Despagubire in caz de avarie in groapa din carosab, Ce pasi trebuie urmati?
![]() ![]() ![]() |
Despagubire in caz de avarie in groapa din carosab, Ce pasi trebuie urmati?
ickx |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 19 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Hatchback
2003 1.9 dci 74 Kw cool
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
In principiu trebuie sa aduni dovezi ca ai fost pagubit din cauza gropii respective, documente justificative in legatura cu costurile reparatiei si apoi sa dai in judecata administratorul respectivului sector de drum, solicitand plata respectivelor sume si eventual alte despagubiri.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
fa si o poza la groapa, ca sa nu o astupe astia repede, in constanta au fost cazuri asemanatoare
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
ickx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 19 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai si daca o astupa, mai gasesc o mie
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Hatchback
2003 1.9 dci 74 Kw cool
|
|
pagubel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 17 March 10 ![]() |
Pagubel va saluta si va da un sfat : ! NU ASIROM !!
Un prost DE DA IN GROPI mi-a rasturnat Peugeot-ul 307.Nu avea carnet.Alti fraieri care au venit la fata locului au intocmit proces verbal dar au omis sa scrie in ce circumstanta conducea infractorul masina.Se intampla in urma cu fix 2 ani. Am reusit cu chiu cu vai sa obtin cei 10000 euro de la ASIROM dar la cursul de la data accidentului ( 3,6 lei/euro ) Adica m-au prajit de aprox. 900 euro. Implicati sunt si Eurial Leasing si Eurial Broker care nu s-au agitat deloc in caz.Doar le plateam ratele epavei , restul nu conta ![]() Concluzii : - NU LEASING -NU ASIROM si daca plecati din tara (eu eram la Salonul auto de la Geneva ) scoateti rotile, piese din motor sa nu poata lua vreun dobitoc masina ! Pagubel = un pagubit capos despagubit partial de retarzi |
--------------------
vw
tiguan
2008
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Mai pagubel, multim de sfat, si eu aseara am baut o bere, dar nu vad legatura dintre ceea ce am spus eu acum si titlul topicului.
![]() ON: decat sa te incurci cu judecata doar pentru o janta si-un cauciuc, mai bine iti repari singur pagubele. Daca timpul iti permite, mult succes, daca nu, baga rezerva si cand ai bani iti repari janta si-ti iei si un alt cauciuc. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
ickx |
![]()
|
Cu o asemenea atitudine nu vom progresa niciodata. Nesimtitii care au drumurile in gestiune vor continua sa nu le astupe gropile, iar noi cand vom da in ele vom face ca pana acum: injuram si .... cam atat.
|
--------------------
Renault
Laguna II Hatchback
2003 1.9 dci 74 Kw cool
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 09:30 |