Topic mare - sisteme audio, nu vreti?
![]() ![]() ![]() |
Topic mare - sisteme audio, nu vreti?
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Da mai, ai mare dreptate, dar s-a paradiscutat chestia. Asta e treaba
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 18 Apr 2005, 19:35) s-a discutat in 1000 de POSTURI in topicuri mici si mijlocii..si io care am ajuns mai tarziu pe forum nu am unde sa caut.. de ex la boxe pe berlina am aflat cum sa faci incintele de boxe sau chesiti de genul asta. dc dau search la "break boxe" gaseste topicuri care is total despre altceva ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai bine, na hai sa incercam
![]() ![]() De ex. acest topic mi se pare destul de general, unde poti pune cam orice intrebare. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7310&hl= This post has been edited by Steffyx: 18 Apr 2005, 21:29 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
extension, te-am scapat de BAN, dar scrii din nou tip MIRC. Propun suspendare, sa te inveti minte. Gata.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Despre sisteme audio si alte sisteme (de care vreti voi) veti discuta la DIVERSE ..
Aici se stinge lumina ! eXtenSion, ai grija cum scrii ... deocamdata doar WARN ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 22:13 |