Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Inchidere centralizata

R19/95
post 2 Apr 2010, 21:19
Post #1

Membru

Group: Members

"Salutare lume" caut in tot world wide web -ul si nu gasesc doar unitate centrala + 1 telecomanda sau doua (actuatoarele le am) pentru inchiderea centralizata (cu un pret mai scazut de 100 ron)si am postat acest new topic in speranta ca cineva de aici m-ar putea ajuta cu asa ceva sau macar cu un pont!ideea este ca alarma + inchiderea veche nu mai mergeau din cauza unitatii centrale a alarmei care s-a stricat si mare noroc am avut ca nu am ars in masina din cauza "meseriasului montator de alarme" care a facut mai mult de cat tiganeala , dar actuatoarele merg perfect si atunci ar trebuii sa inlocuiesc doar unitatea centrala (doar inchidere nu si alarma) respectiv telecomanda sau telecomenzile! Va multumesc anticipat si ca urez tuturor UN PASTE FERICIT!!!

--------------------
Renault 19 1995 1.8 Phase II
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vepman_ro
post 3 Apr 2010, 13:30
Post #2

VEPman

From: Bucuresti

Mai concret ce anume doresti ?
unitatea centrala de la alarma sau unitatea centrala de la inchidere centralizata? de obicei , cele ieftine nu au telecomanda , doar la alarma . in cazul tau daca am inteles ai nevoie de centrala pt inchidere. una cu totul cu modulele de actuoatori costa undeva la 70Ron . mai ieftine nu cred ca gasesti smile.gif

--------------------
Renault CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740 - IF-80-VEP 2015 Dinamique / 1988 GTS
Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
+
R19/95
post 4 Apr 2010, 17:23
Post #3

Membru

poate m-am exprimat eu gresit si d-asta nu ai inteles mai exact ce am nevoie ....am nevoie de unitatea centrala de inchidere fara actuatori(pt ca ii am) si cu o telecomanda sau doua....am postat in ideea in care as avea vre-o sansa sa gasesc la cineva (nu noua)!O zi buna

--------------------
Renault 19 1995 1.8 Phase II
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 16:08
Dacia