Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

TEPE de joasa speta, non forumisti

26mad
post 22 Mar 2010, 18:24
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Va salut dragi colegi forumisti.
Din pacate a sosit si randul meu sa va povestesc ce am patit. In primul rand am rugamintea catre admini, daca existe cumva acest topic sa mute discutia.
In urma cu aproximativ o luna, pe diferite forumuri am aflat despre o persoana 'serioasa' care aduce anvelope si jante, orice model, orice dimensiune, la superpreturi. Am sunat, am discutat cu persoana respectiva si am comandat 4 anvelope NOI cu dot din 2009 215.55.16 si 4 jante opel pe 16 modelul original in 5 spite.
Persoana imi spune ca se intereseaza si ma suna. Mi-a comunicat ca a gasit ce am comandat, 4 anvelope noi GFgodrich 215.55.16 respectiv 4 jante opel model original. Imi cere in schimb 400 ron avans. Avand in vedere ca are totusi o clientela, am mizat pe faptul ca nu se complica el sa isi strice clientele pentru 400ron si am trimis banii.
M-a tot amanat, a gasit tot felul de scuze penibile, incluzand si faptul ca s-a stricat masina etc.... iar intr-un final nu a mai raspuns la telefon.
1. plata avansului de 400RON s-a efectuat la OMV si am pastrat chitanta
2. convorbirile cu acest individ de joasa speta apar pe factura telefonica
3. numele si adresa:
Andrei Andy Tiberiu
Str. Bobâlna nr. 43, Timisoara, jud. timis
0769.594.000
4. am postat aici in eventualitatea in care mai doreste cineva sa cumpere de la el ceva sau pentru a gasi si alte persoane, la o simpla cautare pe google dupa nume, adresa, numar telefon etc.... cateva date si pareri despre acest individ
5. de asemenea, doresc pe privat orice informatie despre acest individ, pentru a nu face pana la timis drumul degeaba pentru a recupera banii....... daca ma ajuta Dumneyeu sa dau de el..... ii raybun si pe altii
6. in plus doresc informatii suplimentare despre sansele de reusita de a+l da in judecata pentru inselaciune

Va multumesc

--------------------
dacia solenza - b66yfd 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tamango
post 22 Mar 2010, 18:34
Post #2

Biciclist

From: Bucuresti

Du-te frate la politie si fa-i reclamatie. Si alta data casca ochii, nu mai miza pe chestii puerile. Pe asta se bazeaza si el.

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
the_tavi
post 22 Mar 2010, 20:43
Post #3

Membru

From: Timisoara

Eu zic ca nu ai nici o sansa sa-ti recuperezi in mod legal banii. Vanzatorul nu s-a angajat in nici un fel ce poate fi contestat pe cale legala sa iti faca un serviciu, tu i-ai trimis banii de buna-voie. Chitanta de la OMV si istoricul convorbirilor nu te ajuta. Din pacate...

--------------------
Opel Signum 2.0 T Suzuki SV650 -
Being dead right doesn't make you any less dead!
+
tiberiu27
post 22 Mar 2010, 22:02
Post #4

membru

From: baia mare

Si numele tepuitorului...... nu pare real, andy e prescurtare de la andrei, Poate-l cheama andrei tiberiu.
Degeaba merge la politie, ii vine raspunsul standard dupa 6 luni, ca mai bine nu-si pierdea timpul sa faca plangerea.

--------------------
renault sedan2 2004 1.5 dci
+
rtBK
post 22 Mar 2010, 22:08
Post #5

Unique like everyone else

parca aveam si noi un omulet care se lauda ( doar se lauda ) ca aduce orice anvelopa la orice dimensiuni.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
BioHazarD
post 22 Mar 2010, 22:56
Post #6

Gold member

Am dat pe google si n-am gasit nimic, ca ar vinde sau nu.
Zi-ne si cum l-ai gasit, un site, un forum, un nick, o adresa de mail, un id de mess, un IP etc...ca sa stim si noi de cine sa ne ferim.

This post has been edited by BioHazarD: 22 Mar 2010, 22:58

--------------------
Renault ex-Clio Symbol 1.5 dci 2008
Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023
+
the_tavi
post 22 Mar 2010, 22:58
Post #7

Membru

Am cautat si eu, nu exista omul. Nici macar numarul de telefon. Adresa in schimb exista.

--------------------
+
ride free
post 22 Mar 2010, 23:47
Post #8

Membru incepator

From: bucuresti

o sa radeti dar exista "omul" e pe lista "cazurilor sociale care solicita o locuinta din fondul de stat" la primaria timisoara

http://www.primariatm.ro/uploads/files/loc...e_alfabetic.pdf

pagina 2 al 3-lea pe lista

This post has been edited by ride free: 22 Mar 2010, 23:48

--------------------
renault megane bicorp 1.5 85 Cp 2007
Daca esti pe locul 2 inseama ca esti PRIMUL care pierde!
+
the_tavi
post 23 Mar 2010, 07:54
Post #9

Membru

Ai dreptate, eu nici nu m-am chinuit sa dau cautare dupa tot numele, adica si cu Andy. M-am gandit ca nu e posiibil sa fie numele de buletin. Am cautat doar dupa Andrei Tiberiu.

--------------------
+
bob737
post 23 Mar 2010, 22:12
Post #10

Membru autentic

ai sanse sa-ti recuperezi banii dar depinde f. mult ce scrie in chitanta aia.

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
26mad
post 25 Mar 2010, 21:18
Post #11

Membru incepator

Cu ajutorul unui coleg de pe forum am certitudinea ca numele si adresa sunt reale. Tin sa ii multumesc pe aceasta cale colegului care mi-a trimis acel mesaj privat (eu nu am dreptul de a trimite privat deoarece nu am destule posturi). inafara de faptul ca numele si adresa sunt cele reale, am mai aflat ca participa la raliuri, fapt confirmat chiar de el (aceasta a fost una dintre scuze... ca este la un raliu). Din cate am inteles, conduce un opel albastru cu numere de MS si este inscris pe forum daciaclub. Dovezi am numai listingul telefonic si chitanta in care apar datele mele si ale lui de la OMV

--------------------
+
Flamingo
post 30 Mar 2010, 04:13
Post #12

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Se chinuie ai mei sa recupereze de mai bine de 2 ani, cateva mii de euro imprumutati cuiva. Au facut inclusiv acte notariale... iar politia ridica din umeri. Exista si dosar la Sectia 10 Cercetari Penale, dar tot degeaba. Oricum, bafta in recuperarea banutilor.

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
26mad
post 30 Mar 2010, 12:46
Post #13

Membru incepator

Multumesc pentru incurajari:))
L-am sunat azi dimineata si a spus ca mi le va trimite printr-o cunostinta de a sa deoarece nu mai are incredere in curier. Spune ca au fost trimise prin curier si nu au ajuns la mine.
1. avea adresa mea de cand ma tot *ameninta* ca imi va trimite prin curier anvelopele si jantele
2. nu am gasit niciun bilet in usa sau cutia postala
3. nu m-a sunat nimeni
4. produsele trimise prin fan curier se mai tin la ei cateva zile timp in care incearca sa ia legatura atat cu expeditorul cat si cu destinatarul
5. l-am rugat sa imi trimita scanata foaia de la fan curier
6. l-am rugat sa imi dea numarul de telefon al firmei de curierat sau macar numele firmei pentru a verifaca cele comunicate..........bineinteles ca s-a eschivat

Astept sa vad ^cand^ va gasi o persoana de incredere care sa imi aduca jantele si anvelopele si sa dau diferenta de 1600ron.....pana acum nu am vazut nimic, numai promisiuni, iar cei 400ron sunt inca la el

--------------------
+
crisolro
post 30 Mar 2010, 12:55
Post #14

zi-i ca te duci tu la el cu diferenta de bani ca sa le iei ... vezi ce zice (asta ca dai de ele pana sa citeasca radurile astea si sa-si faca textul)

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
lungan
post 2 Apr 2010, 18:10
Post #15

Membru autentic

From: Focsani

Salut, am patit si eu o chestie asemanatoare, dar am recuperat banii. Daca vrei sa ai vreo sansa, fa frumos o plangere la Parchet, o singura pagina, in care prezinti foarte pe scurt ce s-a intamplat. Parchetul inainteaza plangerea politiei, o sa fii chemat sa dai o declaratie, dupa care se fac cercetari. Daca ai norocul ca acest Andy sa mai aiba o astfel de plangere facuta pe numele lui, o sa te roage in genunchi sa ti-o retragi, si o sa-ti dea rapid banii. Daca nu, poate sa invoce diverse motive din cauza carora nu ti-a adus anvelopele, si nu poate fi acuzat de inselaciune, doar nu ai facut contract cu el, si cred ca iti va da banii doar ca sa scape de dat declaratii. Politia insa nu-l poate obliga sa faca asta si poate sa te tot amane.
In concluzie, fa plangere, e singura sansa sa mai vezi banii. Succes!

--------------------
M3 - Kia Sportage - Fiesta ST-Line Hybrid 2021
Drive carefully!
+
just_illusions
post 2 Apr 2010, 21:33
Post #16

Membru autentic

e si asta o cale dar mai esi calea nasoala si directa( stilul smuls) depinde cat te tine:P...orice ai face vorbeste-i respectuos nu-l injura/ameninta ...arat-i ca il poti respecta, poate are un moment de sensibilitate si te apreciaza ...fa-te frate cu dracu' pana treci puntea... daca recurgi la amenintari de acum nu mai sanse prea mari !

2 Apr 2010, 21:34:
cere-i respectuos o garantie ...ceva care sa te asigure de bunele lui intentii, poti folosii chiar aceste cuvinte!

This post has been edited by just_illusions: 2 Apr 2010, 21:34

--------------------
Renault Laguna - TM 11 YNF 1999 / 1.8 16v /
+
bob737
post 3 Apr 2010, 00:13
Post #17

Membru autentic

QUOTE(Flamingo @ 30 Mar 2010, 04:13)
Se chinuie ai mei sa recupereze de mai bine de 2 ani, cateva mii de euro imprumutati cuiva. Au facut inclusiv acte notariale... iar politia ridica din umeri. Exista si dosar la Sectia 10 Cercetari Penale, dar tot degeaba. Oricum, bafta in recuperarea banutilor.
*

Pai normal ca politia nu poate sa spuna nimic; trebuie sa dovedeasca ca cei care au imprumutat bani de la ai tai au facut-o cu rea vointa- adica de la mom contractarii imprumutului nu mai vroiau sa-i dea inapoi- lucru cam imposibil de dovedit.
Insa daca iti iei si cel mai prost avocat, procesul se poate castiga usor. Urmeaza executare silita, etc. evident ca iti recuperezi si taxele de proces (avocat, executor judecatoresc)tot de la cei care au datoria respectiva...cu conditita sa detina ceva legal.

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
Flamingo
post 3 Apr 2010, 07:54
Post #18

Membru "SPARKY Team"

Bob37, intre timp ala a facut tt posibilul sa nu mai aibe nimic pe numele lui... iar surse din anturajul nenorocitului spun ca nu este la primul imprumut de acest gen si ca a facut-o cu foarte multi, de regula apropiati, care aveau incredere in el. A profitat de faptul ca a terminat Dreptul si ca stie foarte bine legile.

Iti spun eu, pentru ai mei... este un caz pierdut.

Mai rau, avocatul celui care a imprumutat bani (ca si-a pus avocat, deh), i-a amenintat pe ai mei ca-i da in judecata deoarece le-a patat imaginea. Cu alte cuvinte, din victime au ajuns acuzati. blink.gif

Deci... ph34r.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
semit
post 3 Apr 2010, 10:05
Post #19

Private Spice

Group: Moderatori

pentru un 10-20% din bani.. ii recuperai de foooooarte mult timp smile.gif fara judecata

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Flamingo
post 3 Apr 2010, 10:18
Post #20

Membru "SPARKY Team"

Daca este vorba de ce cred eu, afla ca nici asa nu merge, pentru ca de vreun an de zile tipul nu se stie pe unde este... Un prieten comun imi spunea prin decembrie ca e cautat de multe persoane, asa ca... Ce poti sa-i faci? Doar sa-l gasesti si sa-l schilodesti un pic... dar nu m-ar mira s-o fi facut altii pana acum.

--------------------
+
rtBK
post 3 Apr 2010, 11:17
Post #21

Unique like everyone else

il gasesc baietii veseli... au metodele lor.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th August 2025 - 05:55
Dacia