TEPE de joasa speta, non forumisti
![]() ![]() ![]() |
TEPE de joasa speta, non forumisti
26mad |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 2 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
- b66yfd
2004
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Du-te frate la politie si fa-i reclamatie. Si alta data casca ochii, nu mai miza pe chestii puerile. Pe asta se bazeaza si el.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Eu zic ca nu ai nici o sansa sa-ti recuperezi in mod legal banii. Vanzatorul nu s-a angajat in nici un fel ce poate fi contestat pe cale legala sa iti faca un serviciu, tu i-ai trimis banii de buna-voie. Chitanta de la OMV si istoricul convorbirilor nu te ajuta. Din pacate...
|
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
tiberiu27 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 239 Joined: 6 July 06 From: baia mare ![]() |
Si numele tepuitorului...... nu pare real, andy e prescurtare de la andrei, Poate-l cheama andrei tiberiu.
Degeaba merge la politie, ii vine raspunsul standard dupa 6 luni, ca mai bine nu-si pierdea timpul sa faca plangerea. |
--------------------
renault
sedan2
2004 1.5 dci
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
parca aveam si noi un omulet care se lauda ( doar se lauda ) ca aduce orice anvelopa la orice dimensiuni.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Am dat pe google si n-am gasit nimic, ca ar vinde sau nu.
Zi-ne si cum l-ai gasit, un site, un forum, un nick, o adresa de mail, un id de mess, un IP etc...ca sa stim si noi de cine sa ne ferim. This post has been edited by BioHazarD: 22 Mar 2010, 22:58 |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
Am cautat si eu, nu exista omul. Nici macar numarul de telefon. Adresa in schimb exista.
|
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
|
|
ride free |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 30 September 09 From: bucuresti ![]() |
o sa radeti dar exista "omul" e pe lista "cazurilor sociale care solicita o locuinta din fondul de stat" la primaria timisoara
http://www.primariatm.ro/uploads/files/loc...e_alfabetic.pdf pagina 2 al 3-lea pe lista This post has been edited by ride free: 22 Mar 2010, 23:48 |
--------------------
renault
megane bicorp 1.5 85 Cp
2007 Daca esti pe locul 2 inseama ca esti PRIMUL care pierde!
|
|
the_tavi |
![]()
|
Ai dreptate, eu nici nu m-am chinuit sa dau cautare dupa tot numele, adica si cu Andy. M-am gandit ca nu e posiibil sa fie numele de buletin. Am cautat doar dupa Andrei Tiberiu.
|
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
ai sanse sa-ti recuperezi banii dar depinde f. mult ce scrie in chitanta aia.
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
26mad |
![]()
|
Cu ajutorul unui coleg de pe forum am certitudinea ca numele si adresa sunt reale. Tin sa ii multumesc pe aceasta cale colegului care mi-a trimis acel mesaj privat (eu nu am dreptul de a trimite privat deoarece nu am destule posturi). inafara de faptul ca numele si adresa sunt cele reale, am mai aflat ca participa la raliuri, fapt confirmat chiar de el (aceasta a fost una dintre scuze... ca este la un raliu). Din cate am inteles, conduce un opel albastru cu numere de MS si este inscris pe forum daciaclub. Dovezi am numai listingul telefonic si chitanta in care apar datele mele si ale lui de la OMV
|
--------------------
dacia
solenza
- b66yfd
2004
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Se chinuie ai mei sa recupereze de mai bine de 2 ani, cateva mii de euro imprumutati cuiva. Au facut inclusiv acte notariale... iar politia ridica din umeri. Exista si dosar la Sectia 10 Cercetari Penale, dar tot degeaba. Oricum, bafta in recuperarea banutilor.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
26mad |
![]()
|
Multumesc pentru incurajari:))
L-am sunat azi dimineata si a spus ca mi le va trimite printr-o cunostinta de a sa deoarece nu mai are incredere in curier. Spune ca au fost trimise prin curier si nu au ajuns la mine. 1. avea adresa mea de cand ma tot *ameninta* ca imi va trimite prin curier anvelopele si jantele 2. nu am gasit niciun bilet in usa sau cutia postala 3. nu m-a sunat nimeni 4. produsele trimise prin fan curier se mai tin la ei cateva zile timp in care incearca sa ia legatura atat cu expeditorul cat si cu destinatarul 5. l-am rugat sa imi trimita scanata foaia de la fan curier 6. l-am rugat sa imi dea numarul de telefon al firmei de curierat sau macar numele firmei pentru a verifaca cele comunicate..........bineinteles ca s-a eschivat Astept sa vad ^cand^ va gasi o persoana de incredere care sa imi aduca jantele si anvelopele si sa dau diferenta de 1600ron.....pana acum nu am vazut nimic, numai promisiuni, iar cei 400ron sunt inca la el |
--------------------
dacia
solenza
- b66yfd
2004
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
zi-i ca te duci tu la el cu diferenta de bani ca sa le iei ... vezi ce zice (asta ca dai de ele pana sa citeasca radurile astea si sa-si faca textul)
|
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Salut, am patit si eu o chestie asemanatoare, dar am recuperat banii. Daca vrei sa ai vreo sansa, fa frumos o plangere la Parchet, o singura pagina, in care prezinti foarte pe scurt ce s-a intamplat. Parchetul inainteaza plangerea politiei, o sa fii chemat sa dai o declaratie, dupa care se fac cercetari. Daca ai norocul ca acest Andy sa mai aiba o astfel de plangere facuta pe numele lui, o sa te roage in genunchi sa ti-o retragi, si o sa-ti dea rapid banii. Daca nu, poate sa invoce diverse motive din cauza carora nu ti-a adus anvelopele, si nu poate fi acuzat de inselaciune, doar nu ai facut contract cu el, si cred ca iti va da banii doar ca sa scape de dat declaratii. Politia insa nu-l poate obliga sa faca asta si poate sa te tot amane.
In concluzie, fa plangere, e singura sansa sa mai vezi banii. Succes! |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
e si asta o cale dar mai esi calea nasoala si directa( stilul smuls) depinde cat te tine:P...orice ai face vorbeste-i respectuos nu-l injura/ameninta ...arat-i ca il poti respecta, poate are un moment de sensibilitate si te apreciaza ...fa-te frate cu dracu' pana treci puntea... daca recurgi la amenintari de acum nu mai sanse prea mari !
2 Apr 2010, 21:34: cere-i respectuos o garantie ...ceva care sa te asigure de bunele lui intentii, poti folosii chiar aceste cuvinte! This post has been edited by just_illusions: 2 Apr 2010, 21:34 |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 30 Mar 2010, 04:13) Se chinuie ai mei sa recupereze de mai bine de 2 ani, cateva mii de euro imprumutati cuiva. Au facut inclusiv acte notariale... iar politia ridica din umeri. Exista si dosar la Sectia 10 Cercetari Penale, dar tot degeaba. Oricum, bafta in recuperarea banutilor. Pai normal ca politia nu poate sa spuna nimic; trebuie sa dovedeasca ca cei care au imprumutat bani de la ai tai au facut-o cu rea vointa- adica de la mom contractarii imprumutului nu mai vroiau sa-i dea inapoi- lucru cam imposibil de dovedit. Insa daca iti iei si cel mai prost avocat, procesul se poate castiga usor. Urmeaza executare silita, etc. evident ca iti recuperezi si taxele de proces (avocat, executor judecatoresc)tot de la cei care au datoria respectiva...cu conditita sa detina ceva legal. |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Bob37, intre timp ala a facut tt posibilul sa nu mai aibe nimic pe numele lui... iar surse din anturajul nenorocitului spun ca nu este la primul imprumut de acest gen si ca a facut-o cu foarte multi, de regula apropiati, care aveau incredere in el. A profitat de faptul ca a terminat Dreptul si ca stie foarte bine legile.
Iti spun eu, pentru ai mei... este un caz pierdut. Mai rau, avocatul celui care a imprumutat bani (ca si-a pus avocat, deh), i-a amenintat pe ai mei ca-i da in judecata deoarece le-a patat imaginea. Cu alte cuvinte, din victime au ajuns acuzati. ![]() Deci... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pentru un 10-20% din bani.. ii recuperai de foooooarte mult timp
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Daca este vorba de ce cred eu, afla ca nici asa nu merge, pentru ca de vreun an de zile tipul nu se stie pe unde este... Un prieten comun imi spunea prin decembrie ca e cautat de multe persoane, asa ca... Ce poti sa-i faci? Doar sa-l gasesti si sa-l schilodesti un pic... dar nu m-ar mira s-o fi facut altii pana acum.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
il gasesc baietii veseli... au metodele lor.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 05:55 |