--------------------
Renault
Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva
2012 Aprilia Scarabeo 500
|
|
miciceii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 15 June 09 From: Bucuresti ![]() |
...de Monroe stie cineva ceva?
Am gasit un prieten care lucreaza la ei si mi-a facut o oferta la 350Ron perechea pt.fata si parca 200Ron spate,este vorba de modelul Monroe Reflex(bitubulare care au si gaz si ulei). Se pare ca sunt facute la Turci dar zice respectivul ca sunt foarte ok,plus de asta imi da garantie 3 ani fara limita de km. |
--------------------
Renault
Scenic
2005
|
miciceii |
![]()
|
...chiar nu a schimbat nimeni amortizoarele la masinuta?
|
--------------------
Renault
Scenic
2005
|
bogo4all |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 879 Joined: 9 July 06 ![]() |
200 ron perechea spate? adica ar venii 100 lei telescop nou? nu e prea ieftin? intreb pentru ca urmeaza cat de repede sa le schimb si eu...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Mpi
2004 Laureate
|
|
miciceii |
![]()
|
Gata am rezolvat pe fata,350Ron perechea Monroe Reflex(gaz-ulei)garantie 3ani fara limita de km,sunt ok,parca un pic dar foarte putin mai rigide decat cele vechi.
Referitor la pret,am pe cineva care lucreaza cu cei de la Monroe direct si mi le-a procurat la pret de angajat. Urmeaza spatele care am inteles ca sunt tot Reflex(gaz-ulei). |
--------------------
Renault
Scenic
2005
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
QUOTE(MDD @ 6 Apr 2010, 14:26) Vreau si eu sa le schimb, si as dori sa stiu in ce constau experientele penibile cu Sachs si Boge, te rog, ca eu Sachs doream sa pun. Multumesc. 7 Feb 2011, 21:41: QUOTE(miciceii @ 28 Apr 2010, 17:39) Gata am rezolvat pe fata,350Ron perechea Monroe Reflex(gaz-ulei)garantie 3ani fara limita de km,sunt ok,parca un pic dar foarte putin mai rigide decat cele vechi. Ai schimbat cumva si flansele de amortizare? This post has been edited by jedimisu: 7 Feb 2011, 21:41 |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
sachs si boge sunt cam acelasi lucru, se fac in aceeasi fabrica
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
bogo4all |
![]()
|
da am schimbat eu si flansele amortizoare + toate telescoapele.... eu am pus bilstein....
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Mpi
2004 Laureate
|
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Cat te-a costat?
|
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si de ce ai schimbat flansele?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
jedimisu |
![]()
|
Mai asteptam pana revine colegul...
![]() |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
|
|
bogo4all |
![]()
|
Poi le-am schimbat ca, efectiv cauciucul era rupt in foarte multe locuri si se auzeau foarte multe puscaturi, crede-ma pana am ajuns sa schimb flansele, am schimbat mai tot pe la roti + inainte am schimbat si rulmenti de sus de la amortizor care sunt langa flanse...Costul sincer sa fiu nu mai stiu exact pe componente, pe spate stiu ca bilstein a fost 180 lei bucata
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Mpi
2004 Laureate
|
|
jedimisu |
![]()
|
Multamim!
![]() |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
|
|
bogo4all |
![]()
|
Nu-i de ce, e o masina pe care am experimentat cam aproape orice...
![]() This post has been edited by bogo4all: 10 Feb 2011, 20:25 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Mpi
2004 Laureate
|
|
smbogdan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 19 October 10 ![]() |
sachs , monroe si kayaba ... calitate pret cele mai bune.la fiecare exista si variante sport ..dar nu cred ca este cazul.eu recomand sachs touring pt confort-poate prea moi, sau advantage daca vrei un pic,f putin, mai rigide pt condus mai "tineresc"
![]() |
--------------------
Renault
Megane Scenic II
2004
|
|
bnicolof |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 May 09 ![]() |
Zilele trecute a trebuit sa schimb amortizoarele, si pe fata si pe spate. Date fiind preturile de pe piata, coroborat cu necesitatea de a schimba si tampoanele motorului, am optat pentru reconditionarea lor.
La recomandarea "medicului de familie" (fost angajat la un service Renault, am gasit un bun reparator de amortizoare. Le-am reparat iar rezultatul este incredibil. Se comporta ca si cum ar fi noi. Daca doriti, prin mesaje va pot oferii numarul acestuia. Are atelierul in fosta fabrica de tutun din Regie. Intrebati de Vasile. Daca are timp, va explica ce a facut la reconditionare, de ce a facut si va tine si o lectie despre amortizoare. |
--------------------
Renault
Scenic
2002, 1,9 dCi, 102CP
|
|
budaipmihai |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 19 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg cum le-ai reconditionat, fiind pe gaz. Eu tot caut amortizoare noi, dar preturile la scenic 2 (cel putin pt mine) sunt prohibitive. Din cate am citit, doar cele pe ulei pot fi reconditionate, nu si cele pe gaz. Poti te rog sa-mi dai si mie pe pm nr domnului Vasile si preturile ? Eu sunt prea "verde" pe forum ca sa pot da pm.
Iti multumesc anticipat. |
--------------------
Renault Scenic 2
1,9 dci 131 cp
2007
- B-26-BMR Today is the first day from the rest of my life.
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Dupa experiente neplacute cu amortizoare de alte marci(cunoscute) nici nu merita sa le mai scriu numele am ajuns acum cativa ani la kyb(kayaba).
Nici nu auzisem de ele insa mi-au fost recomandate de catre cineva in care mai am inca incredere(printre putinii). Extrem de multumit de KAYABA. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
danyos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 30 June 09 From: focsani /vrancea ![]() |
salut prieteni , si eu le-am schimbat cu ceva timp ..... 8- 10 luni in urma dar cu - Monroe, foarte multumit apropo de amortizoare a me-a masina tot cu Monroe a venit echipata ......... asa ca .........
![]() ![]() |
--------------------
scenic 2
renault
2005 dynamique 1.5 dci
- VN 10 XTX danios
|
|
budaipmihai |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 19 April 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(jas2 @ 29 Apr 2014, 17:58) Dupa experiente neplacute cu amortizoare de alte marci(cunoscute) nici nu merita sa le mai scriu numele am ajuns acum cativa ani la kyb(kayaba). Nici nu auzisem de ele insa mi-au fost recomandate de catre cineva in care mai am inca incredere(printre putinii). Extrem de multumit de KAYABA. Un pret sau un site sau ceva de unde le-ai cumparat se poate ? Binenteles, daca e voie.... |
--------------------
Renault Scenic 2
1,9 dci 131 cp
2007
- B-26-BMR Today is the first day from the rest of my life.
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Gasesti cacalau pe net...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
gustiAg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 21 October 10 ![]() |
Cine stie care sunt codurile pentru KYB cu PDG pentru Scenic 2 din 2007 1,5 dci 106 cp ? Caut in disperare si toate magazinele imi spun ca nu gasesc codul pentru modelul asta si imi recomanda Monroe.Masina a venit echipata din fabrica cu PDG iar amortizoarele sunt KYB.
Codurile imi trebuiesc pentru ambele punti. Sau daca cumva aveti idee daca pe scenicul meu merg cele de megane 2 ... Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane Scenic
1.5 dci 105 cp
- OT 04 BUD Cand pun ochiu pe luneta..rad tot de pe planeta
|
|
auto_michelle |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 29 April 14 ![]() |
Daca ai o problema cu Monroe recoamad Original Renault - 266.00 bucata spate Original Renault - 370.00 bucata fata |
--------------------
dacia
dacia
2002
|
|
gustiAg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 21 October 10 ![]() |
Si ce intelegi tu prin original renault ? Eu original renault am kyb pe masina ...
Inteleg ca ai un magazin auto si vrei sa vinzi piesele dar as fi fost foarte recunoscator daca ai fi venit cu codul piesei.Cat despre preturile oferite te anunt ca esti peste reprezentanta renault cu mult . This post has been edited by gustiAg: 23 May 2014, 17:18 |
--------------------
Renault
Megane Scenic
1.5 dci 105 cp
- OT 04 BUD Cand pun ochiu pe luneta..rad tot de pe planeta
|
|
miciceii |
![]()
|
Salutare
Vad foarte multi multumiti de KYB! Eu nu pot sa spun acelasi lucru despre ele,am cumparat pe spate KYB de la Onauto(site online),pe cutii scria ca sunt facute un UE iar la 3 saptamani dupa montaj au curs ambele,si pe stanga si pe dreapta. Monroe am avut si pe masina cealalta si nu am avut probleme 4 ani,am si la asta din semnatura pe fata montate in 2009 si nu am avut probleme. Apropos Cele de fabrica pe care le-am dat jos erau tot Monroe. Pe viitor *MONROE THE LEVELING SYSTEM*is the choice. This post has been edited by miciceii: 14 Jun 2014, 14:25 |
--------------------
Renault
Scenic
2005
|
Virgilake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 24 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa va spun preturile de azi la un dealer Renault, nu ii mai dau numele ca n-are rost ...
Preturile sunt doar pentru cele 2 amortizoare de pe fata : Amortizoare - 8200851837 - 450 lei x 2 = 900 lei Flanse - 8200222463 - 200 lei x 2 = 400 lei Rulmenti - 8200824774 - 109 lei x 2 = 218 lei Montaj - 140 lei TOTAL - 1658 LEI Au in perioada asta un discount de 25% => 1243,5 LEI Pomana curata ![]() Dupa care am ajuns acasa si am cautat pe site-uri de AM : Amortizoare MONROE - 175 x 2 = 350 lei Flanse SNR - 116 lei x 2 = 232 lei Rulmenti SNR - 45 lei x 2 = 90 lei TOTAL - 672 lei Probabil ca le voi rezolva cu 800 LEI cu tot cu montaj ! BAFTA ! |
--------------------
Renault
Scenic II - 1.9dci
2005 - Luxe Dynamique
- B 600 MVP
|
|
miciceii |
![]()
|
...mai era ceva Virgilake,daca iti faceai si un cont pe my renault mai primeai 10%,in total 35%reducere.Asa cred ca se mai bucura si ei de clienti ca altfel nu le trece nimeni pragul.
Din pacate pt.cei interesati astazi pe 5 iulie este ultima zi a ofertei. Mai asteptam Blach Friday poate le facem o vizita atunci. This post has been edited by miciceii: 5 Jul 2014, 09:42 |
--------------------
Renault
Scenic
2005
|
Răduță |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 16 June 17 ![]() |
Super..
Mi-am făcut o părere, idee... Bineînțeles vreau sa schimb amortizoarele și habar nu aveam ce sa cumpăr... O sa merg pe Monroe |
--------------------
Renault
Grand scenic
2005
|
|
gsmart |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 14 July 17 ![]() |
Salut!
Am un Grand scenic 2 si as dori sa ii schimb amortizoarele… pe arcuri are culoarea albastru - alb… imi puteti spune ce reprezintă? Ce fel de suspensie este? |
--------------------
Grand Scenic
Renault
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:43 |