Luna de miere... prin Europa
![]() ![]() ![]() |
Luna de miere... prin Europa
bloodem |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|||
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
2 adulti si 2 copii in centrul Vienei langa intrarea de metrou Alexanderplatz (parca - o sa verific ) pe o terasa: 30 E.
|
--------------------
BMW X2, 2018
(fost proprietar de Dacia Logan,
2005, Ambition) NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM! |
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
Mersi de raspuns, drrond! Destul de ieftin... Imi imaginam ca pentru doar 2 oameni poate sa ajunga (si chiar sa depaseasca) 30 euro...
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|
Mihai Cazac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 27 July 06 ![]() |
QUOTE(bloodem @ 15 Apr 2010, 18:13) Ce m-ar mai interesa sa aflu, pentru a-mi face un calcul estimativ, este cam ce preturi sunt la mancare prin Vienna, Salzburg? La amiaza poti incerca si "meniul zilei" , eu am vazut intre 6.50 si 12.50. Noua ne-au placut la Viena carnatii cu mustar, de la tonetele de pe strada, seara; poate ne era noua foame, dar parca aia ne-a placut cel mai mult. Si cafeaua. Si Viena. |
--------------------
Dacia
1410
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 10:09 |