Imagine Dialogys cod produs: 7700436061
![]() ![]() ![]() |
Imagine Dialogys cod produs: 7700436061
ionutmar |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 9 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|||
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Si tu esti unul dintre cei care nu vor sa scrie de 100 de ori "I will ask Google before asking ....." ?
![]() Schema o gasesti la http://www.sklep.climateam.pl/product_info...products_id/736 fa un click pe poza s-o vezi mai mare. Fotografia unui reper echivalent o gasesti la http://www.frigair.com/it/ac_dettaglio.php...igair=137.40206 |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
ionutmar |
![]()
|
multumesc de intentie cipman. da pe google am vazut de mult.
pe mine ma intereseaza din programul dialogys al renault. asta pentru ca am sunat si am intrebat pretul la acest reper, si imi spune ca e o conducta de fapt. |
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.775 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
REZERVOR DESHIDR. 110Euro fara TVA
Imi spui exact ce masina este ca sa nu pierd timpul sa il caut si iti pun si poza |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ionutmar |
![]()
|
1,5 dci clio 2 bicorp 65CP/48kw
- pai daca vam pus codul piesei nu e suficient. - stiu cum se numeste - stiu cum (ar trebui) arata din imagini din alte surse decat renault - am nevoie de imagine (oficiala) reno din programu dialogys. |
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
nu e suficient daca spui codul...
nu prea e gandit mult dialogysu' asta... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
ionutmar |
![]()
|
ok, zi ce mai ai nevoie. Serie motor, caroserie?
|
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
R19/16v |
![]()
|
e poza mai sus, nene
![]() |
--------------------
DS
5H
|
ionutmar |
![]()
|
da dar nu e da la masina mea, acest rezervor este in partea dreapta si nu e fixat de radiator.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
R19/16v |
![]()
|
ba...cred ca e
![]() zi primele 7 caractere de la seria sasiului si ce tip de climatizare ai LE Ok, ai avut dreptate. AM pus un cod aiurea care, culmea, s-a potrivit ![]() cutievaporikm7.jpg Corect?! ![]() This post has been edited by R19/16v: 16 May 2007, 14:09 |
--------------------
DS
5H
|
IRONICK |
![]()
|
Cand o sa dai mai multe date o sa obtii mai multe. Nu este de ajuns ce ai spus tu pentru a interoga in dialogys.
R19/16v, corect este asa: [attachmentid=53976] This post has been edited by IRONICK: 16 May 2007, 14:19 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
cipman |
![]()
|
ionutmar, poi de ce nu spusesti de la inceput care-i baiul, cu cap si coada, de m-ai indus in eroare?
Pe de o parte, ca idee, cei care mai au p-acasa un dialogys nu au o versiune la zi. Asa ca, teoretic, nu-ti foloseste sa ai imaginea luata dintr-o versiune mai veche. Pe de alta parte un cod al unui reper nu se reatribuie altuia, asa ca imaginea trebuie sa fie aceeasi cu ce ai gasit pe net sau sa lipseasca cu desavarsire. Ai grija ca imaginea din dialogys nu-i obligatoriu sa corespunda in cele mai mici detalii cu piesa reala. Ce ai gasit pe net si ce-ti spun si ceilalti mai sus, aia trebuie sa fie. Poate nu s-a receptionat corect codul la service sau poate l-a tastat gresit. Mai incearca o data, eventual in alta parte. Edit: acum intrevad si alte posibile cauze. Mai bine ai avea rabdare si ai scrie toata povestea, de la capat, inclusiv de unde ai codul, ce vrei sa faci etc. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
|
ionutmar |
![]()
|
6629432, AC automat
|
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(cipman @ 16 May 2007, 15:08) Pe de o parte, ca idee, cei care mai au p-acasa un dialogys nu au o versiune la zi. Zici tu ...EL. Ionutmar, vezi ca este poza corecta pusa de mine mai sus. This post has been edited by IRONICK: 16 May 2007, 14:20 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
cipman |
![]()
|
La orice regula exista si exceptii ... Eu cunosc 4 exceptii, tu oi fi al cincilea.
|
|
ionutmar |
![]()
|
multumesc de ajutor. Am gasit piesa de producator la aprox 70 Eur cu tva si vrioam sa fiu sigur ca asta e.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
iliegbz |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 February 07 From: buzau ![]() |
ce versiune de dialogys ai R19/16v ?
|
--------------------
renault
scenic 2 (ex-clio)
2005 1,5 DCI 100 cp
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
salut, ma poate ajuta si pe mine cu o poza pentru reperul renault cu codul: 8200643402? este vorba de o conducta ambreiaj, pe care nu o au pe stoc la renault si as vrea sa incerc sa o caut la dezmembrari... multumesc!
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 08:42 |